כחול לבן או חו"ל?

gabimaor

New member
כחול לבן או חו"ל?

שלום. אני עומד לרכוש אייפאק 2210. האם לקנות בארץ ב2500 +- או להזמין מחול דרך חבר או משהו כזה? זה יוצא שם בערך 360 דולר. האם בהגעה ארצה אצטרך להוסיף 18 אחוז? מה קורה עם אחריות וכו... אשמח לשמוע בעד ונגד

2cookie

New member
יכול להיות שבכלל לא יכניסו אותו

בגלל הBT, ואם הוא יוחרם סתם זרקת כסף. בכל מקרה שים לב לכך שהמחיר שלו הוא 400$ בערך, שזה יוצא 1800 שקל ועוד לפני הוספת תמיכה עברית שזה עוד 400 שקל... לכן אני חושב שעדיף לקנות בארץ.

gabimaor

New member
ראיתי

באמזון ועוד כמה מקומות שזה 360 דולר לגבי העברית הרי גם בארץ המחיר לא כולל עברית..... למה שלא יכניסוי אותו?כבר מותר להשתמש בBT לא?

2cookie

New member
יש לך עוד 7-8% מס אם אתה קונה

מאמאזון, ועוד 10$ משלוח בערך... ועדיין אסור להשתמש בBT.

gabimaor

New member
מה?

באמת עדיין אסור?עד מתי? האם שאקנה עכשיו את המכשיר בארץ הוא יגיע עם BT מנוטרל או פעיל?

2cookie

New member
עד סוף אוקטובר

ואין בPPC מנוטרל או פעיל, הוא יהיה פעיל, ובדיוק בגלל זה יחרימו לך אותו. הדרך היחידה הבטוחה היא להבריח את המכשיר, משמע לפתוח את האריזה כבר בארה"ב ולהביא את המכשיר איתך בטיסה ולומר שהוא שלך.

amir77a

New member
המחיר בארה"ב כבר 350$

בכתובת www.ecost.com אני קניתי מהם והם בסדר גמור. הם נמצאים בקליפורניה כך שאם תזמין משלוח לניו יורק למשל לא תשלם כלל מס מקומי בארה"ב. משלוח עולה כ-10$. (הערכה גסה). האחריות של HP היא בינלאומית ללא כל בעייה. בארץ אם תצהיר על המכשיר תשלם 18% מע"מ בלבד. בעיית ה-BT... נעלם לא ברור.

gabimaor

New member
יש לך מושג?

האם ניתן יהיה לשלוח אותו לארץ ולא לתוך ארהב?

2cookie

New member
לא נראה לי שהם מבצעים משלוחים מחוץ

לארהב. אולי תצטרך להשתמש במאסטופ. וגם אז לא בטוח שזה יעבור במכס. קנה בארץ במקום לחסוך כמה שקלים.

amir77a

New member
הייתי רוכש היום בישראל

ההפרש יצא לאחר מס ומשלוחים והכל כ-300 ש"ח. היום שווה לקנות כאן בישראל. המחיר של כ-2,700 ש"ח הוגן וסביר.

למעלה