כותרת של הSOP

כותרת של הSOP

יש לכם מושג איך לעצב את המסמך SOP? אני כותבת פונט 12 רווח כפול, נשמע הגיוני? מה להציג בתור כותרת? האם צריך לתת בבליוגרפיה אם הזכרתי שמות של מחברים בסוגריים? אשמח לכל תובנה!

Philip Jr

New member
אין הוראות ספציפיות?

לרוב יש הוראות, במיוחד לגבי כמות המילים / תווים. מכיוון שלרוב כמות המילים היא זו שמשנה, הרווחים פחות משנים, ורווח כפול זה בסדר. לי היו מוסדות שדרשו רווח בודד, ועד X עמודים. פונט 12 נשמע הגיוני כי זה סטנדרטי. כותרת לא נהוגה, אין סיבה לתת כותרת, ומעולם לא ראיתי את זה בהוראות. גם אני הזכרתי פה ושם שמות, אבל לא הוספתי ביבליוגרפיה, נראה לי קצת מוגזם, וזה גם עלול "לקחת" לך לא מעט ממגבלת המילים.. בהצלחה נעם

תודה נעם

טוב שהכרחת אותי לבדוק, באמת המגבלה היא שני עמודים, סינגל ספייס. אני מניחה שהם רוצים פונט 12 כי זה דיפולט הכרחי. אבל הם לא כתבו את זה. בכל מקרה, אכן עכשיו אני רואה שכתבתי אלף מילה שהן בול המגבלה ואין שום צורך בכותרת. תודה!

Philip Jr

New member
בבקשה..

אגב - פונט SERIF נראה יותר מכובד, כגון TIMES NEW ROMAN, ולא ARIAL, למקרה ש...

אריאדנה

New member
מנצלש"ת

זאת שאלה ממש טיפשית, אז אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה בשבילה. באחד המסמכים שאני צריכה למלא כתוב "Print of type all information", אבל זה מסמך PDF, אני לא יכולה להקליד עליו. האם הכוונה לכתוב באותיות דפוס?

Micha811

New member
ב-print הכוונה כתב לא מחובר

הכוונה היא לכתוב בכתב ברור וקריא, ואם את מקלידה אדרבא. ההערה כנראה שם או מכיוון שזה שריד מהתקופה שהטופס מולא ביד, או כדי להבהיר שאם מישהו מדפיס, ממלא בכתב יד וסורק, אז שימלא בכתב קריא (a.k.a לא-מחובר). אם את ממש מפחדת וזה יביא לך שקט ושלווה, תרגישי גם חופשי למלא הכל בדפוס, אף אחד לא יתעצבן מזה.

אריאדנה

New member
תודה!

זו הצהרה שהם מבקשים שנדפיס, נמלא, נסרוק ונעלה לאתר ההרשמה, וזה בפורמט pdf, כך שדי ברור שהכוונה היא שנכתוב בכתב יד. תודה על העזרה!

למעלה