כותב שוב...

BiGuy3000

New member
כותב שוב...

אני לא יודע למה מחקו לי... אני רוצה לדעת איך רושמים "פאיתון" באנגלית... זה ממש חשוב...
נ.ב פאיתון הוא דמות (רעה נדמה לי) מרומח הדרקון
אתם חייבים להכיר
תודה,

BiGuy3000

New member
לא יודע...

הפנו אותי לפה מפורום משחקי תפקידים... אמרו לי שהיא מוזכרת ברומח הדרקון...

אין כזאת דמות ברומח הדרקון...

למה אתה צריך אותה באנגלית. אולי הכוונה לפאיטן, דמות של נער משער המוות?

BiGuy3000

New member
אני...

מחפש אימייג´ים שלה... זה מן יצור נמוך בעל כנפי אש... הוא מכשף-לוחם... מישהו יודע

אהה...היית אומר קודם

פאתון. הופיע בתאוות נדודים. בחיים לא תמצא תמונה שלהם.

BiGuy3000

New member
למה...

אני לא אמצא תמונה שלהם
כ"כ קשה להשיג דברים כאלו באינטרנט

לא,

לא קשה להשיג אותם, אלא בלתי אפשרי. לא תשיג תמונה של אחד כזה כי היא מעולם לא צוירה(לא ע"י אמן מקצועי בכל אופן.) אני מניח שצוירו יצורים דומים, אך בוודאי תחת שם שונה(משמע שהתמונות, אם קיימות, לא צוירו למען רומח הדרקון)... בכל מקרה, אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית :)

BiGuy3000

New member
ארררר...

... אני אאלץ לצייר אותו לפי איך שאני מדמיין אותו... זה יקח זמן...

נסה תחת ההגדרה

Fire Angel או משהו דומה. זה אולי ייתן לך קוים כלליים לציור הפאתון.

La Gamba

New member
טעות, טעות, טעות!

פאיטון הינו יצור מרומח הדרקון, יציר אש. הוא נמצא באסופת המפלצות של רומח הדרקון. ביחד עם איור של פאיטון. חפש את אגודת המפלצות (מבוכים ודרקונים מורחב) של רומח הדרקון בהוצאת מיצוב.

אסופת מפלצות מספר 4

יש 6 ערכות משהו כזה שאני יודע עליהם הראשונה זה של DND השניה זה המורחב לDND השלישית זה העולמות משהו כזה לא זוכר את שם הסידרה אבל זה קשור בכל העולמות הללו הרביעית זה של רומח הדרקון החמישית זה אמור להיות של רייבנלופט נדמה לי והשישי לא יודע כבר זה כל השישה הראשונים שאני יודע עליהם כי ככה כתוב בספרים בסוף למי שלא יודע זאת לא המצאה שלי הפעם! בכל מקרה בלי בעיות ממש אין כבר בישראל למכירה בסיפריות ככה שחפש

העתקתי את זה לדף

אבל זרקתי אותו שנה אחרי בטעות לא זוכר ממש אבל זה אמור להיות הכרך הרביעי בסידרה עצמה אם אצלך זה אחר וזה מקורי אז שיהיה

למעלה