כזה עוד לא ראיתי

OrEl74

Well-known member
מנהל
במהלך המשחק בין מינסוטה לאורולנדו, אוסטין ריברס ניגש לספסל של אורלנדו ואמר משהו, מו במבה לא נשאר אדיש ופשוט קפץ מהספסל והחל לשלוח אגרופים.
שני השחקנים כמובן הורחקו אבל נראה לי שזה לא הסוף של הסיפור הזה למרות שעל פניו עושה רושם ששאר המעורבים בעיקר ניסו להפריד.
בכל מקרה, סביר להניח שבגלל שבמבה היה על הספסל בכלל, הוא יחטוף עונש לא קטן.

חוץ מזה... אנט גבר ומנהיג ואני מתחיל ממש לאהוב את השחקן הזה.

Rapgamer

Well-known member
לגמרי. ריברס ובמבה התחילו את זה, סאגס התערב מהצד ודפק איפון לריברס, משם זה היה כולם על כולם.
החלטת שיפוט הזויה שהרחיקה גם את טוריאן פרינס ומקדניאלס שהיו בין המצטרפים לדחיפות ההמוניות. לא יכול לומר שזו ה-סיבה להפסד, רק אציין שזה ההפסד ה7 שלנו מול 5 הקבוצות הגרועות בליגה ואני כבר משוכנע שהעונה הזאת תסתיים בכישלון בעקבות הנתון הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שהאיום של סאגס היה במטרה להפריד ביינהם ולא במטרה לפגוע בריברס.
בכל מקרה, לא חושב שיהיו פה השעיות משמעותיות מאוד שזה אגב די מאפיין את הכהונה של סילבר

אם אני לא טועה כבר היה איזה 15 הפרש כשזה קרה כך שזאת בטח לא הסיבה להפסד

Rapgamer

Well-known member
איזה להפריד... תפס לו בצוואר והפיל אותו לרצפה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואלה לי זה נראה כאילו הוא ניסה להרחיק ביינהם.

בכל מקרה, נתעלם מהאיבוד האומלל שהיה שניה לפני?

Krit123

Well-known member
טוב יש לי bias לצד של ריברס, זוכר אותו לטובה מהתקופה אצלנו, ובכללי תמיד היה אנדרייטד. בפוסט גיים הוא הדגיש את התגובה של פולץ מהספסל לדברים של במבה, הופתעתי שקלטו את זה בוידאו

כנראה חצה קו מסוים על מנת להתריס אותו, אולי אמר לו שאבא שלו מאמן מוערך, ששנגון הוא לא הגואט, או שיוקיץ טוב בהגנה או משהו

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב יש לי bias לצד של ריברס, זוכר אותו לטובה מהתקופה אצלנו, ובכללי תמיד היה אנדרייטד. בפוסט גיים הוא הדגיש את התגובה של פולץ מהספסל לדברים של במבה, הופתעתי שקלטו את זה בוידאו

כנראה חצה קו מסוים על מנת להתריס אותו, אולי אמר לו שאבא שלו מאמן מוערך, ששנגון הוא לא הגואט, או שיוקיץ טוב בהגנה או משהו
מעניין מה הוא אמר לו
בכל מקרה, זה די ברור שהתינוק של במבה הוא זה שהתחיל את כל העניין, הוא גם זה שתקף פיזית.
נראה איך הליגה תגיב לזה

למעלה