כותבת מחול

gwenskai

New member
כותבת מחול

אני מתארחת אצל מכרה אני והמכרה שונות אני רוצה לעשות א והיא ב קשה לי. אין לי כוונה רעה וגם לה לא זו החופשה שלי ואני מנסה לספק את עצמי כמה שניתן כיוון שאם אני לא אהיה מאושרת אף אחד לא יהיה והסביבה תהיה מלחיצה היום היה מין פיצוץ הערב לא עלה יפה ועכשיו אנחנו בנתק כזה אנחנו נבלה יחד את השבוע הבא ואני לא יודעת מה לעשות בכדי שיהיה לי כיף כי קשה לי ככה כל הזמן מחשבות אם אני בסדר ולחילופין שהיא לא בסדר איתי כדאי לדבר על זה? מה לעשות?

nikegirl83

New member
מהניסיון

שלי תמיד כדאי לדבר הדברים נראים אחרת ופחות מתוחים, אבל מוטמלץ לחכות כמה ימים לתת ל"אש" לדעוך, אך כיוון שאת בחו"ל וממה שנראה לי שהסקתי היא האופציה העיקרית אז יש מקום וצורך כן לדון איתה על העניינים, רק טיפ קטן..שניגשים כבר ללבן דברים יש צורך לדעת איך לעשות זאת וזה ע"י לקבוע שעת שיחה שנוחה לצד השני ולא ליפול עליו ככה, דבר שמראה גם על חשיבות העניין עבורך, אולי על קפה או מה. דבר שני להתחיל בלומר את כל הדברים החיוביים על הבן אדם שמולך..ולאחר מכן לומר בעדינות מה מפריע לך. לשמוע את הצד השני כמובן להקשיב ,ואלה לקחת אחריות לדברייך לפעמים גם לנו יש "יד בדבר" להשתדל לבוא רגועים ולסיים ברוגע ואחרי שיחה טובה בינכן בד"כ הלחץ והמתח יפוג. ותהני מהמשך שהותך בחו"ל , אין שמחה גדולה יותר כהתרת הספקות...דברי איתה, תהיי את הבוגרת שאכפת לה, בעיניי זה נתפס כאצילי ולא מה בכך בכלל. בהצלחה!

Lichy87

New member
היי

התארחות אצל מישהו זה בעייתי קצת. זה לא כמו מלון שאת עושה מה שבא לך, יש כאן מישהו שצריך להתחשב בו, אפילו שאת אורחת. תנסי לשלב בין הרצונות שלך לבין התחשבות בה. נשמע שאת פוחדת להעביר את החופשה הזו בהנאה חלקית, ואת מרגישה צורך להוציא את המקסימום ממנה. אני חושבת שתפיקי יותר הנאה אם התקשורת בינך לבין המארחת שלך תהיה טובה ומבינה, מאשר גישה של 'אני עושה כיף ושאף אחד לא יפריע לי'. יש פה אדם שאת תלויה בו בתקופה הזו בחו"ל, אי אפשר להתעלם ממנו. כדאי לדבר איתה. לתכנן איך אתן הולכות להעביר את השבוע הנוסף. אולי להחליט שיהיו לך כמה ימים לבד. אל תוותרי על מה שאת רוצה לעשות, אבל גם אל תבואי בגישה שאת עושה את זה בכל מחיר.

למעלה