כותבים שבחו של אדם...

נו מה יש לדבר

מה אתם אומרים על זה אני לא מגיב בכדי לעורר פרובוקציה, אך מבטא את דעותיי הכנות... מאיר אריאל הוא לא סוג של עילוי/יוצר גאון כפי שמגדירים אותו. מסתבר שקיימת תופעה להעצים את חשיבותו של האדם לאחר מותו, כאילו היה קדוש. ובכן, חברים, כל מוזיקאי עם קצת(ממש קצת) טעם במוזיקה איכותית יודע כי מאיר אריאל אינו מוכשר, שיריו חסרי כל עניין והוא אינו אומן כלל. מצטער, אך זו האמת - בניגוד לאמנים אחרים(מייקל ברקר, דייב מת'יוס[כמובן]) אשר יוצרים מוזיקה איכותית באמת, איני מבין מה ההתלהבות מעוד "יוצר" בנאלי, בעל השכלה בסיסית ביותר(אם בכלל) במוזיקה וחסר קול יפה. ומצד שני - אני כן מבין. אנשים אוהבים פשטות, וזה בדיוק מה שהוא נהג למכור. פשטות במסווה של תחכום. הרי ברור לכולם כי לא מדובר פה בבן אדם "גאון", כפי שמגדירים אותו, ולא ב"יוצר חשוב" - זהו גיבוב שטויות אחד גדול. תתחילו לשמוע מוזיקה איכותית - חדל לפשטות. מצפה לתגובות, בעיקר אם מדובר בעוינות - למרות שזו לא היתה המטרה. עמית אחת התגובות מהכתבה הייתי כותב על זה שיר אבל מה הדאווין של שירי מחאה לפעמים לאנשים אין הבנה רק חסכים בנשמה מה שלא תעשה דממה שנאמר שותק מי ששותק ואחרון שותק רק המת

אנשים, בבקשה:

אל תגיבו לפוסט הזה... בבקשה - זה כל כך חסר טעם, כל כך מיותר ------------------------------------------------------ זוהי כן פרובוקציה, ולעטוף את זה בכמה משפטי קדם-התגוננות לא יעזור הרבה, כי: -לאמר שאדם כלשהוא באשר הוא, המגלם משמעות כלשהיא ומרגש אחרים איתה - "אינו מוכשר" - סתם נאמר כדי ליצור קהל מתחמם שנית, אתה כותב את זה בפורום אוהדים - וזה לא מקום לגיטימי לכתוב את זה כאן (אפילו אם אלו הן דיעותיך הכנות כפי שכתבת) - כי זה סתם מקפיץ אותם ולא יוצר דיון אמיתי (יש פורומים אחרים שבהם יש לגיטימיציה כלשהיא לפוסט שלך אבל לא כאן..) לא_לגיטימי=פרובוקטיבי ---------------------------------------------------------- עזבו - כל כך מיותר - אין כוח לראות את זה .. סתם אנטגוניזם מיותר, יום שישי היום - שתהיה שבת שלום רגועה..

תגיד מה אתה בסדר????????

זאת איננה תגובה שלי אני חולם מאיר ישן מאיר נושם מאיר מה נסגר איתך? זוהי אחת התגובות מהכתבה שהביא פינוקיו תקרא עד הסוף אוליי תבין ואל תהא יודע ביודעין שאתה שום דבר לא תופס לא מבין

לא הבנתי

לא תגובה שלך ? פינוקיו ? למה אתה מפרסם את זה אם זה לא שלך (או שתסביר שזה לא שלך) ------------------------------------------- ללא חשיבות למי שכתב את זה, לא שווה את התגובה, ועל זה אם אני מבין נכון - אתה מסכים.

אז ככה...

א. העלתי קישור לכתבה על מאיר בוואינט. ב. יניב הגיב בפורום וצרף תגובה של טובקיסט מעאפן מוואינט. ג. יודע ביודעין חשב שהתגובה היא של יניב. ד. הוא טעה. ה. בא נמרץ שלוח והתגרד על סכינו והשתלח ביניב. ו. הוסבר שטעה. ז. הבין שטעה. ח. התנצל. ט. פינוקיו זה שמי (כך לפי יניב לפחות) י. ותבוא אתה ותשאל. י"א. ואענה. י"ב. שבת שלום ומבורך!!!

ככה אז

א. קראתי ב. מה זה טובקיסט? ג. גם אני יודע ביודעין - אבל הולך להחליף את הכינוי ד. אההה ה. דרש בּיונתו שנאמר ו. הוסבר ז. נכון ח. ברי"ש גליי ט. ואיך אני אמור לדעת? י. באתי, שאלתי. י"א. ענית י"ב. אמן

תראה..

לגבי המוזיקה אולי, למרות שאני לא מסכים עם זה, היית יכול לומר דבר כזה. היא אכן פשוטה לעתים רבות, אבל יש גם יציאות מוצלחות מאוד. גם במוזיקה שלו, מאיר הוא יוצא דופן במיוחד, והגיש את שיריו על מצע שונה ממה שאומנים אחרים נוהגים להגיש. מכל מקום, במלים עצמם, אי אפשר להכחיש שמאיר היה גאון. לא מדובר במוזיקה, מדובר במשורר. מאיר עושה עם המילים דברים שאחרים לא יכולים אפילו לפנטז לעשותם. מכאן, ועד ליהירות הגדולה שבאמירה שכל זה הוא גיבוב שטויות אחד גדול, הדרך רחוקה מאוד. אני לא מבין, אם כך, מה אתה עושה כאן בעצם. אם אתה לא חולק כבוד למאיר, לשיריו ולמוזיקה שהוא עשה, מה אתה מחפש? מה שבטוח, אין צורך לפרסם תגובות שאתה יודע שיעוררו זעם, שהרי זה פורומאיר כידוע לך, ואנשים רבים כאן אף מכנים אותו 'מורנו', 'אדמו"רנו' וכו'. זלזול כזה נותן הרגשה שכאילו ההודה נועדה על מנת לפגוע בכוונה תחילה, ואני אף מופתע כי התרשמתי שדוקא אתה הוקסמת מיכולת הכתיבה של מאיר. יצאתי לשאוף קצת רוח אואואואו אוויי

../images/Emo72.gif קח תשתה משהו ותנשום.

וכמו שידע לעשות החכם באדם עשה גם אתה: אזן, חקור ותקן. זאת, לפי הסדר. בחסות אני קהלת מלך הייתי בירושלים.

רפי צבר

New member
לא ממש הבנתי

אם אתה מדבר על הצורה המוסיקלית או המילולית אני אתייחס לתגובתך בהנחה שאתה מדבר על מאיר כמוסיקאי, הרי מאיר העיד בעצמו שהמוסיקה היא העטיפה שלו לדבר האמיתי, רק המגש שעליו מוגשים מעדני המילים שלו. מבחינה מוסיקלית מאיר אריאל הוא לא וירטואוז, אבל אופן הכתיבה שלו זה כל העניין בעצם... (לא?! בשביל זה אנחנו פה לא?) בכל מקרה הצצתי ברשימת האמנים והשירים ונראה לי שיהיה ממש מעניין, בעיקר מסקרן אותי השילוב של שבן ומוקי לשיר כאב (אני צופה או להיט אדיר או כישלון מחפיר) ושלומי שבת בלא יכול להוריד ממך את העיניים - לבטח יצליח. שיהנה מי שיהנה

למעלה