כותרת מהבוקר

סמדר בנ

New member
כותרת מהבוקר

ב-YNET "אולמרט: הצבא מתכונן לאיום האיראני". מישהו מוכן להסביר לי כיצד?

oshiko

New member
../images/Emo12.gif מלמדים את החיילים פרסית?

מגישים גונדי במטבחים הצה"ליים? על כל צרה שלא תבוא, אני כבר התחברתי ל Google Earth, התחלתי ללמוד את אירן. אפשר לראות כל בית בטהרן, כאילו שאנחנו מבקרים שם. מי שדווקא רוצה מוזמן לחפש את הכור בבושהר.

אימשל2

New member
אז חלק מההערכות של הצבא

זה חלוקת לפ-טופים לחיילים עם חיבור לאינטרנט כדי שילמדו את החומר יחד איתך? בשחרור הם יקחו את הלפ-טופים הביתה כדי להתכונן למילואים? השריונר דווקא ישמח אם לקראת הצטרפותו לקהילית המילואים הניראת באופק ובאותה העת הצטרפותו הצפויה לקהילית הסטודנטים, בבקו"ם ישחררו אותו לא רק עם מדי ב' לקראת המילואים אלא גם אם לפ-טופ...

google earth למעונינים

בלי קשר לאירן, שווה להוריד התוכנה. אושיקו, אתה גם יכול למדוד את המרחק מביתך לכור. (יש באתר למעלה אפשרות למדידת מרחקים). כמו גם אפשר לבדוק מסעדות בטהרן, תחנות דלק ועוד.

oshiko

New member
אפשר להזמין משם take away? ../images/Emo9.gif

אם יש קציצה פרסית טובה אני אמליץ לכם.

oshiko

New member
המממ ...

חיפשתי "מסעדה", קיבלתי תגובה אדיבה: "החיפוש לך חזר ללא תוצאות". חיפשתי "אטום" - כנ"ל. לא מבין מה הבעיה. אין להם בכלל פצצת אטום. אפילו מסעדות אין.

../images/Emo207.gifובענייני כורים.אל תחמיצו

סרט ארוך 45 דקות על הפצצת הכור בעירק במאי 1981. לחצו כאן

מ'זתומרת? ../images/Emo2.gif מתפלאה עליכם, באמת

לא שמתם לב שהשתלבנו באזור???? מדברים ומדברים ומאיימים ועוד יותר חזק מאיימים, בבההה.... למה לא נבהלים, אלה? אז נעשה להם בוווו ו-הי-הא-הי-הוווו חזק באוזן - אז ידעו ב-ד-י-ו-ק עם מי יש להם עסק...עם הצבא הכי חזק במזרח התיכון- הצבא של חלוץ. בהההה...

למעלה