כחום הלילה 00:15

yoav2002

New member
כחום הלילה 00:15

היה לי יום עמוס בדיוק כמו שהייתי רוצה כל יום בבוקר מוקדם עבודה עד 16:00 נוסע לבדיקות שתן במרכז באוטובוס ממוזג מסתרך לאיטו תופס בינתיים תנומה באוטובוס ולפעמים מתעורר ומתבונן באנשים שחיים איתי באותו אוטובוס באותה עיר באותה מדינה באותו עולם אחרי בדיקות השתן שותה קפה עם המכורים לשעבר האנשים הכי פגועים וטראומטים עלי אדמות ( ראו את כתביו של טייגר על חייו של הנרקומן זהו הגיהינום בהא הידיעה ) אחרי כן קבוצת מסגרת בה סיפרתי בפעם האלף מה עברתי ומה קרה לי כמו כל אחד שם והכאב אינו מרפה , עוזב את הלב קצת כשמתחלקים בו אבל לא מרפה ממש מי שפשע והזיק אפילו לעצמו צריך בכל זאת להענש ולשלם מחיר יש מין איזון בטבע שלנו אפילו אנחנו לא נתפסים על ידי משטרה אז אנחנו השוטרים והשופטים ועורכי הדין של עצמנו יש בנו קטגור וסניגור ושופט היום אני יודע זאת בבירור אפילו אני לא רוצה להעניש את עצמי על מה שעשיתי לעצמי ולמשפחה שלי משהו בתוכי אומר לי עוד לא שילמת את המחיר של כל מה שעשית נכון אני מרגיש ששילמתי כבר חלק נכבד מין החוב אבל נשאר עוד מה לשלם ומשלמים בכאב לב לספר לכולכם סוד בריש גלי בעוד יומים לפני ארבע שנים ניסיתי להתאבד במקלט ע"י שתית 2 חפיסות רעל עכברים כדורי שינה והפעם היחידה שהזרקתי לעצמי 2 זריקות הירואין חשבתי שזה יגמור אותי , אבל זה לא , זה רק החליש אותי המון . כשאני כותב שורות אלו אני ממש מזדעזע איך יכולתי לעשות את זה לעצמי היום אני מרגיש שאני רוצה לחיות מאוד הרבה יותר לא אשקר ואומר שאני מת על החיים האלו ועל סיפור החיים שלי אבל יש בי לפחות היום את הרצון והתקוה להצליח ללמוד ולהתקדם קדימה ולטעום את שמחת החיים שטעמתי עד לגיל 16 בחיי , ישנם רגעים מסוימים שאני מרגיש אותם היום ואני קורא להם שמחת חיים והם נותנים לי כח להמשיך ואני דבק ברגעים האלו וחושב ששוה לחיות למענם ולפעמים הם מתארכים לשני רגעים ושלש וארבע ואז אני חושב הנה זה בא האושר נשאר איתי אבל פתאום מגיע משהו מבפנים שאומר לי שאני צריך עוד לשלם ומראה לי את מה שקרה בעבר ואת השוני שלי בחברה מבחינת מה שעשיתי ומה שהספקתי . אני חושב שאני צריך זמן ואני צריך את הפורום הזה ואותכם כי כשאני כותב כאן מפעם לפעם אני מבין עוד דברים על עצמי ואני לומד לספר על עצמי ולהחשף ולא לפחד מעצמי בעצם לא ממכם . אז אני מאחל לכולם להפתח ולא לפחד ולכתוב בשיא הכנות שלכם על מחשבותיכם ועל הקורות אתכם כי אם תנסו להיות כנים תוכלו באמת לעזור לעצמכם אני מעריך את טייגר על הכנות שלו ומאוד מזדהה עם הכאב שלו ועם נקודת הראות שלו על סבלם של המכורים הנרקומנים חסרי האונים של החברה שלנו מול עורכי הדין השוטרים השופטים העובדים הסוציאלים וכל מי שמתפרנס מהסבל הזה ואני מעריך גם את מאו על סיפור חייה שפתחה כאן ללא חשש מצטער אם לא קראתי עוד סיפורי חיים לפני כן כי אני די חדש כאן בפורום עד כאן אחים ואחיות חברים וחברות להתראות וליל מנוחה לכולם יואב

קשכפית

New member
לילה טוב יואב, גם אני עירה עכשיו

באמת כחום הלילה... או כחום היום... והכל לח. מרגש אותי כל פעם מחדש לקרוא סיפור חיים של אדם שפותח את הלב, גם אני מאמינה גדולה בפתיחות ובכנות של אדם מול עצמו, מול המראה ומול החברה. כשמסתירים סודות זה לא זה... באמת הזדעזעתי לסיפור של נסיון ההתאבדות, נשמע קטלני. רעל עכברים? אתה מוכן ויכול לספר איך מצאו אותך ומה עבר עליך אחרי זה? אני לא חשבתי שאפשר להישאר בחיים אחרי רעל כזה וכל התוספות שלא חסכת בהם.. שמחה שנשארת בחיים, חושבת שגם אתה שמח ובטח יש עוד כמה בעולם הזה ששמחים. חושבת שאתה מקרה קלאסי של אחד שהגיע למטה והבין שזה לא מה שהוא רוצה ומאז רק עולה למעלה בנחישות ובחריצות ועל זה אני מעריכה אותך המון. תודה שכתבת את ההודעה הזו, אני בטוחה שאתה מקור לעידוד לאנשים אחרים. חלומות פז יואב החזק!!! כן היום אתה חזק וזה מה שישאר הלאה!!!
שלך קשכה

תותי 4

New member
יואב אני בתקווה......

שאתה מרגיש יותר טוב,וטוב שאתה נצמד לבדיקות שתן ,וקבוצות....אני מאמינה שזה יתן לך את הכח לשלב הראשוני ולהמשך הדרך אני גם עד לפני שנה היתי נותנת בדיקות שתן,האמת שהתחלתי מאוחר אחרי שנתיים של נקיון,כי הרגשתי שאני חיבת את הבקרה הזאת,בשביל לא להתחיל עם אפילו הנחה אחת קטנה ,הרגשתי שהאנ.אי לא מספיק לי והתחלתי במרכז גם שיחות פרטניות וקבוצת מסגרת,היתה לי שם במרכז בת"א מטפלת מדהימה שאני אסירת תודה לה עד היום,היום בדיעבד אני שמחה שעברתי את זה, ולא התעצלתי ללכת לשם גם אחרי יום עבודה,וזה נהדר שאתה עובד ועסוק רוב היום זה קצת נותן למחלה לנוח,למרות שאני אישית חושבת שהיא לא נחה לעולם,היא לרוב חזקה מאיתנו ותופסת אותנו ברגעים הכי חלשים שלנו.אני בתקווה שתחזיק מעמד,ולא תכנע למחלה ולראש שלך. שלך תותי.

אהלן יואב

קראתי בקושי ואני מקווה שלא מפקששת כלום, רק להגיד לך, אני איתך. אבל הזקנה הזאת למדה שאי אפשר לבנות עתיד על בסיס שבור, רערוע, או הרוס. שום יסודות לא "ייתפסו" ולא יהוו בסיס טוב לבניה. אבל... לא פעם אדם עסוק במוחו ובכוחו לנקות לעצמו את השטח כשבפועל החיים ממשיכים קדימה. מה אני רוצה להגיד: אם תמשיך "לחגוג" יום הולדת לניסיון התאבדות, תהיה עסוק בעבר. אם תהיה עסוק בעבר לא תוכל תוכל להסתכל קדימה ואז העתיד יידפק. החיים קצרים במיוחד בישראל. "לא בוכים על חלב שנשפך" - לא אני אמרתי, אבל אני הוספתי "מביאים סמרטוט, מנגבים וממשיכים קדימה" חפש להכיר את עצמך לא על הבסיס של העבר. צא לחיפוש עצמי בידיעה כי מצאת בשבילי החיים אדם מקסים ובא לך להכיר אותו וטוב לך איתו. חבל לפספס את ההזדמנות הזו שנקראת הכרה העצמית על בסיס ההרס מהעבר. אתה רק אחד כמוהו בעולם. דיברתי לעניין? או שלא תפסתי את מה שכתוב למעלה...? באהבה ומחזיקה לך אצבעות, גלית

למעלה