כותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כתמונית

New member
ממממ....

אלוהים!!! מזה השיחה הזאת??!! אניסת חמוסים??!! זה לא קצת בעייתי עם הגודל והכל??!! בכל מקרה - אין שום בושה בלקרוא לגטרה שלך בשם!!! להיפך!! זאת גאווה! זאת הגיטרה שלך ורק שלך!!! רגע... וכשבנים קוראים למה שמו שלהם בשם זה יותר בריא??!! האאאאא???!! ד"א עינב - שמתי לב שרק לגיטרה שלי יש שם ישראלי....מוזר קצת... (אבל מותר לי להיות מיוחדת... אני שמאלית!!! וכתומה!!)

טרושקה

New member
אההה נועה....

לא הייתי קוראת לך מיוחדת... במקרה שלך זה - מוזרה (!!!!!!!!!!!) אני אפילו מקדישה לך שיר... "I'M A CREEP, I'M A WEIRDO" , תפור עלייך
לכי, לכי להופעה של הדורבנים... תשאירי אותי פה... (יש פה התכתבות עם טקטס מקראי נוסח "לך לך" במיוחד בשבילך!)... כזאת כתומה שזה מדהים
... הכל מאהבה...

efratushke

New member
אני בכלל רציתי לקרוא לגיטרה מנחם...

או שם מגניב אחר.. אבל מישהי כאן (עינב! אהם אהם!!!!!!!!) הכריחה אותי לקרוא לגיטרה קלרה!!!!!!!!!!! יש לך מזל שיש לי כח הסתגלות בריא... למרות שאני עדין לא שלמה עם השם הזה... *קלרה הקדושה* עינב.. לא יודעת אם אני הולכת להופעה של הדורבנים
ממממ מישהו צריך להקה שעושה שמחות והכל? די בזול.. שירים מגניבים (בנות! תמליצו עלינו!) - שיא הרצינות! מישהו צריך? *שניה רגע... אני רק אלחץ על "שלח/י" חחח*

מצטער...לא נקבתי שם לזין שלי...

זה עוד יותר פאטתי ובכלל את גורמת לזה להשמע כאילו בנות מנגנות על גיטרה ולבנים...יש זין וזה ממממממממזזזההה לא נכון

efratushke

New member
אגיד את זה פעם אחת:

יש כל מיני סוגי אנשים - כמו שיש כל מיני סוגי תרבויות וקבוצות כמו שאנשים נבדלים על פי גזע, דת, מין, צבע שיער וכו' הם גם נבדלים על פי התכונות והאופי שלהם אתה לא יכול לשפוט אנשים בצורה כה אתנוצנטרית! הסבר: אתה לא יכול להעמיד את עצמך מול כולם ולהכריז שאתה המרכז ולקבוע מה נכון מה לא נכון אתה לא יכול לקבוע מה פרימיטיבי ומה לא נראים לך פתטים המעשים שלנו? אז מה! אל תעשה את זה.. תזכר אולי שיש עוד סוגי בני אדם בעולם רק תודה לעולם הזה שיש רק אחד כמוך ולא שניים ממך שאתה מיוחד במינו ולשם כך אתה לא צריך לעשות את הדמיון הזה בינך לבין אחרים ולהחליט מה טוב (אפרת... בלי מכות...) (אני חייבת להפסיק ללמוד סוציו פסיכו..) אפרת ה-בהמה!

papal

New member
מר אנס חמוסים היקר

את הניק שלך עוד קיבלתי בהומור אבל אני יבקש ממך פעם אחת ואחרי זה אני כבר ידאג שיואב יעיף אותך קיבינימט זאת הפעם הראשונה והאחרונה שהשתמשת כאן בביטויים גסים זה לא הפורום הנכון מה גם שפגעת בחברת פורום (אפרת) וזה חמור אתה רצוי בפורום ואתה אוהב דורבנים וייתכן שפשוט לא ידעת אז אני מבקש ממך יפה פעם אחת- תתנצל על השפה שלך בשירשור הזה ואני לא רוצה לראות ממך התבטאויות כאלו- זה לא היה ולא יהיה בפורום- ואני מרשה לעצמי להגיד את זה- כי אני יודע ללא עוררין שיואב ייגבה את המילה שלי- לא יקום ולא יהיה גסויות כאלה בפורום הזה - נקודה!!

תקשיב מר ידיד...

לאפרת כבר אמרתי סליחה לא התכוונתי לפגוע בה אבל...מה...אמרתי זין? זאת התבטאות גסה? יש לזה שם לא? היא אמרה מה שמו או משהו כזה ואני אמרתי זין מפה אני לא בסדר ואתה רוצה להעיף אותי מהפורום? מה נסגר איתך?!

papal

New member
אני לא חושב שזה במקום לפורום

יש כאן מכל הגילאים וכן זו התבטאות לא במקום לפורום הזה כי לך ותבדוק בכל 18 דפי הפורום ואם תמצא עוד מילה גסה אחת- אני ישמח מאוד יש כאן חברי פורום שהם קטנים מאוד ולא בגילך וזה פורום שמכבד את עצמו ואת חבריו ולכן אני אומר (ואני בטוח שכל חברי הפורום יסכימו איתי) שלמרות שלכאורה זו התבטאות מינורית אין מקום לשום גסויות בפורום הזה אז בבקשה אל תכתוב את זה יותץר אמנם זוהי מילה נפוצה אבל אנחנו משתדלים לשמור על לשון נקייה בפורום הזה ואני מבקש ממך לכבד את זה יואב בבקשה תזרוק גם איזה מילה

papal

New member
ועוד משהוא קטן

יש הבדל גדול מאוד מלהשתמש ברמיזות או במילים לא בוטות לשימוש במילה גסה

אוקי

נגיד שהסכמנו שזה לא בסדר...אוקי יצאנו מנקודת הנחה כזאת בכל זאת דע לך שבגישה כזאת מתנשאת אין שום סיכוי בעולם שאני יעריך אותך באיזושהי צורה לא לדבר על זה שאני גם לא יפנים שום דבר שתבקש ממני או יותר נכון תצווה עלי כמו שהיה עכשיו בקיצור אם אתה בא לשחק לי אותה איזה קדוש מעונה בסדר סבבה אתה אולי אפילו צודק בקטע הזה אבל לא ככה למי זה עוזר? יש?

טרושקה

New member
מצטערת על ההתערבות...

אני חייבת להסכים עם האנס הפעם... פשוט קראתי את מה שטל כתב וזה היה נשמע ממש רע ואני הייתי נעלבת... אז, טל, אני מקווה שלא התכוונת להיות כזה אבל בכל זאת, נחמד לדבר ככה בפורום ועצבנות כזאת הורסת... חוצמזה שלא נראה לי שיותם התכוון לקלל או להגיד משהו מעליב, הכל היה ברוח חיובית וצריך לקחת דברים בפרופורציה.... שוב סליחה על ההתערבות, מקווה שלא יצאתי נדחפת... שיהיה לכולנו שבועות שמח!

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifחחח...........

סליחה אבל... חשוב לציין שיש לי ידיד קצת מטורף (ממש טיפטיפונת...) שקרא ל_____ פעם אחת "מיה" (אתם בטח מבינים למה...) וכמה דקות אחר כך קרא לו "שמוליק" מממממממטטטטטטווווווורררררףףףףףףףף...........

papal

New member
אני לא לא חושב שאני לא בסדר

מהסיבה הפשוטה שלא רק אנחנו קוראים את הפורום הזה ויש לקחת את זה בחשבון - יש גם ילדים מאוד קטנים שקוראים את הפורום הזה ולכן צריך לשמור פה על שפה מסויימת מעבר לכך אני רשמתי בשרשור שאני מניח שזה נעשה שלא במכוון אבל אני מבקש שזה לא יכתב שוב ומה מר חמוס הנחכבד עשה?? כתב שוב ואני מצטט-..."כולה #% ...."- ובכן עם כל הכבוד ליותם- שינהג בהתאם לכללי הפורום והשפה- ואני מתקיף- כי הבחור לא לוקח ברצינות ובבגרות את ההערה שלי- בשבילנו זה כולה מילה זה נכון עליי זה אולי לא משפיע אבל מספיק שיש כאן ילד אחד או מישהוא צעיר אחד שקורא את זה- ועלול להיפגע ממילים גסות ואפילו זו רק מילה - וזה כבר לא בסדר... ואמרתי- לכו תבדקו ב 18 דפי הפורום ולא תמצאו אפילו מילה גסה אחת גם לא בהקשר של צחוק- כי זה לא הפורום המתאים נקודה ויש פורומים- שגם אני שותף להם שמיועדים לגיל מסויים או לאוכלוסייה מסויימת ושפה מסויימת וזה סבבה לכן למשל חברי מאמ"ה המבוגרים יותר מעיפים את הייד פארק למשל.... ולכן יש פורומים שמראש מקטלגים את מי שמגיע עאליהם (יש למשל בהייד פארק פורום שנקרא מראש נשבר לי ה%#@" אבל- כאןזה לא המקום לזה נקודה ואני לא מתחרט על אף מילה שלי

papal

New member
ועד הערה קטנה-מתוך "כללי הפורום"

3. קללות וגסויות הן מחוץ לתחום בפורום, וכן השמצות למיניהן (זה ציטוט מדוייק- תבדקו אז ככה שיהיה ברור דבר אחד אני לא נגד יותם- וגם בהודעה שלי אמרתי לו שזה לא אישי- ושאני בטוח שזה לא נעשה במכוון אבל אין מקום להתבטאויות כאלה בפורום - אבל יותם בחר להגיב בהתבטאות גסה נוספת אז יותם- דבר ראשון אל תיפגע אישית דבר שני אני מקווה שהעניין הובהר ומעתה והלאה לא יהיו כאן גסויות נוספות זה מאוד מאוד חשוב רק מהסיבה שהפורום הזה נועד לכל ואנחנו לא יודעים מי קורא את זה ואני לא רוצה שאף אחד ייפגע כאן בסדר?

efratushke

New member
טוב די! זה כבר ממש יוצא מפרופורציות

אז בסדר! כולם יצאו דפוקים גם, כל אחד מהסיבה שלו גם אני אז בואו לא נהיה קטנונים יותר וכל אחד יבקש סליחה בלי הסברים! אני ראשונה: סליחה מכולם

מה נסגר איתך?

מה בחרתי להגיב בחוסר בגרות וגם השתמשתי בגסות נוספת? על מה אתה מדבר?! ממה שאני מבין ממך אתה פשוט נגד חופש דיבור..כאילו רשמת לי הערה ואני הגבתי בצורה הכי רצינית שאפשר שהיא גם דעתי ואתה מחליט שזאת גסות כי זה סותר את הדעה שלך?! למה מי אתה?

papal

New member
ועד הערה קטנה-מתוך "כללי הפורום"

3. קללות וגסויות הן מחוץ לתחום בפורום, וכן השמצות למיניהן (זה ציטוט מדוייק- תבדקו אז ככה שיהיה ברור דבר אחד אני לא נגד יותם- וגם בהודעה שלי אמרתי לו שזה לא אישי- ושאני בטוח שזה לא נעשה במכוון אבל אין מקום להתבטאויות כאלה בפורום - אבל יותם בחר להגיב בהתבטאות גסה נוספת אז יותם- דבר ראשון אל תיפגע אישית דבר שני אני מקווה שהעניין הובהר ומעתה והלאה לא יהיו כאן גסויות נוספות זה מאוד מאוד חשוב רק מהסיבה שהפורום הזה נועד לכל ואנחנו לא יודעים מי קורא את זה ואני לא רוצה שאף אחד ייפגע כאן בסדר?

papal

New member
אופס קפצה לי ההודעה פעמיים

אני בעד שלום בית א אני גם בעניין של ההתנצלות אבל כדי שיותם ייקח את הדברים לתשומת ליבו אז יותם קח בחשבון שזו לא התקפה אישית אז אל תיקח את זה ככה אבל בזה נגמר העניין אין יותר גסויות בפורום

כתמונית

New member
אני אשמה!!!

וואו! והכל התחיל בגללי!!! סליחה! לא נעים...הכנסתי נושא לא לעניין.... יודעים מה.... אבל היי! זה טבעי! זה נושא שכולנו מדברים על זה! אז נכון יותם לא היית צריך להשתמש בביטוי המופרש.... אבל בכל זאת... בכל מקרה... אני לא מצדדת באף אחד... זה לא יחזור על עצמו.... הפליטות שלי (ומי שמכיר אותי יודע..) בכל מקרה אני מצטערת על כל המהומה....

למעלה