כותבת בעצב.

lital172

New member
כותבת בעצב.

הדמות של מאיר עולה לי בראש. רגע לפני סוף היום שנעצמות העיניים, והבכי מתחיל לו. הגעגוע חונק בפנים. אני רואה אותו הולך ומחייך, ואוכל ואיתנו.. רואה אותו גם בסוף שסבל ולא היה לו כוח ומתמלאת בעצב שמבינה שמאיר שלנו לא איתנו יותר. שהוא קבור באדמה,, שהוא לא נושם. שהוא לא מרגיש כלום ונשאר רק ריקנות אחת גדולה. לא מזמן הלכנו לבקר אותו אני ואחותי , אמא הייתה אחרי טיפול וחלשה. אמרה לנו תנו לו נשיקה ממני. המשפט הזה הרג אותי.. כמה אסונות עוברים עלינו מה נהיה עם כל זה.. אז נישקנו את הקבר שלו ובכינו. והדלקנו נרות. ביקשנו שישמור על אמא ועלינו ושינוח. אני כבר לא בוכה כל יום ולא חושבת עליו כל הזמן. אבל שזה עולה בי הכאב כל כך חד ואני נהיית עצובה מאוד... החוסר הכל כך גדול הזה. גורם לי יאוש.. אז שניה לפני שהעיניים נעצמות ושהדמעות מתייבשות. כותבת שקשה לי וכואב נורא... ומחר יום חדש.. אבל רק עכשיו הגעגוע בלתי נסבל.

TinaBa

New member
הלוואי

שתזכו לימים מאושרים ולשמחה!

כל כך מגיע לכם להיות ביחד מאושרים ובריאים (!)

את יודעת, לפעמים אפשר לדמיין שבחלום אתם נפגשים. מתחבקים. מספרים זה לזו מה שלומכם ואיך עוברים הימים.
מבלים קצת ביחד.
מתחבקים.
ואז נותנים נשיקה ונפרדים.
ולמחרת בלילה אפשר לבחור להיפגש שוב...

הוא איתך ואיתכם.
תמיד.

מחבקת חיבוק גדול גדול...

lital172

New member
הוא בא אלי לפעמים.

לצערי אין חיוכים וחיבוקים . רק דאגה ועצב וחולי והוא מת לי כל פעם מחדש...:(

תודה על שכתבת לי. הלוואי ואצליח לראות אותו בחלום אחרת, אוהבת.

levshavur

New member
ליטל יקרה

שלום לך
לא יודעת למצוא הרבה מילים מנחמות, רק רוצה להגיד לך שהלב שלי איתך ושולחת לך חיבוק ענק ואוהב!
אני מאוד מבינה לליבך וכשאת כותבת אני נזכרת בתהליך שעברתי בשנים שליוויתי את אמא ז"ל בהתמודדות שלה עם הסרטן.
חיזקי ואימצי!
לבשה.

ליטלי יקרה.

כמה כאב.
ומדהים איך אתן נשארות כל כך ביחד בתוך כל זה,
לא מובן מאליו.

שולחת הרבה חיבוקים וכח. מקווה שזה עוזר במשהו.

יקרה!

אני מצטערת שאין לי מה לומר.
אבל רוצה שתדעי שקראתי וזה מאוד נגע לליבי!
חיבוק גדול גדול!!!

קולדון

New member
ליטלי יקרה!

עצוב לי כל כך לקרוא.

אני מזדהה עם מה שכתבת. גם אצלי במשפחה יש עיניינים לא פשוטים עם סבתא שלי.
זה כל כך לא הוגן וכואב.

רק שולחת חיבוק גדול
אוהבת אותך!

למעלה