כותרות?

b love

New member
כותרות?

תגיד גם לכם לוקח הרבה זמן לחשוב על כותרת? מה אתם כותבים קודם, קודם את הרשומה או את הכותרת? ואם בכלל אתם מייחסים חשיבות לכותרות??

הכותרת נכתבת אחרונה

ובדרך כלל מאוד קשה לי לכתוב אותה. אני רוצה שהיא בדרך כלל תהיה קצת מוזרה, כי זה מושך תשומת לב, אבל שתוך כדי קריאת הרשומה תמיד יתברר למה היא נבחרה, ושבהקשר של תוכן הרשומה היא פתאום תראה הגיונית לגמרי. קודם אני כותבת את הרשומה בנפרד, אז מעבירה לעורך, ורק אז קובעת את השם. בכל אופן, לפעמים אני חושבת עליה די הרבה זמן אבל יש גם מקרים שקודם יש כותרת ואחר כך יש רשומה. כך או אחרת, בעיני היא מאוד חשובה.

אני כותב כמו מים שנשפכים מהברז

גם מלל וגם כותרת, או שזה בא או שזה לא אבל אם כן אני לא ניתן לעצירה, יכול לכתוב עשרה פוסטים אחד אחרי השני

הכותרת היא הדבר החשוב ביותר

ואני די גרוע בבחירת כותרות טובות. לפעמים אני גונב רעיונות לכותרות שלי מהטיזרים עליי שנכתבים ע"י צציק...

Galadriel 3000

New member
אז איך אתה גונב ממנו רעיונות?

ונעלבתי ממך. מילא לא לקרוא ולא להגיב... אבל לבטל את המנוי עליי באימייל?

פגעסוס

Well-known member
לאחרונה

אני מוצא את עצמי כותב כותרת סתמית בהתחלה. ולאחר שאני מסיים לכתוב את הרשומה אני משנה אותה לכותרת טיזרית יותר. בכל מקרה, אף פעם לא נתקלתי בבעיה למצוא כותרת.

כותרת

בדרך כלל כשאני כותב אני יודע בערך על מה אני הולך לכתוב אז הכותרת נכתבת בהתחלה אבל לפעמים אני נזכר העוד דברים והכותרת עלולה להשתנות בכל מקרה הכותרת זה דבר חשוב אבל בדרך כלל היא יוצאת לי טובה על ההתחלה.

קשתית9

New member
כותרות אצלי

נבחרות בסיום הכתיבה ולרוב הן מילה/ משפט מרכזי ברשומה. משו שנותן תימצות של מהות הרשומה. זה פשוט ברור לי בשניה לפני שאני לוצת על "פרסום" איזה מהמשפטים אמורים להביא כותרת.

גאמי

New member
כן כן בטח הכותרת אחרונה

כי אני נותנת לפוסט לקחת אותי לאן שהוא רוצה ולכן כותרת שחשבתי עליה לראשונה משתנה בהתאם

Seidman

New member
כותרת בד"כ נכתב אחרון

משום שהרשומה זורמת ובד"כ היא יכולה להגיע לנקודות שלא חשבתי לכתוב עליהן בהתחלה, דברים שישנו את מהלך הרשומה ולכן גם הכותרת לא תתאים. לעומת זאת, עדיין יש רשומות שבהן אני קודם כותב את הכותרת ורק אח"כ ממשיך לכתוב, אבל זה כאשר אני יודע מה לכתוב או שהכותרת ממש חזקה וחבל לי לפספס אותה.

למעלה