כותרת

gover1

New member
כותרת

היי אני לא ממשח דש בפורום והיה לי פעם חלומות צלולים לפעמים אבל בכל זאת התנקתי מזה כל כך הרבה וממש בא לי לחזור אבל ואני מקווה להצלחות

בכל מקרה למרות שאני לא חלק מהפורום קיבלתי הודעה על הפגישה ובחל אם הייתי רואה את זה מוקדם יותר הייתי מגיע=)
מה שרציתי לאגיד זה שממש קשה לי לכתוב בבוקר את החלומות.
אני לא מדבר שקשה לי לקום קל לי לקום אני קם בכל יום בשעה מדוייקת ככה שאין לי את הבעיה שלהתעורר ורצון לישון אבל אני מכיר אותה חחח
קשה לי לכתוב כי הכל מסורבל חלום אחד לא ממשיך את האחר וזה ממש מעצבן
רציתי ליראות עד כמ אתם משקיעים בכתיבת יומן אתם באמת מקפידים כל יום בצורה מפורטת?
וכמה פעמים בשבוע אתם חולמים חלום צלול?
ואיך אתם חולמים בטבעיות או על פי שיטות המילד...?
ממש בא לי לחזור לנושא כי פתאום קיבלתי תחושה מהחלום צלול האחרון שהיה כל כך אמיתי=)
תביאו לי את כל אבל את כל הטיפים בשביל לחלום חצלול.
תודה
*ואגב בפרופיל כתוב שאני בן 32 אבל אני בן 16

l coyote l

New member
ממש כמו סקר.

1. אני לא עושה יומן, כנראה מסיבות דומות לשלך. השיטה שמתאימה לי היא זו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=27&MessageId=28085608

2. יש לי בממוצע אחד בשבוע. ממוצע כי יש שבועות שבכלל לא ויש כאלה שיותר מאחד, לעתים כמה ברצף.

3. בטבעיות. ספונטנית. לא השתמשתי מעולם באף שיטה מתקדמת. בדיקות מציאות ומוּדעוּת לנושא עושות את שלהן.
קריאה בפורום גם כן משאירה את הנושא במוּדעוּת ומעודדות חצלולים.

4. יש הרבה מידע במאגרי הפורום (מאמרים וקישורים).

yarden41

New member
אז מצאו שיטה שלא כוללת את יומן החלומות...

יומן החלומות היה אולי הדבר היחיד שגרם לי להפסיק לחצלל עם הזמן. פיוו.

ravehor

New member
ברוך השב

אם מאוד בעייתי לך היומן, ניתן גם לעבור על החלומות בראש בשביל אפקט דומה.
אבל אתה צריך להקדיש לזה את אותו הזמן שהיית מקדיש אם היית כותב אותו ולא למהר - לעבור על החלום מהתחלה ועד הסוף בפירוט.
כדאי לעשות את זה ישר כשאתה מתעורר בפירוט, אחרי חצי שעה עוד פעם בפירוט ואחרי שעתיים שלוש לעבור במהירות.

לגבי החצלולים זה תלוי. יש תקופות שיש הרבה ויש תקופות שכמעט ואין. כרגע יש לי פעם -פעמיים בשבוע, כשהאחרון היה אתמול.
אני בדרך כלל לא מבצע את השיטות המתקדמות ומסתמך על צלילות ספונטנית.

ואכן מומלץ לך לקרוא את המאמרים ובאתר של אלון ברמן - ואתה מוזמן לשאול ולשתף איתנו!

gover1

New member
המשך

היי.
אני מאמין שלכתוב זה יותר יפה וחוץ מזה שבכתיבה אתה פתאום נזכר בהרבה יותר קטעים.
אבל בחודש האחרון פשוט לא זוכר כלום אני לא יודע למה

ולגבי החצלולים למה לפעמים יש קצת ולעמים אין זה מעצבן אויל אני פשוט בתקופהשלא שווה להשקיע בה? =)

יצא לי לדבר עם מישהו שהוא עושה מדיטציה מומחה והוא אמר לי שבגילי גיל ההתבגרות עדיף לא להתעסק עם חלומות צלולים כי מספיק יש בגיל שלי סיבוכים סביב העולם המציאותי ולא כדי להיפתח לעולם חדש שרק יבלבל אותי יותר
מה אתה אומר על זה?

ravehor

New member
ההיפך

תקופה עם מעט או ללא חצלולים בכלל היא תוצאה - לא סיבה.
זו תוצאה של הפחתה בעניין וברצון לחצלל, שזה דבר טבעי. ברגע שהעניין בזה יורד כך גם הסיכוי לחצלולים, עד שבסופו של דבר יש לך חלום מרגש מאוד שגורם לך להיזכר שוב בעולם החלומות, אתה מתחיל לחשוב ולהשקיע בזה וחוזר לתקופה עם הרבה חצלולים.

מה שאמרו לך זה שטויות, גם החלומות הרגילים זה עולם אחר וזה טבעי לגמרי. הרבה כאן בפורום צעירים ואין שום בעיה עם זה.

למעלה