כחול

p r u d e n s

New member
יש לי עוד אחד...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

פרבי הוביט פנסייר... של פיפין

p r u d e n s

New member
טוף נו../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

בלוגי. ומרי זה זה

shooshoo2

New member
פרודנס ן?ן ן!ן

או קיי דבר ראשון רני ממש לא ראיתי בזה כחד פעמי כי עם היא תמשיך להתעלק אז..... תביני לבד... אוי סליחה אתם המחברותה... אז לאף אחת מכן אין מוח.... סליחה....
לא נורא את תמיד יכולה לקנות בשוק... אז... אמממ לי יש מוח בניגוד אלייכן... אז אני לא רצה להיות בחברותה שלכן..... צ'או

p r u d e n s

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

המחברותה שלי? יש לי מחברות ספירלה, משובץ ושורות, מה איתך? וכאילו, ברור שאין להן שכל, הן רק מחברות! ואני לא אוהבת את האלה בשוק, הצבעים שלהן מכאיבים לי לעין... אבל נראה לי שלמרות שהן רק מחברות הן עדיין מוכנות לסלוח לך אם תבקשי יפה.

shooshoo2

New member
את ממש קשת הבנה...

חברותה.... זאת מילה שמעבתים אותה מהמילה חברות!!!!! עד כדי כך את סטומה אה?!?!? אזז..... תסתמי כבר ת'פה ותפסיקי לזיין ת'שכל ולהגיד שטויות!!!!

p r u d e n s

New member
אני?../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

את אמורה לדעת שכותבים "מעוותים" ולא ""מעבתים", לדעת שצריך לכתוב "עד כדי כך סתומה, הא?" ולא "עד כדי כך סתומה הא?!?!?!?!?!". אז אני אדבר איתך בשפתך. "את פרחה מטומטמת שלא מבינה כלום מהחיים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם את לא רוצה להיות ב'חברותה' שלנו אז את יכולה ללכת!!!!!!!! למה מה את חושבת אה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?" עכשיו הבנת?

shooshoo2

New member
מרי.... יש לך משהו...

אני ממש לא מבינה מה את מנסה להגיד.... את כותבת את המשפט... "עד כדי כך סתומה.!?!?! אהההה הבנתי..... אין לך מה להגיד נגדי אז את מתחילה להפריח דברים?!?! טוב אני חייבת להגיד לך שעכשיו זה הזמן ללכת לפסיכולוג..... אל תדאגי הוא יעזור לך.... ודרך אגב.... אני לא פרחה (אני לא כמוך) אני פריקית בלקרית גאה...... אני די ההפך ממך עם לא הבנת....... צ'או

p r u d e n s

New member
ד"א-../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

לקח לי כמה ימים להבין את השגיאה שלך מרוב שהיא הייתה ענקית... זה "חברותא", לא "מחברותה". וכבר אמרתי לך, שלומי לא עזר לי במוסד! וההיפך ממני, זה אומר מישהו חנון שאוהב להציק לאנשים, וגם אהבל, אז אני מבינה, את צודקת. את באמת ההיפך ממני, לא סתם פרחה, אני מצטערת על הטעות. ופריקים אמורים להיות חכמים. אז אולי תתכווני למה שאת אומרת - "צ'או" - ותעופי מפה?

shooshoo2

New member
שיבי....

סתם שאלה.... יש לך בעיה עם זה שלכלכתי על איך שקוראים לה?!?!? אני לא רוצה להיות בחברותה שלכם!!!! מתי תבינו שאני שונאת את כל הפקצות אני יסיבר את המילה "פקצות" כי אין לכם מוח... פקצות זה - פרחות קרצייות צעקנייות אז תפסיקו לזיין לי ת'שכל.....

p r u d e n s

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

פרחות ופקצות אף פעם לא יודעות שהן כאלה... ובסדר, נפסיק לזיין לך ת'שכל אם תפסיקי לדבר איתנו. או שאולי הפיטמה שלך והשערות שבתחת שלך רוצות דו שיח עמוק?

shooshoo2

New member
כן כן.....

להגיד לך את האמת אבל אל תספרי... הם באמת מנהלות דו שיח.... את יודעת מתי שמשעמם הם מספרים אחד לשני בדיחות... צוחקים אחד עם השני... ועם ממש אבל ממש משעמם.... אז הם אפילו עןשים מסיבה...... נחשי איפה היא?!!? בכוס של האמא שלך!!! צ'או

p r u d e n s

New member
דאטס רייט../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אבל אני לא יכולה, מבצע "מרי עם ט'" (או "מריט עם ט' שותקת") יוצא לדרך.

סתיו מם

New member
שושו, מה זה???

מאיפה כל המילים האלה? לא מתאים... אני די בשוק ממה שקורה כאן, רגע אחד אני לא נכנסת והפורום נהיה... ממש כיתה ג'. תראי, אם אתך בקטע של קללות וכל זה, אז פה זה ממש לא המקום. הבנת?

p r u d e n s

New member
סתם שאלה-../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

את ראית פעם את הכוס של אימא שלי כדי לדעת? אולי תנסי ללמוד קצת סימני פיסוק במקום להעלות האשמות חסרות שחר סוניס. או לחלופין, לכי לחפש פרנסה בצמתים. תודה.

shooshoo2

New member
סליחה?!?!

או קיי.... בנוגע לפרנסה בצמתים... אין יותר עבודה... את כבר תפסת את כולה.... לא הבנתי ת'קטע של הסימני פיסוק.... אני לא כל כך שמה על מה שאת אומרת לי כי ... עזבי למה שאני יגיד את בכל מקרה לא תביני... אני בסך הכל הערתי לך הערה ואת לוקחת את זה קשה... אז כמו שאמרתי בעבר אני רואה שלא כל כך הבנת.. מה כבר אפשר לצפות מפקצה.... אל תגידי את החיים האישיים שלך בפורום.... עם העיניין הזה תעשי מה שבראש שלך.... עם יש לך בכלל...

p r u d e n s

New member
כן, יש לי, תודה.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

ולפני שאני מתחילה, אני אבקש להפסיק לקרוא לי מרי כי רק החברים שלי קוראים לי ככה... יותר נכון, רק האנשים שאני הכי אוהבת בעולם... ואני לא פקצ"ה, אני שלכה. אוקיי? מרי- שלכה. מרי- שלכה. מבינה? כי נראה שכל דבר שאומרים לך צריך להגיד חמש פעמים כדי שייקלט... אם היו יורים לך כדור בראש היה לוקח לכדור חודשיים למצוא את המוח שלך.
. אוקיי, שלוש נקודות זה סימן של המשך. לדוגמא, "הוא היה הילד שנשאר בחיים...", משהו שדורש שימשיכו אותו, את כל המשפטים בהודעה הזאת צריך לסיים בנקודה. את רוצה שאני אתן לך קורס בסימני פיסוק וכתיבה נכונה? כי כנראה שאת ממש צריכה אחד... אה, בדרך כלל כשמעליבים אותי אני לא עונה בחזרה. הסיבה לכל הדיון הארוך הזה על ה"קללות" שלך, היא שאני פשוט לא נעלבת, אז אני מרשה לעצמי לענות בחזרה. את יכולה להמשיך לקלל אותי, כן, אמא שלי עובדת בתל ברוך, אבא שלי הולך לפחים לאכול, ווטאבר... אז, מה שלומך, נשמתי?

shooshoo2

New member
"מרי"

תקשיבי לי.... אני יכתוב מה שאני רוצה אפילו עם זה נקודה אחת או מליון........................ לא נעים לך איך שאני כותבת אז... אל תסתכלי... והודמא שלך על 3 נקודות המשך... מה?!?!? וכמו שאת אמרת ווטאבר... אז שלומי מעולה ואני רק רציתי לומר לך.... שלפני שהיו יורים בי.... היו יורים בך קודם!!!

p r u d e n s

New member
לא בהכרח.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

רוצח שכיר שנשכר על ידי... הממ... מישהו יורה בך בתל אביב ואילו אני גולשת בפורומים בכפר ורדים. הא הא
. הודעה אחרונה שאני מגיבה לה כי אנחנו בהפסקת אש, רק אמרתי את זה כי משעמם לי ומוס ישן... כדור... על שמיכה, נעל בית ככרית... האאאאא*נמסה*

למעלה