כותבת מתוך יאוש...

כותבת מתוך יאוש...

אני גרושה טרייה ללא ילדים... גרושי ידע אותי מא' ועד ת'. הוא הכיר אותי מהרגע הראשון שבו נפגשנו. היחיד שאי פעם הצליח לגעת לי בנשמה. עם הזמן האהבה הכל כך גדולה שהיתה, הפכה לתלות, דעכה, בסוף היה שם רק תסכול גדול מאד, אכזבה עצומה עד שהכל התפרק... עכשיו אני יוצאת עם אחרים. אני מוצאת חן בעיני כל מי שאני נמצאת איתו. אני משהו מיוחד מאד ורואים את זה ישר. אבל... אני לא יודעת איך מתנהגים בכל הדייטים האלה. אני רגילה לדבר ולהתנהג באמיתיות ובכנות, את המסכות שלי הסרתי ממזמן. נדמה שלא את זה מחפשים כולם, כלומר, כולם אומרים שנמאס להם ממשחקים אבל סוף סוף מגיעה מישהי שלא משחקת בכלום והם לא יכולים לחיות עם זה... מצד אחד יש את כל ההתרגשות והרומנטיקה של ההתחלות החדשות, מה שהיה נורא חסר בנישואיי הקצרים והכושלים, מצד שני יש כל כך הרבה כאב, תסכול ובדידות... לא יודעת כבר מה אני רוצה... האם אני רוצה את החום המוכר (שאיננו כבר), את ההרגשה שאני עם חברי הטוב ביותר עליי אדמות שרק לו אכפת ממני ויעשה הכל בשבילי אך עם זאת גם מריבות איומות ותחושת החמצה או שהאם אני רוצה את כל התשוקה הזו, את הרומנטיקה את כל ההתאהבויות האלו, צחוק, זרי פרחים והודעות SMS מצחיקות אך גם מישהו שפתאום נעלם, שפתאום פוגע, מישהו לא מוכר, זר בתגובותיו ורצונותיו, לא רגיש אליי ולא ממש מקבל... כואב לי.

ophra

New member
שימי לב מה כתבת:

"אני רוצה.... את ההרגשה שאני עם חברי הטוב ביותר עליי אדמות שרק לו אכפת ממני ויעשה הכל בשבילי" אבל את מתארת את חיי הנישואין שלך כ: "תלות" היי קודם כל את לעצמך "החברה הטובה ביותר עליי אדמות שרק לה אכפת ממך ותעשה הכל בשבילך" רק אחרי שתגיעי לשם תוכלי למצוא את בן הזוג שיהיה חבר נפלא אך לא משענת שילמד להכיר אותך לאט לאט ויאהב את מה שבפנים ולא רק מה שרואים בדייט ראשון או חמישי הפסיקי קודם כל להיות זרה לעצמך ואז תוכלי להתחיל להכיר זרים חדשים ולתת לאותם זרים להכיר אותך. על באמת. עפ
(רומא לא נבנתה ביום אחד)

משהו מיוחד אני לא

אבל בהחלט גם לא אוהבת לשחק משחקים, יש לציין שאחלה שאת ככה, למה את מתכונת שאינם יודעים להתמודד עם זה? או שהתכונת שאם את אינך משחקת אז הם משחקים? התאהבוית הודעות שובבות זרי פרחים והמון רומנטיקה, מילות אהבה והמון קשקשת כה אני קוראת לזה, חיה בזה תמיד איפה שהוא זה בא לי מכל כיון גם כשאני לא רוצה אני שם.. לא יודעת אם אני רוצה להיות ולחיות רק את הרגעים האלה של ההתאהבות וכאן זאת הבעיה שלי, עיפתי מהתחלות אני בעד המשכים ואם ההתאהבות כל כך מלהיבה אז תמיד יש תקוה ל-באמת אהבה.. אותי זה מקסים אותי זה מעיף אותי זה כבר משעמם

תודה לכל המגיבים...../images/Emo23.gif

די, הלב שלי שבור ומרוסק וכל פעם כשזה קורה, נדמה שהדבר היחיד שמרפא את זה הוא זרועותיו של מישהו זר אשר נדמה אפילו לרגע קט כי הוא אוהב ורוצה... ואז, הכל חוזר חלילה... אני באמת כבר לא עומדת בזה, זה כל כך קשה, הכל כל כך ריק מתוכן, קצר ולא משמעותי... ולמה התכוונתי שאף אחד לא יכול לחיות עם מישהי שלא משחקת משחקים? אנשים כל כך רגילים להצגות שלהם ולתדמית שלהם, כל כך שומרים על הפנימיות שלהם שחס וחלילה לא תצא החוצה ואז כולם יראו מה יש שם באמת, שזה נורא מפחיד ומרתיע שיש מישהי שמדברת בדיוק אל המקום העמוק הזה ולא מתרשמת מכל ה- SHOW שמסביב... דוקא אני מאד נותנת להכיר אותי, מאד נפתחת בקלות אך צריך מישהו שבאמת רוצה משהו מעבר וזה... יש כל כך מעט, היש בכלל? אני זוכרת שכשהייתי עם גרושי, אז בעלי וחברי, ידעתי שאני מתפשרת וזאת מכיוון שיצאתי עם אחרים לפניו וראיתי כמה זבל יש בחוץ. הפעם אני לא רוצה להתפשר, נדמה לי שהזבל היום הרבה יותר מסריח מאז, אולי כי אז הייתי ממש ילדה והיום כולם הרבה יותר מנוסים... וזה בהחלט מעייף מתיש מתסכל ומכאיב כל פעם מחדש...

r e d head

New member
אני בכלל לא בטוחה שאת נאיבית

זה מה יש... ויש גם אחרת, לי אין מה להגיד על דייטים כי שכחתי מה זה. ועוד מילה....זרועות של מישהו כאילו אהבה ללילה...זה לא עוזר אלא הורס את הנשמה. את מאבדת את הרגש. תנסי פעם לבקש חיבוק לבד, זה עוזר יותר.

לא, ממש לא רק אהבה ללילה...

אבל סתם קטעים קצרים ולא משמעותיים... אבל כן, גם זה גורם לאבד את הרגש...

כמה אנחנו דומים....

את מאוד דומה לי...ואני מאוד דומה לך. אל תישברי!!
גם לי היו, וגם אני בניתי לעצמי חומות חזקות וגבוהות, אמת , לא נפגעתי, אבל גם לא הרגשתי... היום אני מרגיש חזק, עם ביטחון, אני נפתח כולי, רק אמת, רק כנות, בלי משחקים, ממש לא חושב לפני שאני אומר משהו אם את זה אני צריך להגיד או לא..האם משהו שאני עושה יזיק לי או לא... אני עושה מה שטוב לי וטוב לה, נקודה. אם היא לא תדע להעריך את זה, היא פשוט לא מתאימה לי!!!! אל תשתני, תישארי כמו שאת, אלה תכונות מדהימות ונדירות. תמשיכי לחכות לאהבה כזו כי היא תבוא...הבטחה ממני!!!

למעלה