כותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efratushke

New member
כותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מצטערת שזה יוצא ככה.... אבל אני מכריזה בזאת (!!!!!!!) על השתלטות הפורום בידי הכתומות, מוצ'טרה (מוחטרה) וטרושקה!!!!! וכמובן הגיטרות שלהן: בוריס, שולה, קלרה והגיטרה של דנה (איך קראו לה.. שם רוסי כזה...) *השמות להמחשה בלבד*

כתמונית

New member
הגיטרה של דנה - נטשה!!!

תחי הכתומות... וגם חברות שלהם! (שיש להן אחלה אופי! - גנבתי לאפרת!)

וואי את יודעת...

לא יודע למה אבל זה קצת מזכיר לי תאנשים הפאטתיים האלה שנותנים שמות לגיטרות שלהם ואומרים שיש להם גיטרה כוסית כאלה.. היי! זאת את!! מוזר..

efratushke

New member
מממ אקח את זה כמחמאה!

רק הפעם... בנות בנות! יש להרגע! אנחנו *מתחילות* להציף את הפורום כרגע שמתי לב חחח אז... להרגע! ו... יותם - רק לי/לכתומה/לדנה/לעינב מותר לקרוא לי פתטית! והגיטרה שלי באמת כוסית!!!!!! אתה יודע מה? מתאים! גררררררר

טרושקה

New member
חזרתי

כרגע הגעתי הבייתה מהעבודה וקלטתי כמה שאתן פשוט עושות הצפפפההההה רציתי להגיד שנעלבתי שלא הזכרתם את בוריס השווה... (הגיטרה המתוסכלת שלי) ורציתי להגיד ליותם ש...כן לפחות הגיטרות שלנו מקבלות יחס חם ואוהד אההההם....... אל תשכחו שזה פורום של הדורבנים.. לא שלנו פרטי אז הנה מחווה קטנה...... הדורבנים!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההה!!!!!!!!!! אחלה אופי! חיחי די כבר, אני רוצה הופעה!

הרי לך אנלוגיה מתאימה חביבתי...

הגיטרה שלי מקבלת יחס חם ואוהד...אני מנגן בה... בכלל היא יכולה להגיד שמחזיק המפרט שלה(נו..איזה שם אחר אני יכול לתת לזה) הוא לא אדם פטאתי שקורא לה בשמות מוזרים!!

טרושקה

New member
למי קראת מוזר?!

לבוריס אין שם מוזר! זה בוריס! והשם זה סיפור ארוך..... ולשאלתך השניה.. אני עובדת בארומה
קשה, קשה... אבל לפחות יש כסף... אז אני מבקשת.... לא להעליב את בוריס, הוא כוסון וזהו!

טרושקה

New member
את האמת....

אני כל הזמן בודקת אם צריך עוד עובדים כי מלא רוצים... אבל בעקרון כולם שם ממש גדולים, הם מחפשים אחרי צבא, אין לי מושג איך קיבלו אותי... וחוצמזה, בפאנקי מיוזיק קונים גיטרות סוג ז'... אז הגיטרה שלי בטח לא יותר טובה משלך (ואני אפילו לא יודעת של איזה חברה היא... בושה!) בכל מקרה, היא מנגנת?! זה מה שחשוב! אהה כן, ושכחתי- זה בוריס!!! (חחח טוב, זה היה סתם בשביל לעצבן אותך)

דיברתי על החשמלית שלי תכלס...

קניתי אותה בוינטג' בת"א אבל תקלאסית שלי קניתי בפאנקי ושתדעי לך שמדברים על דברים זולים כמו קלאסיות דפוקות יש להם אחלה דברים יחסית למחיר... הגיטרה הקלאסית שלי שהיא של admira אם אני לא טועה היא ממש אחלה, כאילו...אחלה..גיטרת טיולים..מה את חושבת שאני עושה בנוער העובד אם לא לנגן הא?

gloom

New member
המצאתי משפט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

להרוג טרושקה ולנוח.........

gloom

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo66.gif

ושאלה לגבי הניק שלך- אז אתה שם חומרי סיכה
כי אני באתי לאנוס את החמוסה של חבר שלי וזה לא הייה מספיק חלק, עכשיו היא בהריון והיא תובעת אותי על מזונות.... ותגידי מה הסוג גיטרה שלך
(זה לא שאני מנגן אבל חבא שלי חי 24/7 על גיטרות)

טרושקה

New member
יש לי דבר אחד להגיד

??????????????????????????????????????????????????????????????????? הכל טוב????????????????????? ומה זה הקטע עם להרוג?! ????????????????????????????????????????????????????????????????????

gloom

New member
לא מכירה להרוג טורקי ולנוח?../images/Emo66.gif

לא יודע מה זה אומר אבל יש ביטוי כזה אז זה דומה והכל טוסט.... תודה ששאלת ממי

טרושקה

New member
רררר

מה תודה? זה לא היה נחמד... זה היה אפילו מעליב...
טוב בקטנה.... בטח לא התכוונת.... נכון?!

אני מתבייש...

לכן אני אלחש את הגיטרה שלי (דמיינו שזה בלחישה) YAMAHA let it rock שזה תכלס גיטרה אחלה למתחילים אם אתה פריק אבל אני כבר לא...יש לה דיסטורשן משהו בסט אבל זה כבר לא מעניין..חח אולי יהיה כסף ואני יקנה לס פול ובקשר לבעיית האניסה אין בעיה תכנסי לפורום תפוז 417-אניסת חמוסים ויענו לך שם בשמחה!!

למעלה