כותבת

כותבת

מוחקת כותבת מוחקת כותבת מ ו ח ק ת ודי שבת שלום חברים |אולי בכל זאת איזה חיבוק?|

רו נה

New member
למה מוחקת?

ניצתי יקרה ומיוחדת במינה, קבלי חיבוק חם ואוהב, הלואי וימחקו כל הכאבים כולם

רות 2

New member
חחח לא מקובל עלי מדיניות המחיקות

שלך..... מיד לשכתב מה שמחקת!!!!!!!!!! וממליצה מחר לא להשתזף יותר על המידה... חם שבתשלום

זה בסדר שלא מקובל עליך ../images/Emo3.gif

מה את חושבת שעלי הכל מקובל ? מנסה לחייך מתוך הדמעה לקבל סטירה מהאדם אחרון עלי אדמות שחשבת שיסטור לך זה כואב

judyr

New member
ניצת

מהאדם האחרון עלי אדמות זו הסטירה שהכי כואבת בעולם כואבת איתך...

s h o o s h a

New member
כמעין המתגבר

תדמעי - תכתבי תמחי - תמחקי ותני להן לדמעות להתגבר בקצב תמחי אותן, פעם קטנות, פעם גדולות נקי את לבך מהכאב והעצב ויקירה, זכרי, לבי כמו כתפי תמיד, כאן, בשבילך

או שושנית אחת

העצב הדמעה היו ואינם עוד את יודעת שמקבלים סטירה זה כואב אבל עובר תודה יקירה

את יודעת

שהכתם האדום על היד של נותן הסטירה, נשאר הרבה יותר זמן מהכתם האדום על הלחי של מקבל הסטירה?? תחשבי על זה. מכל מקום שמח שזה עבר ואפילו לפני החתונה
. וחוץ מזה רציתי להגיד לך שאת יפה בכל מצב, בכל זמן ובכל מקום.

blonda3

New member
ניצת../images/Emo24.gif

למרות שאת רוצה להשאר בוירטואליה לכינרת היית באה? עם הפורום השכן? היה נהדר חושבת שהיית מאד מאד נהנית....

blonda3

New member
חבל כי....

כל פעם מגיעים למפגשים האלו אנשים חדשים גם כאלו שלא כותבים בפורומים שרק קוראים או שחברים של כותבים כך שזה לא רק מפגש סגור של אנשי פורום.... וכולם משתלבים ומופתעים מקבלת הפנים ומהחמימות שאנשים מתקבלים.... כדאי לך....

מעבר לדעתי על

מפגשי פורומים יש גם משהו בי שלא אוהב את ההמון הסוער מודה ומתוודה , מאז ומתמיד הייתי כזו שאוהבת להמצא בחברת קומץ חברים ,שכולם חברים במלוא מובן המילה. אף פעם לא התחברתי לידידויות למינהן, לסמול טוק וכ"ו יודעת שאולי בגלל זה לפעמים אני "מפסידה" אבל זו אני על הטוב ועל הפחות טוב. בטוחה שמי שמתחבר לזה נהנה בטוחה שיש אנשים חמים רק שלי אישית זה לא נח ולא מתאים. אגב פעם אחת בחיי הייתי במפגש פורום (פושפושית
אייך?) היו אנשים מקסימים, גם היה נחמד מאוד ובכל זאת זו לא אני... שמחה עבורך ועבור מי שזה כן נכון להם שקיימת האפשרות הזו |ניצת מאמינה באינטימיות|

blonda3

New member
זה בדיוק מה שהיה

במפגשזה בכינרת..... קומץ חברים שנהנו ביחד מהחברה האחד של השני הילדים שהתחברו ביחד ורוב הזמן היו במים זה היה מפגש חברותי ואינטימי כאחד... תציצי בתמונות.....

למעלה