אזהרה מפיצוץ יום הבחירות
ע"י גורמים עויינים.
מי לדעתכם גורם עויין?
ע"י גורמים עויינים.
מי לדעתכם גורם עויין?
מן הסתם הכותרת מתייחסת לגורמי חוץ עוינים ו/או לגורמים ישראליים שמשרתים את גורמי החוץ העוינים.אזהרה מפיצוץ יום הבחירות
ע"י גורמים עויינים.
מי לדעתכם גורם עויין?
כרגיל, אתה לא יודע וגם מצהיר בכל תגובה שלך,מן הסתם הכותרת מתייחסת לגורמי חוץ עוינים ו/או לגורמים ישראליים שמשרתים את גורמי החוץ העוינים.
אבל בתכל'ס במענה לשאלתך, אני נוטה בקטעים האלה להסכים עם סברתו של יותם זמרי. לשיטתו (והוא לא היחיד שטוען כך) כשהשמאל/רל"ב מזהיר כביכול מפני משהו שהימין עומד לעשות, בתכל'ס מדובר במשהו שהוא עצמו (השמאל הרל"בי) רוצה/שואף/מתכנן לעשות, אבל הוא מנסה ליצור אווירה ולהנדס תודעה כך שהציבור יפחד מהנ"ל מהצד השני.
אני לא יודע אם ועד כמה זה נכון ומדויק, אבל נוטה לקבל זאת. בכל מקרה ברור שהינדוס התודעה ויצירת האווירה עובדים ובגדול מצד השמאל הרל"בי. כך למשל כשהם טענו, כביכול ברצינות תהומית, שהימין מתכנן לזייף את הבחירות ו'לגנוב' אותן. טענה מחורטטת שלא הוצגה לה אפילו רבע בדל של קצה קצהו של ראיה, אבל כשכל הבכירים חוזרים עליה שוב ושוב ועושים זאת כביכול ברצינות, זה תופס אצל חלקים בציבור.
האם זה אומר שהשמאל הרל"בי מתכנן לזייף את הבחירות? אינני יודע, אבל ממש לא יכול לשלול את האפשרות. אבל גם אם לא, בוודאי שיש כאן התנהגות פסולה כשלוקחים המצאה (מדפי המסרים?) ורצים איתה כמוצאי שלל רב, על אף שמדובר במשהו חסר כל ביסוס (ראייתי ובכלל).
כמובן שכל צד, בין השאר בגלל דברים כאלה, יגדיר את הצד השני כגורם עוין מבחינה זו. הזדרז כבר לפני הנציג הממומן (כנראה) של המחנה הזה להפנות אצבע מאשימה לשנואי נפשו (קרי 'לצד השני'), כמובן וכרגיל על תקן סיסמה נבובה ללא כל פירוט, הסבר, ביאור או חו"ח חו"ש ל"ע טט'ט הצגת ראיה כלשהי לטענתו. זאת השיטה ועם זה 'הם' מקווים לנצח. לא נותר לי אלא לקוות ששוב יוכח שהעם פחות מפגר ממה שאנשים כאלה (בתקשורת או במחנה הרל"ב וסליחה על הכפילות) נוהגים לייחס לו.
תודה על התייחסותך המדהימה, החשובה ותרומתך העילאית לפורום.כרגיל, אתה לא יודע וגם מצהיר בכל תגובה שלך,
"האם זה אומר שהשמאל הרל"בי מתכנן לזייף את הבחירות? אינני יודע, אבל ממש לא יכול לשלול את האפשרות. אבל גם אם לא, בוודאי שיש כאן התנהגות פסולה כשלוקחים המצאה (מדפי המסרים?) ורצים איתה כמוצאי שלל רב, על אף שמדובר במשהו חסר כל ביסוס (ראייתי ובכלל)."
מה שלא מונע ממך להכריז שיש כאן תגובה פסולה.
כרגיל, קשקוש ארוך ומתימר לדעת ובו בזמן טוען שאינו יודע.
אכן הם מכבדים את זכותם ומגיעים להצביע!ביביסטים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.