כזו
שזה מדהים...

מיטללל

New member
כזו ../images/Emo90.gif שזה מדהים...

אחותי התגייסה לפני שלושה שבועות. היה קשה. לאללה. (נראה לי שהיה לי אפילו יותר קשה מבטירונות שלי) בכ"מ, ובקצרה, היום היה טקס הסיום שלה. ממש לא התחשק לי לבוא. אבל לחץ של הורים זה לחץ של הורים, והתייצבתי כמו שצריך. הייתי בטוחה שזה מה זה סתמי סיום טירונות 02, כה מיותר, כה משעמם.. ובכל זאת - ברגע שהתחלתי לשמוע את.. "אני נשבע ליום הזה שבא..." ו"מי ידע שכך יהיה, שבכמה לילות ללא אמא..." (השירים הכי נדושים שיש בערך!) וראיתי את אחותי על א', הופכת לחיילת בצבא הגנה לישראל (
) ירדה לי (כמעט) דמעה. (ברגע שקלטתי כמה כולן בוכות לפניי, זה הצחיק אותי ועבר לי) מסיום טירונות 02 כה מיותר,כה משעמם... לא ייאמן. מתי לאחרונה בכיתם מהתרגשות? מתי בכיתם בכלל? מה בעצם מרגש אותכם?...

danielo18

New member
ממתי עושים סיום טירונות עם הורים??

הג'ובניקים הצעירים האלה... לבכות?? גברים לא בוכים...לא שמעת את זה??

danielo18

New member
רק כי התחנפת וביקשת יפה...

מה מרגש? אצלי בד"כ זה הרגעים שנחשבים ל"ציון דרך" בחיים: הגיוס,השחרור, ימי הולדת משמעותיים (18,20,22),וכל מיני שטויות אחרות. הפעם האחרונה שהזלתי דמעה? זה היה שהלכתי לסרט עם אחת האקסיות כשהיינו עדיין חברים (לא זוכר בדיוק מהו) ובסוף זלגה לי דמעה קטנה (וברור שמיד כשקלטתי את העניין הכרזתי:"פאק העדשות האלה,שוב יש לי דלקת!")

Shining Dark

New member
22 משמעותי? :)

למה? ודווקא שתדע לך שבנות נדלקות מגברים רגישים שמזילים דמעות לפעמים.. אז לא רצוי לתרץ בדלקות וכאלה חח

danielo18

New member
אני אוהב את המספר הזה...

והיי, אני לא אבכה לבחורה על הדייט השני...

Shining Dark

New member
אהה.. טוב נו..

דייט שני.. זה באמת טיפה מוזר חח למרות שקרו לי מקרים כאלה שדווקא קירבו אותי אליהם.. ;)

L y c a n

New member
מה יש לבכות בשיחרור?

כאילו, אתה מחכה ליום הזה שלוש שנים לפחות.. ואתה יודע ובטוח שהוא יבוא.. אז לא יודע, חייכתי יותר מדי ביום ההוא בשביל לבכות

danielo18

New member
לא אמרתי שאני אבכה..

אמרתי שזה רק קצת יירגש אותי! וכן, החיוך מרוח לי כבר שבוע וזה מתחיל לעשות לי כאבים בלסת...

Dark Muse

New member
אה בכי בכי...

מתי בכיתי מהתרגשות? אני חושב פעם אחרונה שבכיתי בגלל שהתרגשתי היה מהסרט לרכוב על לוויתן. הרגשתי התרגשות כזו עצובה, שהיא בכתה במופע שסבא שלה לא הגיע... גם היה לי את זה ש AERIS נרצחה על ידי ספריות' בFF7 וספייק מת בקויבוי ביבופ. הבכי האחרון היה בצבא בהתחלה, תפסתי דכאון מאוד אבל מאוד כבד. אם לא הייתי אדם רציונלי בטח הייתי שם לעצמי כדור בראש. מה מרגש אותי? קשה להגיד... זה קורה לי כל כך לעיתים רחוקות שקשה לי להצביע על משהו. סרטים מרגשים אותי במידה מה, אבל לא משהו שסוחף אותי עד לכדי דמעה (מלבד שלושת הדוגמאות שציינתי למעלה).

סוף מזל דגים

כל מי שמזל דגים, או במיוחד אלה שנדפקו ונולדו בשבוע שלפני ה-22 למרץ, נותים לסבול מעודף התרגשות, וקצת מדי שכלתנות. אצלי זה בא לידי ביטוי בשלל מקרים שהיו יכולים להכניס אותי בקלות למדור "האוכל בתחת השבועי" של עיתון הזמן הורוד. ככה זה שמכתב שאמא כותבת לילדה שלה, שנסעה למחנה קיץ בארה"ב, מצליח לגרום לך להזיל דמעה. זה היה בששטוס בערוץ הילדים.... להתרגש זה טוב, זה אומר שאתה לא אדיש למה שקורה סביבך. רק מה שחשוב, ולדעתי זה מה שהצלחתי לבנות לעצמי ב4 וחצי שנים בצבא, זו איזה שהיא חומה, שהופכת אותך ללא אדיש, אבל חסין, כי עודף רגש, ללא שכל, זה לא דבר כל כך טוב לאורך זמן.

Shining Dark

New member
מתי אני לא בוכה?

נראה לי שכמעט כל דבר מרגש אותי חח אני מסוגלת לבכות יומיום :)) הכי הכי כשאני רואה אנשים בוכים, אני לא עומדת בזה ומתחילה בעצמי, או כשאני שומעת איזה סיפור מרגש ועסיסי כזה ממישהו...

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אני בוכה מלא,

אני רגישה ברמות היסטריות. מהתרגשות אני לא מוצאת את עצמי בוכה כזה הרבה.. עד כדי כך שאני לא יודעת לרשום עכשיו זמן מסויים שבכיתי מהתרגשות לאחרונה.. מה מרגש אותי? מה לא?
שאלה נורא כללית.

../images/Emo6.gif

גם אני בכיתי בטקס השבעה שלי (טירונות 01 חחח)... כי זה בכל זאת מרגש וגם היה באסה שנגמרה השכונה... בכיתי גם שהשתחררתי תודה לאל.. אני רגישה ותמיד מסוגלת לבכות... גם שצועקים עליי אני יכולה לבכות (או לענות שזה יותר גרוע)...

בכיתי מהתרגשות

בפרק 7 של העונה ה3 של "עקרות בית נואשות", בסוף הפרק, בחלום השונה של לינט. זה היה סיום מדהים לפרק מדהים.

למעלה