כותבת שוב

nowonder

New member
<אנחת ייאוש> זה מה שקורה כאשר

מי שלא מרוצה אף פעם פוגש/ת את מי שמרוצה תמיד. אין סקס. ידעת בדיוק עם מי את מתחתנת, ורוב הסיכויים שגם אז לא היית מרוצה, אבל חשבת שאת יכולה להבעיר בו מוטיבציה, כי אתם הרי אוהבים כל כך. ברור שאת שבורה ומרוסקת, זה ההיבריס. היית בטוחה שאת תשני אותו, שאת תכנסי בו אש, שבזכותך הוא יתקדם, וינסוק והקריירה המוסיקלית שלו תפרח. והנה, זה לא קורה. זה בהחלט משהו שמרסק את האגו. התקשורת בינכם פתוחה והוא מודע לרגשותייך, בגלל זה הוא גם לא מזיין אותך. את דואגת לו ומפרגנת לו ודוחפת אותו ובאופן כללי מתנהגת כמו אמא שלו, וכל גבר יגיד לך שאין שום דבר סקסי באמא שלו (מבחינתם החסידה הביאה אותם לבית החולים).

תגובה

אוקיי, הצלחתם להפוך לי הבטן זה בטוח. אני יודעת שזה נשמע שאני מתנהגת כמו אמא שלו וככל הנראה זה באמת מה שאני עושה אבל תאמינו לי שהכוונות שלי טובות. מה זה דרייב בשבילי? לתלות מודעות על שיעורים כל חודש באזור מגורינו, ליזום הופעות, לבדוק באינטרנט - כן את כל אלו אני עושה בשביל עצמי ולכן קשה לי לראות שהוא אינו עושה זאת. ניצוץ בעיניים? מחשבות על העתיד, על בית, על ילדים, על מקומות שאנחנו רוצים לנסוע אליהם... אני רוצה תשוקה... קל להגיד - תפסיקי להיות אמא שלו ותראי את הטוב אבל אתם לא אלו שרואים את החיים שלכם תקועים, בלי רומנטיקה ובלי תשוקה, אתם לא אלו שלא ישנים בלילה בגלל המחשבה שאולי באמת ובתמים אנחנו פשוט לא מתאימים! כשנפגשנו הייתי אחרי שנים רבות של דייטים, פגשתי בחורים מוצלחים כלכלית אך אפסים ולכן כ"כ התאהבתי בו. כן, עדיין רוצה פשטות, עדיין נהנית מהטבע ולא מבתי מלון 5 כוכבים, אך רוצה לחזור לחלום יחד עם בעלי רוצה לחזור להסתכל עליו בהערכה.

seeyou

New member
את רוצה תשוקה?../images/Emo12.gif -?

The passions are like fire, useful in a thousand ways and dangerous only in one, through their excess.

התשוקה תבוא כשתקבלי אותו כמו שהוא...

רק לבינתיים... הרי זה ברור שאת צריכה גבר עם חיות.. והוא נשמע כמו פגר מת... נשמע שהוא בדכאון... דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לעזוב אותו לנפשו... לא להציק לו לגבי חייו... לא לנדנד... לא לעשות לו שיחות.. לקבל אותו כמו שהוא... ועל הדרך את מתקדמת בחייך... את לומדת.. את מתקבלת לעבודה... תראי לו שאת שמחה בחיים ולא צריכה אותו בשביל להיות שמחה בחיים... תראי שאת לא תלויה בו... תני לו חיבה ואהבה... בלי שום תנאים... וחוץ מזה תצאי עם חברות... תתלבשי יפה.. תשקיעי בעצמך כמו שהיית רווקה... כשהוא יראה שאת מפסיקה לנדנד לו... ומתעסקת בחיים שלך... אז יתחיל להתחולל השינוי... הוא יתחיל להמשך אלייך מחדש... תסקרני אותו מחדש... תעוררי אצלו את הסיבה למה הוא בחר בך מכל הבנות... וכמובן שהתשוקה תתעורר אצלו מחדש.. ושהתשוקה תתעורר... תאמיני לי שהוא יאסוף את עצמו בידיים כי יראה שאת מתקדמת לך והוא נשאר מאחור! אל תנדנדי לו בכלל על העבודה... שאת מנדנדת לו.. זה כאילו את אומרת לו.."אתה לא בסדר... " זה מכבה ת'תשוקה... זה מה שאמא שלו הייתה בוחרת להגיד לו... ואת צריכה להיות רעייתו.. לא אמא שלו.. איך הוא ימשך לאמא שלו?? תחשבי על זה... כשהוא יחליט לקום ויותר ליזום בחיים כשאת תשמשי דוג'... אז את תוכלי לכוון אותו איך לעשות כך ... אבל זה יקרה רק שהוא יחליט לקום לבד! יבין את עצמו לבד! רק אז... תוכלי לכוון אותו לכיוונים נכונים... מה שנקרא.. תכווני אותו אחרי שיתעורר בו הניצוץ שאת מחפשת...

ועוד משהו קטן סתם כדי שתביני...

כשאת עסוקה בלהגיד לו מה לעשות.... הוא עסוק בזה שאת מציקה ומעצבנת... כשאת עסוקה בחייך ובאושרך בלי שום קשר אליו... הוא נשאר בשקט שלו... שקודם כל אין כמו שעוזבים אותך בשקט... סוף סוף אתה יכול לחשוב בלי הפרעות... ואז הוא יהיה עסוק בלראות אותך... לראות אותך מאושרת ולא בגללו... יהיה עסוק בלהזכר מה הוא אוהב בך... שזה מה שיצית את התשוקה שלו אלייך מחדש... והוא גם יהיה עסוק בלחשוב לעצמו מחשבות... אולי מחשבות כמו... תראו את אשתי איך היא זזה ופעילה ואני כמו איזה מת... הוא יחשוב ככה כמה פעמים... כמה פעמים... מתישהו הוא יתעורר ויקום... וזה לא יקרה בשנה הבאה אני מאמינה... כי גברים מחפשים להיות מעוררי הערצה על ידי הנשים שהם אוהבים.... הייתי מציעה לך גם לצאת הרבה... ליצור פחות אינטרקציה איתו.. ויותר אינטרקציה נגיד עם חברות... הוא צריך להתגעגע אלייך כנראה .. להתגעגע לאישה הזו שלא הציקה לו בעבר.. שהתאהב בה... הוא צריך להרגיש שאת חסרה לו כדי להתעורר... הוא צריך להרגיש מגעיל שאת מעדיפה לצאת מאשר להיות איתו.. וככה הוא יתפוס אותך חזק... שלא תעזי לחמוק מבין ידיו שוב... :)

chenby

New member
מממ

לתלות מודעות על שיעורים כל חודש באזור מגורינו, ליזום הופעות, לבדוק באינטרנט - כן את כל אלו אני עושה בשביל עצמי ולכן קשה לי לראות שהוא אינו עושה זאת. את לא יכולה לעשות את זה בשבילך שאת לא זו שמופיעה. ברגע שתביני את זה. יהיה לך קל יותר. לחלום יחד עם בעלך שמה? שהוא יפרנס אתכם? תקראי שוב את כל מה שכתבו כי הסיכום שלך הוא חזרה במילים אחרות על ההודעה המקורית. והיא לא תוביל אותך לשום מקום - לא עם בעלך בכל מקרה. הרי אם תיפרדו, ממילא תצטרכי לחזור לדאוג לעצמך לא? אז תעשי את זה כבר עכשיו ואל תתעסקי בעניינים שלו. ההופעות שלו השיעורים הפרטיים שלו - זה עניין שלו. תתחילי ליצור לעצמך עניין ועיסוק ושחררי אותו למצוא את שלו בעצמו.

אי הבנה

חס וחלילה, לא התכוונתי שאני עושה את זה בשבילו, התכוונתי שאני יוזמת לחפש עבודה בשביל עצמי...אני לא עושה כלום כרגע כדי לעזור לו להתקדם... עכשיו אמשיך לקרןא את התגובות ואגיב מחר,

nowonder

New member
אני לא חושבת שהבנת מה אני אומרת

את לא מרוצה באופן אינהרנטי. את פשוט לא מרוצה. הרי אחרי שהוא יתלה שלטים על העצים, תתבאסי שהוא לא תולה אותם על עמודי חשמל. את לא מרוצה ממנו. ואת לא מרוצה מעצמך על זה שאת איתו. לא יעזור לו כלום. גם כשהתחתנת איתו לא היית מרוצה. אלא הוא פשוט היה שונה מגברים אחרים שלא הייתי מרוצה מהם. אם את רוצה לעזור לעצמך, תפסיקי להתחבא מאחורי סיסמאות כמו "אני רוצה תשוקה".

כחובבת טבע לחובבת טבע

יקירה - הגיע הזמן לרדת מהעץ הגבוה לקרקע המציאות. את בטח יודעת הדרך לאן רצופה בכוונות טובות... את תקועה כי את רוצה לחלום, כל פעם חלום אחר מהמציאות שמחוצה לו. והוא, בעלך, חי בזמן הזה, את החיים שלו בשקט, בשלווה ובהרמוניה, באופן מכעיס שלא מסתדר לך עם הפנטזיה הורודה והרומנטית שציירת שם בראש. טוב לו עם עצמו, ואולי גם היה טוב איתך אם היית מפסיקה לחפור תעלות הימים. אבל לך לא טוב. לא עם עצמך, ולא איתו. וככל הנראה אכן עלית על עגלה הלא נכונה - את לא בעניין של חיי חן ופשטות, זה סתם שקר שניסית לספר לעצמך <כמו שמספרים לילד שהקציצה היא סופר טעימה, בדיוק כפי שהוא אוהב, בתקווה לשדל אותו לבלוע> כדי להינות ממזגו המטיב, ובדרך את מאמללת שני אנשים <ולפי מה שאת מספרת - זה אפילו לא מגיע לו>. אם את לא מצליחה לראות אותו, כשאת מגלה שהוא לא מוכן להיות קוסם החלומות שלך, בהערכה כיום - אני בספק אם תצליחי בעתיד. ובלי הערכה, והתכוונות ונתינה מעצמך - על איזו תשוקה מצדו את חולמת? לי מרגיש מפה שאת לגמרי מנותקת מההוויה שלו, ויכול מאוד להיות שהוא גם עצוב על כך. שמה שהוא רואה לנגד עיניו זה מישהי שתקועה עם עצמה, שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה, מישהי שלא רואה אותו עם הצרכים והרצונות שלו ממטר, אלא רק את הפנטזיות שלה עצמה, על החיים שאין לה. מישהי שמנסה בכוח לשנות את המציאות שלו שדווקא מתאימה לו, מבלי שיש לה דבר וחצי דבר מרגש, אמיתי וסוחף להציע "לקנות", רק להשתעבד לחלומות באספניה. כרגע זה או שתתחברי למציאות שלו אז איז, ואם זה לא מספיק תשוקתי לך - תיזמי מציאות תשוקתית ומסעירה משלך שיהיה לך מעניין לחיות אותה, ולו מעניין להצטרף אליה או לזרום איתה. או שתניחי לו, וחזרי לשביל החיפוש.

כנרית14

New member
זה כלל לא קשור אליך

ממה שאת מתארת נשמע שבעלך סובל מדכאון (חוסר מוטיבציה, אדישות, העדר ליבידו). נסי לשכנעו לקבל עזרה מקצועית רפואית לפני שאת מוותרת עליו....

czar

New member
אני מסכים איתך לגמרי - למרות כל ההטפות כאן

לא תגיעו רחוק (תלוי מה מגדירים רחוק).... בחיים לא תחיו כמו שצריך ואם הוא לא יתעורר מהר, כן, גם לזוז משם זה פתרון עם כל הצער. בעולם הזה אין מקום ל"זמרים" שמחזיקים משפחה אלא אם הם חיים או משלימים הכנסה, הוא לא איש רע, אלא חי בסרט ואת צריכה לבחור האם את מלוהקת לסרט הזה או לא. אגב, חלק מהפתרון הוא שגם את תפסיקי לרחם על עצמך ולכי תעבדי בכל עבודה.

תודה

אני מודה לכולכם מעומק ליבי על הניסיון לעזור. אני קוראת את הדברים ומרגישה שכוכלם צודקים. אני יודעת שאני צריכה למצוא את הכוחות בתוכי פשוט להרפות, להרפות לתקופה ארוכה ולראות אם יש שיפור ואם לא לשקול את הצעדים שלי (בעודי כותבת אני אומרת לעצמי - עוד מבחן?) אני מקווה למצוא בתוכי יותר איפוק וסבלנות... דרך אגב - האם זה לגיטימי לקחת מאהב לתק' הזו שיעזור לי לשמור על איפוק? :) אני כותבת אך לצערי כבר איני אופטימית, זה מה שהכי עצוב לי בכל הסיפור... האם אתם יודעים איך אני יכולה לשמור את השרשור הזה במחשב שיחזק אותי בשעות קשות? שוב תודה רבה לכל אחד ואחד מכם.

seeyou

New member
"האם זה לגיטימי לקחת מאהב?" ../images/Emo152.gif את רצינית?

אם בעלך יסכים לנשואים פתוחים זה סיפור אחד ללא הסכנתו תוכלי לקחת מאהב על אחראיותך
כפי שהרבה נשים עושות יוסי תמיד תזכרי שהאגו שלו יותר חשוב בעיניו מהבעיה שלך.

חוץ מזה שלקחת מאהב זה בגידה בבן זוגך...

אם תקחי מאהב.... מה את חושבת... שהוא לא ישים לב שאת הולכת לך שמחה ומסופקת? כשמישהי לא עושה סקס אז היא יותר משדרת סקס כי זה הצורך שלה... אבל כשהיא מסופקת... היא לא משדרת שום דבר מזה... וזה גם לא יגרום לבעלך לרצות אותך... כי חלק מהעניין שידלק עלייך מחדש זה כשתהיי סקסית בטירוף... אבל כשמישהי מסופקת היא לא תוכל להיות כזו... חוץ מזה שאהבה ובגידה לא הולכים לי ביחד... את בכלל אוהבת את בעלך? וחוץ מזה... מה קרה השכל הוא בין הרגליים שלך? למה את לא יכולה לשמור על איפוק? מה קרה? חוץ מצורך מיני יש לנו גם ראש... אז אולי לגברים קשה להתאפק... אבל לנשים? גם קשה? עד לאיפה הגענו... נשמע שאת צוברת כוחות ממקורות חיצוניים... ובדיוק על זה את צריכה לעבוד... את צריכה לצבור כוחות מתוך עצמך.. להיות חזקה בזכות עצמך ... וניתן ללמוד את זה... כי אם מה שעושה אותך חזקה זה שיהיה או מישהו שיהיה לצידך כדי לספק אותך מינית... או מישהו שיהיה לצידך כי את לא יכולה להיות "לבד" זו בעיה חמורה... לפני שהכרת את בעלך... היית רווקה לא? מה גרם לך ת'כוח אז להיות מאופקת? חפשי ת'סיבות לכוח הזה... חפשי ת'כוח הזה שוב בתוכך...

chenby

New member
נו שאלה מצחיקה

תגידי לי את האם זה לגיטימי? האם זה לגיטימי שבעלך יקח מאהבת לתקופה הזו גם? מבחינתך הכוונה.. אם כן, אז הכל לגיטימי. ואם זה לגיטימי, אולי מערכת היחסים הזו כבר לא לגיטימית. תבדקי את הכוונות שלך והאינטגריטי שלך.

הנה - הוצאת את זה

כתבת את זה בפורום, הרבה אנשים שאת לא מכירה קראו את זה ועכשיו הם יודעים ואת יודעת דרכם - העלמה צריכה מאהב. נו - מרגיש יותר טוב?

rochycu

New member
כל הכבוד על היוזמות

בפתח דברי אומר לך כל הכבוד על שבזמן שאת כועסת,מאוכזבת ומתלבטת בהמשך חייכם המשותפים את עדיין מהללת את עוצמותיו של בעלך רגיש,מבין ,תומך ומוכשר, כנראה שאלו הן הסיבות שאת נמשכת אליו ועדיין מעריכה ונמשכת. לעומתו שהוא יחסית פסיבי את יוזמת ומצליחה לייצר עבודה לבעלך, את לומדת 2 קורסים,שולחת קו"ח וניגשת לראיונות עבודה וכל זאת בזמן שהמצב שאת נמצאת בו הוריד לך את הבטחון הכלכלי, את עדיין מחפשת פתרונות לשינוי המצב. על מנת לשפר את המצב הקיים, כדאי בשלב הראשון לחשוב על העתיד הרצוי: * תתארי בבקשה את המערכת היחסיים ביניכם במצב אידיאלי עבורך? * מבחינתך, במצב האידיאלי, מי היוזם את חיי האישות ביניכם? * מה המעורבות האידילית בעיניך אחד בעבודתו ובמאמצי השיווק של השני? * באופן האידיאלי, כיצד בעלך מתנהל כסטודנט? מאחלת לך המשך דרך צלחה רוחי בכר

למעלה