כחול עמוק

sexy venus

New member
כחול עמוק

עכשיו זו העונה של ערבים כחולים עמוקים, אם תביטו קצת אחרי השקיעה, תכולו לגלות שמיים בגוון כחול עמוק, לאישה כחולה כמוני לא היה ספק לאן אני משייכת את הרגע הזה. מסלבר שכחול בכלל עושה לי ויברציות חיוביות בכל הגוף, אני מעבירה הויברציות האלה לידיד טלפוני....חם על האש הוא מתקשר דווקא כשאני בנסיעה , בדרך רועשת עמוסת נוסעים, הקול שלו פוקד אבל נעים , אני חם, הוא פותח. וואלה , אני תוהה. אני שוכב במיטה בלי בגדים עכשיו. נו, אז אני בדרך הביתה בול עכשיו...כל האנשים שומעים אותך. אז מה, לא מעניין אותי אני חרמן עכשיו, תמצאי מקום שקט. אני הולכת , הוא שומע את הנשימות שלי עולות ויורדות....בקצב, או עכשיו יש שקט, הוא כבר חסר סבלנות. אני נשענת לאחור בכיסא, עדיף שלא ייראו אותי.... כן, אני לוחשת לו, שומע אותך, מאמי שלי. אני מחזיק אותו ביד עכשיו, איפה את ? אני כאן, בתחנה. אני מבין .... פתאום הרגשתי מישהו אוחז בי מאחור משכיב אותי אליו, גורם לי להישען, ממממממ, אני נבהלת לגמרי, איפה המקום השקט שלך הוא לוחש בקשיחות אלי לאוזן. הנה כבר אני עולה, את מתכוונת אנחנו עולים....אהה, ניתרתי ממקומי. אבל סיכמנו משהו, זה רק בטלפון. אני לא מוכן להמתין, יש לי בוס מעלי והוא מחליט והוא בא, והוא רוצה עכשיו .... חייכתי. הוא תפס את ראשי מאחור והצמיד אלי נשיקה. נכנסנו מהר ראשונים ישר לשירותים, הוא הרים אותי סיכל את רגליי סביבו ונתן לי להרגיש במכנס את האיבר הזקור שלו, ככה זה כבר חודש...את מבינה הוא לחש לי...וזה רק בגללך, כיוון אותי עם הגב אליו....והתחיל להפשיט את המכנס מעלי, והחדיר אלי אצבע חמה, את צרה...כמו שאני אוהב ויש לך את השמן הזה.....שאני חייב לטעום אמר וחש את החזה הענק בין אצבעותי, החזה הזה מטריף לי את החושים, נאנקתי...מתוקה סקסית אחת... עשכשיו אני אזיין אותך מאחור ואת תצעקי כמו שאת יודעת, אהההה, אההה צעקתי אליו... FUCK ME MOR גנחתי OHH YES YOU SO GOOD כןןן, הוא ענה לי, את חמה אש.....אני חולה על התחת שלך אני רוצה בתחת , אני רוצה....עכשיו תפסקי חזק, חזק, לא, לא...לחשתי...כן עמוק .... לאאאאאא, אוףףףףףףףףף נשמתי לרווחה אחרי שבטלפון חזר לתיק.... לא היה לי שמן , מזל שלא הסכמתי. מוקדש לך חם שלי.

למעלה