כזו שבת יש לי

כזו שבת יש לי ../images/Emo140.gif

שבת של ביחד עם הבעל והילדים שבת של קור והמון גשמים שבת של חום מתחת לשמיכה שבת של טעמים של אוכל של אמא שבת של יצירה ושל קריאה שבת של שעשועים וציפיה שבת שלום ומנוחה עם הרבה אהבה מאחלת לכולכם שבת נהדרת ומקסימה

חתולון*

New member
אם את רוצה ברצינות... קרן אור לי

יש חשש שמי שקורא אותי כאן , מהמשפחה יקבל עדכון מהפורום, במקום באופן פרטי היינו בחדר מיון משעה 2 בלילה, עם הבת האמצעית נסעתי בשבת, לאחר שנה שלא נסעתי הבת, ברוך השם מרגישה בסדר חזרתי בבוקר בשעה 6.30 כדי להגיע לבית הכנסת היה גשם שוטף כל הזמן נסעתי בשבת, "פיקוח נפש" עליתי לספר תורה.... וכמובן חזרתי ברגל והאישה והילדה חזרו במונית. ומה הקטע???? אני חוזר עם האוטו מבית החולים רואה את אחנייה של הרכב השני, ריקה!!!! אמרתי לעצמי, סעעע´מק, גנבו את ה"סוזוקי" הייתי חייב לעלות הבייתה מהר ולהתלבש אז גנבו את האוטו, מה לעשות??? אני הולך לבית הכנסת ברגל כמובן, הבוקר... ופתאום אני נזכר שהלכתי אתמול, לפני שבת עם ה"סוזוקי" והשארתי את הרכב שם, ללילה וחשבתי שגנבו לי אותו, ברצינות טוב שלא התקשרתי למשטרה.... כן , היה שבת חחחחחח זו הייתה השבת שלי שבוע טוב

לפחות אתה לא יכול להתלונן

על שבת משעממת והעיקר שהילדה בסדר! שיהיה לכולנו שבוע נהדר

חתולוןןןןןןן

דבר ראשון, שמחה כי ביתך חשה בטוב. דבר שני, שכחת כי את הסוזוקי שלך השארת לי? חחחחחחחחח שבוע טוב,

חתולון*

New member
מדליקה חחחחחח הקליאו אצלך

ה"סוזוקי" נשארה יום לפני כן ליד בית הכנסת... שבת !!!! שכחת???? שבוע טוב שיהיה לך ותודה רבה

nightroll

New member
כזו שבת יש לי

שבת שהילדים השתגעו מלהיות כל כך הרבה בבית... שבת שהם הלכו מכות, שבת שהם לא ממש הלכו לישון... מצד שני היו גם הקטעים הכיפיים של להתכרבל איתם במיטה ולקרוא ספר ביחד...

גליתושש

New member
כזו שבת היתה לי

שבת ללא אינטרנט וזה קשה. בדרך כלל אינני גולשת בשבת (הבעל שלי לא יודע) חחחחחחחחחחחח בוקר טוב, גליתושש

והשבת שלי הייתה..

מלאה בסרטים רומנטים .. גם אני התכרבלתי לי ואכלתי ממטעמי בעלי
הילדים סיפרו את סיפורי הגן שלהם, והגדולה ביקשה שאאמן אותה לקראת מבחן ביום שלישי על לוח הכפל.. בקיצור שבת מלאה בחיבוקי המשפחה
והיה כל כך כיף להיתנתק מהכל אפילו מהפורום שאני מכורה לו כל כך

elike

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

והשבת שלי ..היתה מטריפה עם המון המון אהבה הרבה אנרגיה לימים הבאים . עברתי סדנא ,למודעות אישית האם מישהו מכם עבר סדנא דומה ? האם מישהו עבר חוויה שכל מילה המתארת אותה רק גורעת?

סנדי32

New member
ולי היתה שבת ניפלאה חחחחח

חמותי שרה בעירקית גיסי תופף על הסירים בעלי הגיש תה בכוסות ובמקום מגש שם במחבט,גיסי זרק מאפרות לרצפה חחחחחחחחחח וההיא ממשיכה לשיר כאילו היא בהופעה ולא יכולה להפסיק כי אסור לעשות פאשלות חחחחחחחח ואני? אני התפקעתי מצחוק חחחחחחח

למעלה