כותבת מכאב גדול

כותבת מכאב גדול

אני חיילת משוחררת ונראה כי בילגנתי לעצמי את חיי ניסיתי הכל ובעצם לא עשיתי דבר "תפסת מרובה-לא תפסת" כמה נכון לגביי רציתי ללמוד לטייל לעבוד את הטיול קבעתי ל12.4 את הפסיכו ל10.4 ואת הלימודים לאוקטבר התפטרתי מהעבודה כדי ללמוד לפסיכו אך לא למדתי כלל ודחיתי לאחרי הטיול הטיול כולו לחודש אבל התפטרתי מהעבודה ללמוד ועכשיו חסר לי כסף לטיול וצריכה לקחת הלוואה המהבנק ולהתחנן שיאשרו לי הלוואה על סך 4 אלף עדיף 5 את שאר הכסף כן חסכתי וזה אחרי ששילמתי לעצמי על פסיכו,בגדים פלא ובעצם כל דבר שיש לי מרגישה שהסתבכתי מעל ומעבר ושצריכה ללכת להתחנן בבנק ושהחלום ללמוד השנה באוניברסטה נגוז כסף למכללה אין לי

שלום לך!!!

אני קוראת את ההודעה שלך ומעלה חיוך ובטח את אומרת איזו חצופה למה היא מעלה חיוך הרי אני מתוסכלת. אבל אני חייבת לומר לך שאת לא צריכה לקחת את זה כל כך קשה ואין לך כל כך מה למהר. גם אני משוחררת וכשהתחלתי לחיות את חיי, ביום בהיר חודש אחרי השחרור הייתי מעורבת בתאונת דרכים קשה בה כמעט איבדתי את חיי, אבל המזל היה לטובתי ואילו תרצי בהמשך כתבתי את הסיפור שלי דפדפי בפורום. מה שאני מנסה לומר לך שהחיים האימיתים זה כל דקה שאת נושמת, תרגעי למה הלחץ הכל יבוא. אני ביום אחד איבדתי את כל שהיה לי, את כל החלומות שלי המטרות וההשגות שלי. הלכו נעלמו אני צריכה להשיג הכל מחדש... לבד!!! תחיי את הרגע וכל עקבה לטובה. אל תיהיה לחוצה יהיה טוב... מקווה שהבנת את סף דעתי. ולא אסביר בשנית. אורית.

adam33

New member
זה קל לומר..

לא נורא.. אבל דומה שהטיול הזה כל כך חשוב לך עד שאת בודקת אפשרויות לממן אותו.. לא היתי מציע לך לעשות זאת אלא טרקי טורקי.. תתחילי ממה שיש לך ולא ממה שאין לך.. חפשי עבודה..במקביל הרשמי ללימודים.. אל תטפסי על עץ גבוהה ואף לא בהמלאייה אלא רק לגבי מה שאת אוחזת ביד.. נכון "על טעויות משלמים" אבל במקרה שלך זה דבר זניח ואפשר לתקן ולעשות עדיין הכל הכל..

hayapollak

New member
זה די קשה

ללכת על כמה מטרות יחד, לעבוד כדי לחסוך כסף ללמוד תוך כדי ולממן טיול. כנראה שהטיול מאד חשוב לך עד כדי שאת מוכנה ללוות כסף (סכום לא קטן) וגם לדחות את הלימודים.. אז פשוט תעשי את ההחלטה שטובה לך. יש כאלו שאומרים - עדיף לי קודם לטייל ואחר כל לעבוד וללמוד ויש כאלו שאומרים - לטייל זה אף פעם לא מאוחר עדיף קודם ללמוד ולממן את הלימודים בעבודה.

ImmortalSoul

New member
כמו שדלתות נסגרות

כך דלתות נפתחות הרעיו הוא קודם כל להבין איפה אנחנו נמצאים . אני לדוגמא ברחתי ממלמוד לתואר 7 שנים רציתי לקצר לעבוד לעשות הכל ביחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היום שאני מסתכל אחורה קצת לפני התואר המינוס חוגג ברוך השם ההורים עוזרים אין עבודה אבל כל מה שניסיתי להשיג כדי להנות ולא להטריח אפילו אם זה היה מכוונה כזו לימד אותי שהנה הכל בשבילנו ללמד אותנו משהו . אז צאי מהבאסה זה דבר ראשון תנסי לראות שאולי את לא אחראית לכל המצב וכמו שאומרים "אין צירופי מקרים" התשובה לכך שרק ככה נלמד מאיפה הכל בא. אל דאגה הטוב יבוא תנסי כמו שאמרו פה להציב לך סדר עדיפות לדברים ולאט לאט בלי תוכניות מה שיבוא בכיף בסבבה לא יבוא לא יבוא . אולי יבוא אח"כ ................איפה שאת צריכה להיות ומה שאת צריכה לעשות את תעשי אין צירופי מקרים הכל נקבע מראש אצלי לפחות אולי ללמד אותי שאני יכול עד מחר לתכנן לפעמים זה יצא כי הוא רוצה לפעמים לא .

למעלה