כזאת מטומטמת!

funky n

New member
כזאת מטומטמת!

אפילו לקחת כמה כדורים ולסיים עניין, אני לא מסוגלת. נכה שכלית!

A GIFT OF LOVE

New member
את דוקרת את עצמך,

הורסת את עצמך מבפנים בידייך שלך. ואת יודעת אי שם בפנים שיש בך המון המון, תעריכי את עצמך. אוהבת אותך /tapuzforum/images/emo23.gif.

טוב, אני לא יודעת מה הסיבה לבעסה,

אבל זה גם לא משנה. מותק, הלקאה עצמית זה הרסני!!! באמת שלא משנה למה,כי בסה"כ נגד רגש אי אפשר לעשות כלום. לדעתי,דווקא מכאן,כשהכל ממש "מחורבן",תעשי לעצמך משהו טוב. אפילו סתם צאי לשאוף אויר באיזה חוף ים עם פחית קולה קרה. קחי איזה ספר טוב אם בא לך. עשי איזה אמבטיה מטורפת עם חומרים טובים של ללין או סבון של פעם-לא משנה איזה. הכי חשוב-כשבא לך תקללי!!! אל תשמרי את הכל בבטן זה לא מועיל ולא טוב לשום דבר. ואז אחרי ההוצאה של העצבים-איך שתבחרי כן, קחי נשימה עמוקה וחיבוק מלא אהבה לעצמך.

Heart N Soul

New member
תני לעצמך צ'אנס.. את שווה את זה!

אנחנו איתך
*חיבוק ענק וחם*

eshkolit32

New member
אולי כי את לא באמת רוצה את זה...

חבל שאת מקשה על עצמך, החיים גם ככה מלאים כאב וסבל....אל תכעסי אל עצמך כל כך, מגיע לך שתאהבי את עצמך. יש בתוכך עולם ומלואו, חבל לזרוק אותו לפח בגלל תחושות קשות שבסופו של דבר הן עוברות. היה לך בשבוע שעבר שבוע מוצלח לפי מה שהבנתי, את רואה שזה אפשרי? נסי להמשיך אותו, עשי את מה שאת יודעת שיועיל לך, אל תישארי בתוך החושך...

eshkolit32

New member
את יכולה אולי להסביר

מה לא בשליטתך למשל? אני מקוה שאם תסבירי יותר אולי נוכל לעזור. (הרבה פעמים נדמה לנו שאין לנו שליטה על דברים כשבעצם יש לנו אפשרות תיאורטית לעשות משהו בנדון, פשוט צריך להתאמץ ואפילו ללכת נגד עצמנו.........)

funky n

New member
שאני רואה סרט בטעות

של אחרי פיגוע ואז נזכרת כמה העולם הזה דוחה וכמה זוועות יש בו ורוצה להסתלק ממנו. ואז מחפשת עם מי לדבר ,ופסיכולוגית אומרת לי שאין מה לעשות,ואני צריכה להתאמץ יותר ונותנת לי עוד ביקורת במקום לתמוך (שאני לא אפרט כרגע) ,ואז אני מחפשת עוד מישהי לדבר איתה והיא גם שופטת,ואז במקרה מישהו יוצר איתי קשר ושומע בטלפון שרע לי ומשכנע אותי שעה לספר מה קרה ואז התגובה שלו זה "לא יכול להיות,לא נראה לי שיש לך ***** ,זה לא נראה ככה." ,גם שופט וגם מזלזל. ככה שאני לא ממש אופטימית כבר,במיוחד עם הניסיונות שלי להאבק במצב רוח ואז כולם שופטים ואומרים לי שאני צריכה לחפש מה יפה בעולם.ממש מעודד..

eshkolit32

New member
לפעמים

צריך לחשוב טוב עם מי רוצים לדבר ואת מי לשתף. יש אנשים שיבינו אותך יותר ויש כאלה שפחות, אני מניחה שעם השנים לומדים עם מי לדבר כשרוצים שיבינו אותנו ויתמכו בנו. תגובות של אנשים בהחלט יכולות לבאס. תשמעי, תמיד תהיה ביקורת, גם כשאת במצבים הכי קשים שבעולם. אנחנו לא על אי בודד....ולכן אנחנו תמיד נהיה נתונים לביקורת במיוחד של אלה שאנחנו מספרים להם מה עובר עלינו. לא תמיד אנשים מתכוונים לבקר, לפעמים נדמה להם שהם נותנים פתרונות ועזרה....אין להם כוונות רעות. ממליצה לך כדי לשכוח את המראות הקשים - לראות משהו ממש דבילי ושטותי בטלויזיה, משהו מצחיק אם אפשר.

funky n

New member
צודקת

אבל אי לי כוח,ואפילו שלושה "אנשי מקצוע" ביקרו אותי,מילא זה אבל הם גם לא עזרו . זה לא שהם ביקרו ואמרו שאני עושה X ואז התוצאה של זה היא Y ואם אני אשנה את זה אולי דברים ישתפרו. הם אמרו לי לחפש מה יש טוב בעולם,מה זה עוזר לי? אני לא מוצאת שום דבר מספיק טוב כרגע בשביל לחיות. אז למי אני יוכל לפנות?

eshkolit32

New member
כמה דברים:

קודם כל: אם חשוב לך לשמוע מאנשי המקצוע דברים מסוימים-את צריכה להבהיר להם את זה. את משלמת כסף כדי שהטיפול יהיה אפקטיבי ואם את רוצה לשמוע משהו (כמו למשל: בגלל שאת עושה X אז התוצאה היא Y) אני חושבת שאת צריכה להגיד את זה אחרת - זה בזבוז זמן. דבר שני: לדעתי, בשביל למצוא סיבות טובות לחיות את חייבת בראש ובראשונה ללמוד איך לאהוב ולהעריך את עצמך. אם לא תאהבי את עצמך לא תמצאי שום סיבה להיות כאן. רק על ידי אהבה עצמית תוכלי לממש את עצמך. כשבן אדם אוהב את עצמו - כל הגישה שלו משתנה. חשוב לו לממש, לשפר את עצמו, להעשיר את עצמו, להציב מטרות (לטווח בקצר והארוך) ולכבוש אותן, להכיר אנשים, ללמוד, ליצור, להנות ולבלות. דבר שלישי: את שואלת למי לפנות אחרי שכמה אנשים אכזבו אותך. אז את יודעת שיש לך את הפורום הזה, ואת רואה כמה אנשים פה רוצים שיהיה לך טוב, אוהבים אותך ומנסים לעזור. זה לא מובן מאליו.....זה שווה משהו. אני גם מאמינה שיש אנשים שאת יכולה לדבר איתם מכאן. דבר רביעי: נסי לשים את הדברים בפרופורציות. אני מתעקשת בכוונה להזכיר שוב את השבוע המוצלח שהיה לך כדי להדגיש עד כמה זה אפשרי שיהיה טוב. השבוע ראית בטעות סרט עם מראות קשים שהכאיב לך ונתן לך תחושה שהעולם רקוב ואין בו דברים טובים, מה שהוביל אותך לחשוב שאת לא רוצה לחיות בעולם כזה. נסי להפריד בין מה שראית בסרט לבין החיים שלך. את עוד תתקלי בעתיד בסרטים קשים. העולם מכיל טוב ורע וזה תמיד יהיה כך. את הרע מאד קל לראות ולהרגיש. אבל יש גם טוב, והמון, וזאת החוכמה בחיים האלה - להבחין בטוב. לזהות את האנשים טובי הלב, לראות את היופי שבטבע ובאומנות ובמסורת; ללמוד להודות על כך שניתנו לנו חיים כי אחרת לא היינו יכולים להפיק את כל הטוב שאפשר להפיק. את עדיין בתחילת דרכך. אני בטוחה שתוכלי לגלות אם רק תרצי (וכן, צריך גם להתאמץ בשביל זה....), מה היופי שבעולם. אבל שוב - בשביל זה צריך בסיס יציב מבפנים, בסיס שלפיו את אוהבת את עצמך, וזה מה שמניע אותך, ונותן לך כוחות להתמודד, גם עם הדברים הפחות טובים ויפים. מקווה שנתתי לך חומר למחשבה.

funky n

New member
../images/Emo188.gif

אני לא יודעת מה להגיד להם,אפילו הפסיכולוגית הראשית לא עוזרת לי. אפילו הפסיכיאטרית מתחילה לתקוף שאני לא מיד מצליחה לבוא כי אין לי כוח. באמת שאני כבר לא יודעת מה יכול לעזור. אני אוהבת ומעריכה חלק ממני,אבל יש גם חלקים שאני שונאת. אני יודעת שיש את הפורום ומעריכה את זה,אבל לפעמים כשאני עומדת להתחרפן ולהשתגע לא תמיד יהיה פה מישהו ככה שאני מחפשת במקומות אחרים. תודה,באמת הבאת לי כמה נק'

MeWithoutU

New member
מתוקה

את חייבת להפסיק לכעוס על עצמך ולהתעלל בעצמך! את בעצמך תמיד אומרת לי להפסיק להזיק לעצמי, אבל איך את אומרת לי דבר כזה כשאת בעצמך עושה רע לעצמך??? את שווה המון!...את בנאדם מקסים!!! ואת צריכה להבין את זה כבר...להבין שמגיע לך טוב. החיים מלאים ברע וחבל ועצוב שאת עושה לעצמך יותר רע.

funky n

New member
אני לא רוצה לעשות לי רע

אני רוצה לעשות טוב. לא רוצה לעשות דברים שיכאבו לי. ומגיע או לא,אין לי את זה.

חשבת פעם

כמה עידוד את נותנת לאנשים כאן וכמה אנשים מרגישים טוב בזכותך? תחשבי גם על זה.

funky n

New member
אני שמחה שאני מצליחה לעזור

אבל זה לא נותן לי סיבה לחיות

למעלה