כותרות הבלוג

כותרות הבלוג

האם יש לכם תמונה בכותרת של הבלוג? עד כמה התמונה מבטאת את האישיות שלכם? לי יש תמונה של ינשוף, בגלל שחבר שלי אומר שאני כל הזמן מתלוננת ומספרת סיפורים.

Tali1912

New member
את מתכוונת לבלוגו?

אם זה הבלוגו, אז כן, התמונה מבטאת את נושא הבלוג עצמו ולפי כותרת הבלוג אפשר לנחש איזה מדינה נחשבת בעיני להכי בעולם! כן ואם זה נחשב <כמובן שכן!!> זה גם חלק ממני .

ברור.

קודם היתה לי תמונה של אשה קוראת, שגם התאים. כי זה התחיל כבלוג על ספרים. עכשיו זה בלוג אישי, וכרגע הצילום תפור על הבלוג.

דנטל

New member
מה זה?

זו התמונה שאצלי מבקשת לא להעיר אותי עד הצהריים? טוב, למרות שאני לא בטוחה שאני עונה לגבי התמונה הנכונה, אענה על התמונה של הצהריים... אז ככה, לא זוכרת איזה מלים חיפשתי ב"גוגל תמונות" כשרציתי תמונה, אולי את המלה LIFE, אבל כשנתקלתי בתמונה הזו היא פשוט היתה מושלמת. היא כל כך אני. אני אדם שחי את הרגע, אבל החיים שלי כמעט לעולם לא מתחילים לפני הצהריים. כאילו, ברמות שהחברים שלי לא מעיזים לשקול אפילו להתקשר לפני 14:00 וגם אז הם רועדים ולפעמים אני אכן עדיין ישנה.

mary lou

New member
יש ויש

התמונה היא ציור של פרפרים, כראוי לשם הבלוג "פרפרים הם חופשיים". יותר אני אוהבת תמונה שיש לי בלוג אחר, שהוא יותר חסוי, והוא של ילדה מסתכלת על פרפר הסיבה לכך היא שבבלוג הרגיל אני חותמת "פרפרה" וכותבת מה שאני רוצה שאחרים יקראו ובבלוג השני אני יותר מסתכלת על עצמי מבחוץ. בקיצור, שני התמונות יותר מבטאות את מהות הבלוג מאשר אותי.

דיטי

New member
כי אני עצבנית

וכי אני אוהבת חתולים והתמונה הזו, עם שיפוץ קל שעשיתי, התאימה לי.

../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

בהצלחה נשמה
יפה לך התמונה.

גם אני שיפצתי את התמונה שלי.

הוספתי לה עלים. מה את שיפצת? לא רואים שזאת תמונה משופצת.

דיטי

New member
../images/Emo6.gif אבל ככה התמונה במקור

ואפילו רציתי להשאיר את המלים שמביעות עצבנות, אבל בגלל שתפוז מקטין את התמונה, לא ראו מה כתוב, אז העדפתי שלא יהיה כתוב כלום וזה עדיין ריצה אותי. אני לא כל כך מכירה תוכנות גרפיות, אז אני עובדת עם ה- PAINT ואם נשארים סימנים (לא במקרה הזה, פה לה היה צריך להתאמץ) אז אני מקליקה על האייקון שמעתיק גוון וצובעת את הסימנים בגוון הרצוי.

גאמי

New member
יש לי יש לי

תמונה של יפיפיה בתולית ואם חשבתם בטעות שזו אני, אז.............צדקתם כמובן, בדיוק ככה אני מדמיינת את עצמי כשאני לא מול המראה.

ע ל ו מ ה

New member
גם אצלי זה ככה ../images/Emo6.gif

התמונה שלי נלקחה בכלל מאוסף התמונות המוכן של תפוז, סתם מישהי שאיכשהו מזכירה אותי במובנים מסויימים. נראה לי שמאז שהיא שם, היא הפכה כל-כך מזוהה איתי (גם בקומונה שלי, גם במסנג'רים השונים) שעכשיו אני כבר הופכת להיות דומה לה בעצמי
. בעבר, כשהבלוג שלי (הקודם) עסק בספרים, הבלוגו שלי היה מדף ספרים.

גאמי

New member
עלומה, רגע אחד

אני חייבת להסדיר את הדופק, את רוצה להגיד לי, שכל הזמן הזה, זו אינך את ליד תא הטלפונים האנגלי? אוי לי, איך נפלו גיבורים. טוב לא נורא את אומרת שקווי הדמיון רק הולכים ומתהדקים ביניכן....

למעלה