כותרות

יעלי2

New member
כותרות ../images/Emo124.gif

אז נכון זה פורום של על דה ועל הא. ובכל זאת, אני רוצה להגיד שאנחנו חיים במדינה מטורפת לחלוטין, שבה כל יום מייצרים חדשות בשביל שנה. אפילו אני שלמדתי תקשורת המומה מכמויות הכותרות בכל פעם מחדש. 1) שמעתם על הבחור שנרצח שלשום? נתנאל עוזרי: הלווייתו היתה צריכה להתקיים אתמול בצהריים ב 12:00. בשלב מסוים הגופה נחטפה על ידי מתנחלים ורק הבוקר אחרי שעות ארוכות קברוא ותו. כמעט 24 שעות ממועד ההלוויה המקורי ולאחר שטילטלו את האיש המסכן, קברו אותו. מי הם חבריו שלקחו להם את הזכות לחטוף גופה? איפה אנחנו חיים? 2) מישהו ראה את שלי יחימוביץ מדברת על שרי אריסון בשישי? אז היום יחצנ"ה רני רהב שלח מכתב ל 500 איש מראשי המשק (שהם גם חבריה ומקורביה). זה כוח? או זה כוח הזרוע? הוא אומר שבלי העשירים לא תהיה מדינה. תחליטו אתם. 3) אחוז הכי גבוה של אנשים במדינה לא יודע למי הוא יצביע. איך התדרדרנו. אבל, זה משקף את הסקר שעשינו פה לא מזמן, זוכרות/ים? רבים מתוכנו אמרו שהם עדין לא יודעים למי לתת את קולם, וחלק אף אמרו שלא יצביעו. אז תגידו לי איך אפשר לעבור לסדר היום?

che55

New member
רק זה?

ומה עם ההצהרות של מופז לגבי המלחמה הקרבה? אחוז האבטלה שממשיך להמריא? העוני, האלימות במשפחה.... אי אפשר לעבור לסדר היום, אבל מצד שני מה כן אפשר לעשות?

אתי@

New member
תגובה

1. מזעזע
2. לצערי לא שמעתי את שלי יחימוביץ ומה היא אמרה, וגם לא שמעתי מה בדיוק נכתב במכתב. אם יש למישהו לינק לכתבה בנושא, אשמח לקורא. 3. אנשים לא יודעים במי לבחור, כי פשוט אין במי. השחיתות בכל המפלגות חוגגת, ואף אחד לא מציע אידאולוגיה של ממש. עצוב מאוד

רחלילי

New member
יעלי יקרה

1) כל אתמול עקבתי אחר המתרחש בלוויה הזו שלו ולדעתי זו פשוט הפקרות ככה לעשות למת. איפה כבוד המת? והכי חשוב איפה הרבנים? ככה לחטוף גופה. 2)ראיתי את שלי בזמן אמת וגם אתמול ראיתי את דן מרגלית מראיין אל רני ממי רהב. הצורה של הדיבור של רני רהב (שבמקביל הראו תמונות של שרי אריסון וראו אותו לידה בכל מקום מה שדי הבהיר מדוע הוא בא להתראיין ולי זה היה תמוה שבכלל נתנו לו שם במה אצל דן מרגלית) היתה צורה מחפירה בחיים לא ראיתי שככה מרואיין מדבר אל מראיין הוא לא נתן לדן מרגלית להשלים משפט או לשאול שאלה הוא בא נאם והלך וזה זכיר לי שפעם היה כאן ראש ממשלה שכזה רק שעם רני רהב זה היה הרבה יותר פטתי והרבה יותר חסר כבוד ומגוחך מאשר עם אותו ראש ממשלה שנהג לצאת כנגד התקשורת. רני רהב עשה לדעתי שימוש ציני בבמה שניתנה לו כמרואיין ודן מרגלית מסיבה כלשהי לא עמד בפרץ, דבר שמאד לא אופייני לדן מרגלית. רני רהב נקט בגישה של כח הזרוע עם דן מרגליתונותרתי המומה לגבי הסיבה שבעטיה שתק מרגלית. 3)לגבי האנשים שלא החליטו גם אני בינהם לא בטוח שאצביע ואם אצביע יש כיוון אבל לא כזה ברור מה שברור לי זה שאני בתחושה שכולם רמאים גנבים שקרנים ואם בעבר היתה אמונה שיש מפלגה ישרה הרי שגם זה הלך לאיבוד.

למעלה