הבטחתי
לא מאמין שזה ממש קורה... עירום במיטתי, שוכב על הצד, והם לצידי משתגלים במרץ. לוקח לי זמן להיפתח, להתגבר על המבוכה. הם קיבלו את זה ברוח טובה, בהבנה, והתחילו בלעדי. לצידי. והנה אני יכול ומעז, שולח יד אל שד שנע בקצב תשוקתם, חופן אותו, מרגיש פיטמה קשה מריגוש בכף ידי. היא פוקחת את עיניה, שולחת אלי מבט, ומבעד לענני העונג, משגרת אלי חיוך. כורכת יד סביב העורף שלי, מקרבת את פני אליה, מצמידה את שפתיה לשלי. טועם את התשוקה שהוא מטעין בה. הוא מעלינו, מלקק את תנוך אזני. והיד גולשת מטה, מרגיש בטן פוגשת בטן, ממשיך הלאה, מרגיש בידי ערווה מתחכחת בערווה. רטוב. אצבע ואמה שלי, מגששות אל שפתיה, ובין אצבעותי הזין שלו זקור, קשה, חלק ורטוב, נכנס ויוצא. היד שלה מגששת ומוצאת את הזין שלי, חופנת אותו, מענגת אותו בקצב התנועות שלו בתוכה. והקצב הולך וגובר. והוא גונח אל תוך אוזני, ערוותו נצמדת חזק אל היד שלי, עמוק בתוכה. מרגיש את הזרמים שעוברים את גופו, הפיות של שלושתנו נפגשים לנשיקה ארוכה מלאת תשוקה. הוא קורס עליה, היד שלי, נמעכת בינהם. אבל היא לא מסופקת. לא זקוקים למילים יותר. לאט הוא קם, נשלף מתוכה. והיד שלי נסגרת על הזין שלו כשהוא יוצא, לאט, לאט מתוכה. אני בא במקומו, מעליה, הזין שלי, מתוח להכאיב, חודר בקלות לתוכה, מלאה בסיפוקו. התנועה שלי בתוכה, חלקה, רטובה, חמה כל-כך. יודע שגם אני לא אוכל לחכות לה. הגירוי יותר מדי גדול, מקווה רק שהוא יתאושש מהר, ויוכל לחזור ולתפוש את מקומו. מהר מאוד גם אני נמס בה, מערבב את הזרע שלי בשלו בתוכה. אבל היא, בלי מילים, תובעת עוד. כנראה שהמראה של גבר זר, בתוך אהובתו עשה את שלו, ואני מרגיש אותו מתחכך בי, שוב זקור וטעון, מרמז לי, תן לי לסיים את מלאכתנו. מתגלגל מעליה, מרגיש איך הסיטואציה מזרימה שוב רעב אל בין רגלי. ושוב הוא נע בתוכה, והתנועות שלו, בתוך הנוזלים שממלאים אותה, מעלים קולות של תשוקה. הנשימות שלה מתגברות. ושוב תשוקתי מתעוררת. עכשיו הוא שכוב עליה, צמוד. פיותיהם מעורבבים, רק הטוסיק שלו עולה ויורד. אני בא מעליו, מתחכך בו, הוא עוצר לרגע, מבליט את ישבניו, והכול כבר רטוב, וחלק ומוכן. ממני וממנו וממנה. חודר אליו בקלות, והוא ממשיך את תנועותיו, יוצא ממנה, ומחדיר אותי אליו, חודר אליה, ומוציא אותי ממנו... נעים ביחד בתאום, בגלים במעגלים, כמו ריקוד מכושף. ואז האנחות שלה, הולכות ומתגברות, ציפורני יד אחת שלה ננעצות בו, ושל היד השנייה בי. ואז יללה נמלטת מפיה, גלים יוצאים ממנה, מדביקות אותו, מעבירות רעד בכל גופו ושוב הוא נצמד חזק עמוק אל תוכה. מעביר את הגלים אלי. ואני מתפרק בתוכו, ועונג כמעט בלתי נסבל, מפלח אותי, נצמד חזק, עמוק בתוכו, לרגע שלושתנו הופכים לגוף אחד. ונשארים ככה שעה ארוכה, מתאוששים, מתערבבים אחד בתוך השני.