כותבת לכן מאישפוז...

דפי 30

New member
כותבת לכן מאישפוז...

"איזה יום, איזה יום עבר עלי" כתב דודו טסה ואין מתחברת ממני כרגע... התעוררתי לבוקר ראשון של מחזור, הרגשתי לקראת מה אני עומדת לקום, הושטתי ידי לטרמדקס ומצצתיו עד כלות... קמתי מהמיטה, אחרי איזה 20 דקות, הבטן כבדה כמו לבנת בטון והאגן כבר מפורק לחצי... דידיתי צולעת למקלחת (שם המים הזורמים תמיד עוזרים לכאב) יצאתי מהמקלחת, לבד בבית ואני קולטת שאני מרגישה שאני עומדת להתעלף ולא ברור לי אם זה מרב כאבים (שהיו שואה) או מהכדור... פתחתי את הדלת עם מגבת דופקת לשכנתי דלת ממול והיא לא עונה... אני אומרת לעצמי :"דפי לא משנה מה תחזיקי מעמד, תגיעי לטלפון. מגיעה לטלפון, כולי נוטפת זיעה קרה, מתקשרת לבעלי, ממלמלת משהו ונוזלת לרצפה בעדינות. לא מאבדת הכרה, חצי כזה... הדלת פתוחה לרווחה ואני שוכבת ערומה עם חצי מגבת ,על הרצפה עם כאבים שאין לי יכולת לתאר. בעלי הגיע תוך 12 דקות שהיו הארוכות בחיי ואחרי שצרחתי את נשמתי מרב כאב ויאוש ודחפתי נר וולטרן שחשבתי שיזיז משהו החלטנו להגיע לתל השומר. בקיצור... כרגע אני מסטולה מהרבה מורפיום ולא הסכימו לשחרר אותי (סוריאנו בחול, באסה...) אבל אני שמחה שאני פה, מרגיש לי בטוח כזה... חייבת לספר שבשני המחזורים האחרונים הדימום התקצר ליומיים כזה... זה לא בשורות טובות נכון? (אני בחששות שהדם חוזר פנימה... אוף) מה יהיה בסופנו אני שואלת...

רווית04

New member
בסופנו זה שאלה טובה, אבל עד אז..

תרגישי טוב, תשתדלי לנוח ככל האפשר :)

galim29

New member
תרגישי טוב דפיל'ה

ועדכני אותנו מה שלומך. מקווה שתשתחררי במהרה.

מבאס לאללה לשמוע,אבל אלו הם חיינו יקירה

ואיך אומרים תמיד: קחי את הבאסה בסבבה אחרת ..את לא תצאי מזה בתור אחת שמכירה את האשפוזים וכאבי תחת האלו טוב טוב ומקרוב, כבר הספקתי לעשות הכרות מעמיקה עם כל חדרי המחלקה הזו ולצערי הרב זה חוזר כל פעם, ולולא הדקפפטיל שמציל את חיי כרגע אני בטוחה שהייתי יושבת יחד אתך לדסקס על "הנוזל האדום והרע" שזה הסרט של חיינו חחחח ואגב תמסרי דש לטוני "מהנכה"....היא כבר יודעת מי אנחנו. תרגישי טוב יקירה!!!!

nicolada

New member
מקווה שתצאי משם במהרה

ותרגישי טוב!!!!!!!!
מסכנה שלי, מה עבר עלייך.... ומצטרפת לשאלה שלך לגבי הדימום הקצר. גם אני מודאגת מזה (ואצלי הוא תמיד היה קצר, והייתי בטוחה איזו בת מזל אני!!!!)

דפי 30

New member
מישהי נותחה בחו"ל?

חזרתי הביתה. הגענו למסקנה (הרופאים ואני) שאני כנראה צריכה לעשות הפוגה מהטיפולים ולנתח... העניין הוא שהאנדו שלי יושב על מערכת עצבים עניפה שמסבה לי כאב רב שבועיים וחצי בחודש... הרופאים ממליצים לי לעשות את הניתוח בחו"ל (הכל תלוי ב MRI שאעשה. יכול להיות שהתוצאות יראו שאפשר לנתח בארץ...) יש לי שני שמות של רופאים תותחי על שקיבלתי מהרופאים שלי וגם מהרב פירר שבעלי פגש בשישי.... האם מישהי נותחה בחו"ל? מכירה קצת? יכולה לתת לי אינפורמציה? נשיקות...

דפי 30

New member
תודה גלימוש

באמת הוא אחד הרופאים שקיבלתי עליו המלצה חמה, הבנתי שמדובר בתותח על שמנתח רק אנדו כבר 20 שנה...) ואני מודה לך על הלינק!!! העניין הוא שיש עוד גאון שמתעסק בשימור עצבים (פרופ מרק פוסובר) הוא עושה ניתוחים גניקולוגים בדגש על בעיות עצביות ובגלל מצבי אני מאוד מתלבטת בין השניים. אחרי ה MRI אהיה חכמה יותר (או שלא... אין לי מושג איך אחליט...)

galim29

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif

לא שמעתי על השני. אם יש לך מידע עליו שקשור לאנדומטריוזיס אשמח לקבל למסר. וקבלי
שהצלחת להגיע לפיהרר. אני נסיתי והתייאשתי מההגרלה בטלפון. והעוזר שלו לא ממש תרם לי. צריך ים אנרגיות וכמויות אינסופיות של סבלנות להגיע עד אליו.

כשמדובר

בעצבים תבדקי טוב טוב למי את הולכת... תצליבי את המידע שקיבלת מהרב פירר והרופאים .... שיהיה בהצלחה ...

למעלה