כותבת לך מאהב שלי

כותבת לך מאהב שלי

חשבתי על השיחה שלנו היום, על שלא הצלחתי להסביר לך למה אני מתכוונת שאם היום היינו נפגשים הכל היה אחר. אני חושבת שהיום הייתי באה לזה עם הרבה יותר עוצמה, עם יותר שליטה, עם ידע ברור מראש מה אני רוצה לקבל ולתת, מה אני אוהבת... אני עוצמת את העניים ומדמיינת איך זה יראה, אתה מגיע למלון, מחכה לך מפתח בקבלה, אתה עולה, פותח את הדלת, החדר כמו שכבר אמרתי לך חשוך, עם כמה נירות מסביב, אור כזה רך, מרגיע... אתה נכנס ורואה אותי יושבת על המיטה, סביר להניח שאני בגופיה לבנה וטריינינג, יושבת בישיבה מזרחית על המיטה, נשענת על ידי לאחור. אתה עומד בפינת החדר, מחייך, משפיל מבט, אולי אפילו נבוך... אני קמה, מתקרבת אליך נותנת לך יד, מחייכת אליך, אתה מוריד נעליים ומתישב על המיטה איתי, אולי מדברים קצת, כל הזמן יש מגע ביננו, מגע קל, נותנים יד, מלטפים פנים אחד לשני, מניחים יד על הרגל.... אתה משפיל את ראשך, אני מתקרבת מרימה עם ידי את פניך ומנשקת אותך נשיקה קטנה על השפתיים נשיקה מגששת, טועמת... אנחנו מסתכלים אחד לשני בעניים, יודעים שהולך לקרות לנו משהו שניקח אותו איתנו תמיד, משהו שישאר שלנו בסוד. אני מנשקת אותך שוב ואתה מחזיר לי נשיקה ארוכה עם כח, מלטף את שיערי.... אני מורידה לך את החולצה תוך כדי, משכיבה אותך לאחור, מרגישה את הזין שלך דרך המכנס, פותחת כפתור, ריצ'רץ, מה שיש, מנשקת לך את החזה, את הפיטמות, מוצצת אותן, ותוך כדי ידי מתגנבת לתוך התחתונים שלך, אני חושפת אותו, אוחזת אותו בידי, הוא חם וקשה וחלק. לאט לאט אני יורדת מנשקת אותך נשיקות קטנות, מקלפת ממך את שאריות הבגדים, נושקת לו ברכות, מעבירה את הלשון שלי על כולו, מכניסה אותו לפי ויונקת אותו בכוח, ידי חופנת בעדינות את הביצים שלך, משלימה את כל התחושה הזאת, מוצצת אותו ויונקת אותו מידי פעם יותר מהר ומידי פעם לאט, נותנת לו ביסים קטנים, כאלה שגורמים לך להתכווץ. מסתכלת עליך תוך כדי, הראש שלך זרוק לאחור, הצוואר שלך נמתח, הורידים, קולות של הנאה בוקעים מגרונך...... אתה מפסיק אותי, מרגיש שזה קרוב ועוד הדרך ארוכה לפנינו, משכיב אותי על גבי, מוריד ממני את הבגדים, חושף את שדי הלבנים לקור החדר, מלטף אותם בעדינות, חופן אותם בידייך ( אגב הם היום יותר גדולים ובשלים ממה שהיו לפני 7 שנים כשהייתי תינוקת), אתה מכניס פיטמה אחת לפיך מוצץ אותה בעדינות, ואת השניה מגרה בידך, זה כל כך מגרה אותי, אני שולחת יד לזין שלך מלטפת אותו, אתה לאט מוריד את ידך למטה, מעביר אצבעות מסביב, מעל בעדינות, לא ממש נוגע, הדגדוג הזה מטריף אותי, רגלי נפתחות,אצבעותיך נוגעות בו, מגרות אותו, זאת התחושה שהכי אהובה עלי כשפיטמה אחת בתוך הפה שלך והאצבעות שלך מגרות אותי, אני יכולה לשכב ככה שעה! אני כל כך רטובה והאצבעות שלך חודרות לתוכי, הכל כל כך חלק וחם, אתה לאט יורד, כל גופי זז בעונג, אני פותחת עם ידי את איבר מיני והוא נגלה אליך, כולו נפוח ומוכן, מחכה רק לך, אתה מנשק אותו משחק איתו בלשונך, עם קצה לשונך, כמו תנועה של אצבע, מוצץ אותו חזק, מטריף אותייייייייי רגלי נמתחות, אני מתה לגמור אבל לא רוצה שהכיף הזה יגמר, כל כך טוב לי ככה... אני מותחת את רגלי עוד, כל התחת שלי שריר, אתה ממשיך עם הליקוק הנקודתי הזה עם קצה הלשון, וזה בא, כל הגירוי וכל הכוח, הכל מתרכז לנקודה אחת, עוד קצת מאמץ וזה בא, התחושה המדהימה הזאת, אתה מרגיש את הדגדגן שלי פועם, אני מתכווצת, נענקת,לא יכולה יותר ואתה ממשיך לא מרפה ממני, נהנה מהכח שיש לך ומהשליטה, עד שאני באמת זורקת אותך ממני, מתנשמת, אתה שם יד על החזה שלי ומרגיש את הלב שלי דופק, יבש לי בגרון, רגע שלוק מהדיאט קולה חייבת... תן לנוח קצת.... אתה שוכב לידי מסתכל עלי, על השיער שזרוק על הכרית, אני מסתכלת עליך, חיוך קטן ביננו, כאילו אין עולם בחוץ, רק אנחנו פה יחד... אני מציצה דרומה, אתה עדיין קשה... לוחשת לך באוזן שאני רוצה להרגיש אותך בתוכי, אנחנו שוב מתנשקים, אתה שוכב עלי, הידיים שלנו עוטפות אחד את השניה, נוגעות בכל מקום אפשרי, אתה מכוון אותו, מרגיש כמה הכל רטוב, אני שמה את שתי ידיים על ישבנך ודוחפת אותך אלי, חזק, אתה חודר אלי בכח,עולה ויורד כשידי על ישבנך דוחפות אותך אלי חזק יותר, קרוב יותר, אתה נעמד מעלי עם שתי ידיים והחזה שלך מתנפח, אני מלטפת אותו מוצצת לך את הפיטמות, ראשך מתוח והצוואר והוורידים שאני כל כך אוהבת, אתה מגביר את הקצב, הרגליים שלי כרוכות סביבך, אתה ממשיך וממשיך, אתה מסתכל עלי, ואני לוחשת לך , תגמור תגמור מאהב שלי, ואתה רק חיכית לאישור הזה, נותן לעצמיך להתפרק בתוכי, אני מרגישה אותך גומר את הוריד הזה שבבסיס האיבר,קולות מטורפים בוקעים מגרונך שקטים אבל מלאי עוצמה, אתה מתנשם בכבדות ואומר אני גומר אני גומר, צונח אלי, לתוך ידי המחבקות, מנשק את צאוורי, אני שומעת את הנשימות שלך, מרגישה את דפיקות הלב. לאט לאט הוא מתכווץ ונסוג בעצמו, והנוזל החם זורם החוצה, מלכלך את הסדינים ( למי אכפת אנחנו במלון שהם ישברו את הראש). אנחנו נשארים ככה יחד כמה דקות ארוכות ונרדמים... לילה טוב

פנטזלה

New member
וואו....אין עלייך../images/Emo47.gif

חירמנת אותי על הבוקר.....

למעלה