כותרת
היי אני לא ממשח דש בפורום והיה לי פעם חלומות צלולים לפעמים אבל בכל זאת התנקתי מזה כל כך הרבה וממש בא לי לחזור אבל ואני מקווה להצלחות
בכל מקרה למרות שאני לא חלק מהפורום קיבלתי הודעה על הפגישה ובחל אם הייתי רואה את זה מוקדם יותר הייתי מגיע=)
מה שרציתי לאגיד זה שממש קשה לי לכתוב בבוקר את החלומות.
אני לא מדבר שקשה לי לקום קל לי לקום אני קם בכל יום בשעה מדוייקת ככה שאין לי את הבעיה שלהתעורר ורצון לישון אבל אני מכיר אותה חחח
קשה לי לכתוב כי הכל מסורבל חלום אחד לא ממשיך את האחר וזה ממש מעצבן
רציתי ליראות עד כמ אתם משקיעים בכתיבת יומן אתם באמת מקפידים כל יום בצורה מפורטת?
וכמה פעמים בשבוע אתם חולמים חלום צלול?
ואיך אתם חולמים בטבעיות או על פי שיטות המילד...?
ממש בא לי לחזור לנושא כי פתאום קיבלתי תחושה מהחלום צלול האחרון שהיה כל כך אמיתי=)
תביאו לי את כל אבל את כל הטיפים בשביל לחלום חצלול.
תודה
*ואגב בפרופיל כתוב שאני בן 32 אבל אני בן 16
היי אני לא ממשח דש בפורום והיה לי פעם חלומות צלולים לפעמים אבל בכל זאת התנקתי מזה כל כך הרבה וממש בא לי לחזור אבל ואני מקווה להצלחות
בכל מקרה למרות שאני לא חלק מהפורום קיבלתי הודעה על הפגישה ובחל אם הייתי רואה את זה מוקדם יותר הייתי מגיע=)
מה שרציתי לאגיד זה שממש קשה לי לכתוב בבוקר את החלומות.
אני לא מדבר שקשה לי לקום קל לי לקום אני קם בכל יום בשעה מדוייקת ככה שאין לי את הבעיה שלהתעורר ורצון לישון אבל אני מכיר אותה חחח
קשה לי לכתוב כי הכל מסורבל חלום אחד לא ממשיך את האחר וזה ממש מעצבן
רציתי ליראות עד כמ אתם משקיעים בכתיבת יומן אתם באמת מקפידים כל יום בצורה מפורטת?
וכמה פעמים בשבוע אתם חולמים חלום צלול?
ואיך אתם חולמים בטבעיות או על פי שיטות המילד...?
ממש בא לי לחזור לנושא כי פתאום קיבלתי תחושה מהחלום צלול האחרון שהיה כל כך אמיתי=)
תביאו לי את כל אבל את כל הטיפים בשביל לחלום חצלול.
תודה
*ואגב בפרופיל כתוב שאני בן 32 אבל אני בן 16