כותבת בתוך יומן מסע

24 ברבלה

New member
כותבת בתוך יומן מסע

שלום חברים ותיקים וחדשים בפעם האחרונה שכתבתי כאן הייתי לפני המסע הריפוי הגדול שלי ריפוי אישי וצמיחה מתוך המחלה ומתוך האובדן הנורא של בן זוגי שלצערי לא צלח את המחלה. אפשר לומר שהנסיעה הייתה סוג של בריחה אבל בבריחה הזו הייתה טמונה התמודדות גדולה. מצויידת ביומן המסע של אהובי ז"ל (שטייל באותן מדינות) כבשתי פסגות, חוויתי נופים מוטרפים טיפסתי והלכתי עשרות קילומטרים גמעתי את החיים! במהלך המסע הזה תיעדתי במיילים לכל חבריי וקרוביי את התהליך הנפשי שאני עושה קיבלתי פידבקים והתחזקתי טיילתי לבד אבל אספתי בדרך תמיד אנשים שהיוו עבורי סימני דרך חזרה לחיים. צחקתי, בכיתי, עד קצה גבול היכולת עשיתי דברים מוטרפים ובעיקר נהנתי כל כך לסגור מעגל שהיה מאוד חשוב עבורי. אז היה לי חשוב לחזק אתכם כי ייש חזרה לחיים ויש אושר וקבלה ומתנה אדירה - הערך המוסף שאנחנו מקבלים חזרתי לפני חודש אנשים נדהמים טוענים שחזרתי כל כך אחרת חזרתי עם שמחת חיים בריאות ואושר לכולנו תודה לכם פורום מדהים! ותזכורת לאדם המדהים שאיבדתי שנתן ועדין נותן בכוחותיו אז, השראה לכל אותם אנשים המתמודדים עם איום ממשי על חייהם ובוחרים כנגד כל הסיכויים, בחיים.

24 ברבלה

New member
ובהקשר הזה - הזמנה לתערוכה פרי יצירותיו

התערוכה מתקיימת בעיר רחובות ביד לבנים רחוב הבנים 10 שעות הביקור בתערוכה - ימים א, ב, ד, ה בין 11:00-15:30 יום ג' בין 11:00-15:30 ואחר הצהרים בין 16:30-20:00 במידה ותהייה היענות רבה ייתכן גם פתיחה בסוף השבוע התערוכה תוצג עד ה 16 לאפריל התערוכה מציגה צילומים פרי יצירתו של רמי ממדינות רבות בהן טייל בעודו חולה ומהווה השראה לחולים, בני משפחותיהם ולכלל האוכלוסיה לשינוי הקונספט של סופניות המחלה, והבחירה בחיים נשמח מאוד לראותכם המשפחה ואני תודה

ר ש פ י ם

New member
שנתן ועדין נותן

מזדהה כל כך גמני כתבתי יומן שמתעד את שמונת חודשי חייו האחרונים אני מתכנת לתת לזה פרסום עדין לא גיבשתי בדיוק איך ומה. המשיכי בחייך כי כך הם רצו שנמשיך!

BennyKa

New member
קראתי הזדהתי והתרשמתי

מוזר איך אנחנו החיים והבריאים שואבים כוחות מיקירנו החולים ולצערי גם מהמתים את מקושרת עם נשמה מקסימה - זכית אמצי אותה אל ליבך ואני משוכנע שכולנו ניפגש ביום מן הימים ......... היי חזקה בני

למעלה