כזה כיף

מו שיקו

New member
כזה כיף

לראות צהוב בוכה ביחוד אם קוראים לו זוהר,או שחר........ ואני בהיכון כבר מהצהריים עם ממחטה ,לנגב להם את הדמעות איזה מסכנים האוהדים... ובדיוק כששחר וחבריו המכבים גמרו לשיר על טועמה המחבל, בא המלעון ותקע להם גול מארץ הגולים,ישר במרכז הפרצוף של שער 11 ,וכמה שזה כואב,שהערבי הזה,שסער דיבר עליו קודם שם להם פצצה בשער 11 ואחר כך , מלך היופי,החד גבה,בלילי,שגם אותו הם מאוד אוהבים איזה גול,,,,,כמעט נפלטו להם מחיאות כפיים והלפתן של בן לוז, המכביסט שנפלט מהמערכת,איזה גול הקטנצ´יק הזה הבקיע... אבל החלק שהכי הקסים אותי במשחק היה הקהל של הפועל כשהשחקנים עלו למגרש, מודיע לכם בהכנעה, הם הכי טובים, פשוט.......... ארגנטינה

ושוב בעלי הקרציה נדחף:

"בתור אוהד מכבי חיפה שאוהדי הפועל ת"א איחלו לו פיגוע לפני שבוע וחצי, אני מסתכל על האדומים ממרומי הטבלה - XXXX עליהם בקשת. הפער גדול !!!! והירוק עולה !!!!!

מו שיקו

New member
קיימת

בעלך לא קרציה הוא כבר דור שני......... סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

yafit75

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד קיימת!

למרות הכל,,, הייתי מעדיפה שהצהוב יצנחו,, שונאת את האדום,,, כאלה קנאים,,,

שחר 33

New member
אוי כמה שאתה צודק

בוא חביבי יש לי פצע מדמם עם מלא כתמים אדומים תביא מלח נעשה חגיגה. שיחקו אותה הפועל, הרבה זמן לא אשכח לצערי את הדרבי הזה. מבחינתח הנחמה שזה לא נגמר בתבוסה. אני אוהב להיזכר ב 3-0 על הפועל עם מיקי בן שיטרית. ואת ה 4-0 מדהים עם צמד של דריקס בעונת האליפות . היו ימים...באמת יום של נוסטלגיה נהיה פה היום בפורום. גם הדרבי הזה יכנס לספרי ההסטוריה כבלתי נשכח...הפעם לאדומים. שלך, שחר 33

מו שיקו

New member
איזה מלח

ואיזה נעליים היה משחק עם אחלה אווירה מכבי לא הגיעו למשחק והגולים היו באמת יוצאי דופן

זהר nj

New member
מושיקו..תראה

אני לאמתכוון לענות לך על הקטע של טועמה ו מחבל.. אם תראה לי שאני כתבתי טועמה מחבל..שיחקת אותה.. עכשיו.. לראות צהוב"ביחוד"אם קוראים לו זוהר או שחר... אהבתי את ממש מת עלי כפרא ...הא? ועוד משהו.. תחפש בהודעות כאן עשר דקות אחרי המחצית הראשונה כשהבנתי שהמשחק גמור כתבתי הודעה ו אחלתי כל הכבוד להפועל ולטועמה.. אני עצוב..אבל הכל בפרופורציה.. שבת שלם שבוע טוב הטלויזיה החינוכית רמת אביב

מו שיקו

New member
ברור שהכל

בפרופורציה שחר שר שירי מחבלים על טועמה והקהל של מכבי , חבל על הזמן, שתה לו את הדם אז לא היתה לו ברירה, ומהפחד הוא הבקיע.... הכל ספורט מותק היה אחלה דרבי אני מאמין שמכבי עוד ינצחו רק מקווה שזה לא יהיה בקדנציה שלנו.......

מושי

אני נורא נבוך...

קסומה

New member
מה זה??????

שפה אניגמטית חדשה?????? בוקר טוב עולם.. הבוקר ראיתי את השערים שעליהם דיברתם... לא מבינה גדולה בכדורגל, אבל השערים היו מדהימים.....(אני בכלל הפועל מרמורק.......חחחחח)

גליתושש

New member
מו שיקו

כזה כיף לראות צהוב עולה עולה,,,,, לא נורא. אז בוא ותנגב לי ת´דמעות. חחחחחחחחחחח גליתושש

מו שיקו

New member
אין בעיה גיברת

הממחטה מוכנה אני בטוח שעוד יהיו ימים טובים למכבי ואני בטוח שסיפור האליפות עדיין לא נגמר ומכבי יהיו חזק בתמונה חיפה נמצאים לקראת המשבר שלהם אז נא לא לאבד תקווה

m i c h a l i

New member
איך אמרתי אתמול

לביטון בצ´ט... מחבל מחבל אבל איזה גול ! חחחחחחחח אכן היה משחק מרתק וכל הכבוד לאוהדים ששמרו על אוירה טובה ( זה מצרך נדיר בימינו) ברכות לאוהדי הפועל
( אחד לכל גול)

yafit75

New member
../images/Emo31.gif מושיקו,,,

חיפה לא לקראת משבר לפעמים הכדור הוא עגול,, ולפעמים הוא משולש,,,, אין מה לעשות,,, אי אפשר לנצח בכל המשחקים,,,, אבל בינתיים,, חיפה היא קבוצה ישראלית יחידה,, שעשתה היסטוריה,,,, וניצחה את יונייטד,,,, תראה לי קבוצה ישראלית,,,, עם סוללה כזאת של שחקנים,,,מוכשרים,,,קבוצה עשירה,,,,עם מליאן כסף,,,, ובינתיים עוד במקום הראשון,, עם הפרש של 3 נקודות,, ומשחק חסר,,, אהההההה?

מו שיקו

New member
אז דבר ראשון

את אוהדת ואין לי מה להתוכח איתך כי את לא אובייקטיבית אבל לעומת זאת אני מאחל לך הצלחה מכל הלב מצד שני...ההישג של מכבי חיפה הוא ענק,אבל של הפועל ת-א משנה שעברה לעניות טעמי הוא יותר גדול במילים אחרות,יהיה הרבה יותר קל לחזור על ההישג של מכבי חיפה השנה מאשר על ההישג של הפועל ת-א משנה שעברה ותחשבי טוב לפני שאת משיבה חג שמח מואההההההההה

למעלה