כחול

shooshoo2

New member
כחול

חברה אני צריכה עזרה.... יש מישהו שאני די דלוקה עליו והוא די דלוק עליי אבל אני מפחדת שכל החברותה שלי יראו אותי ואותו ביחד..... מה עושים?!?!!?!? בבקשה תעזרו לי...... :( shooshoo2

i l i

New member
רגע...

את מפחדת שיראו אותכם ביחד?! בת כמה את..? למה את מפחדת?! את צריכה לפרט... חוצמזה... בכל מצב לא נראה לי שאת צריכה לשים ___ כאילו.. זכותך להיות עם מי שבא לך!

shooshoo2

New member
זה הולך ככה....

אי בת 15 וחצי ואני זי התאהבתי בו לאחרונה וגיליתי שגם הוא התאהב בי... אני לא יודעת מה לעשות כי הוא כל הזמן בכיתה שלו ואצלנו בבצפר מחשיבים את זה לחנון... אני מפחדת שהמעמד החברתי שלי ירד כי עם יראו אותי ואותו ביחד אז אני כבר לא יהייה מקובלת כמו שאני עכשיו.... אני מבקשת ממכן לעזור לי...

missy j

New member
למה את מפחדת?

מה הוא עד כדי כך דוחה שאת לא רוצה שיראו אותכם ביחד? אחרת אני לא מבינה מה הפדיחה...

shooshoo2

New member
לאאאאא

הוא ממש לא דוחה..... הוא מתוק הוא חמוד הוא מצחיק... ויש לנו את אותם התכונות אנחנו פשוט נועדנו להיות ביחד אבל אני מפחדת שיראו אותנו ביחד... ואני לא רוצה לפגוע בו...

Cr£ma

New member
לפגוע בו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמממ...קודם כל..
יום אהבה שמח
אני וחבר שלי היום שנתיים ו-4 חודשים!! חח אני מאושרת מתמיד...
עכשיו..לא קלטתי את כל הקטע....כנראה דיסלקציה לשמה.... הוא מתוק, חמוד, מצחיק, את מאוהב בו!!!!!!! ויותר מכל..גם הוא בך
ואת מוכנה לוותר עליו בגלל איזה מעמד מטופש?! שגם ככה לא שווה הרבה?! הייתי שמה פס על כולם.....והולכת איתו יד ביד בגאווה
את צריכה להיות גאה בזה שמצאת לך מישהו כמוהו, שעושה אותך מאושרת, ופשוט צפצפי על כל העולם. החברים האמיתיים תמיד ישארו שם לצידך ולא יהיה מה
(עד היום לא קלטתי איך רושמים את הביטוי הזה) בקוצקוץ...שיהיה המון
ושתפגשי רק אנשים כמוהו..שיעשו אותך מאושרת..הרי זה מה שחשוב לא?!

ODana

New member
אל תתביישי!../images/Emo23.gif

מניסיון, אני אומרת לך - זה לא משתלם. לי היה חבר שקטן ממני בשנה, ונורא התפדחתי. והסתרתי את זה, והיום אני מצטערת. כי בגלל כלמיני דברים אחרים אנחנו לא ביחד. והוא היה הכי הכי הכי שווה בעולם. ולא משנה כמה שהיו צוחקים עלי, או שהמעמד החברתי שלי היה נפגע, לא היה אכפת לי - רק להיות איתו. אם זאת אהבה - לכי על זה, ובגדול!!! שימי **** על כל העולם, ותעשי חיים!

ODana

New member
שושו, אני פתאום קולטת ש...

זאת את שקודם ראיתי שלכלכה על פרודנס. אז... מה קורה איתך? אני מקווה שזה היה חד פעמי, ושעכשיו כלנו חברותתת... כי לא נעים לי לענות לך מהלב, ואז לראות שפגעת בחברה שלנו... יש הבנה? אז מה את אומרת?

p r u d e n s

New member
הממ.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

כולם חוץ ממרי. ננטשו. ז"א- חוץ ממרי ולגולאס את יכולה לאמץ כל דמות שאת רוצה

p r u d e n s

New member
פיפין...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

*מחפשת תמונע* אהה, יש לי רק את התרשים הזה, אבל הוא נמצא בפינה הימנית העליונה. לא, רגע, כן יש לי תמונע שלו...הנה

p r u d e n s

New member
פרודו זה זה../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אבל לא הייתי ממליצה עליו, הוא סיסי מדי.

למעלה