כושר היי אני מנסה לחזור לכושר, איפה אפשר להתאמן באיזור כפר גנים א או ב תודה
R rs1984 New member 10/8/09 #1 כושר היי אני מנסה לחזור לכושר, איפה אפשר להתאמן באיזור כפר גנים א או ב תודה
2 2004נטע New member 10/8/09 #2 ברחוב שפירא יש מכון כושר../images/Emo87.gif במקום שהיה פעם "סופר פארם". זה מכון כושר מעורב לנשים וגברים. ואם איני טועה, יש גם מכון לנשים בלבד - מעל השופרסל ברחוב כץ 35
ברחוב שפירא יש מכון כושר../images/Emo87.gif במקום שהיה פעם "סופר פארם". זה מכון כושר מעורב לנשים וגברים. ואם איני טועה, יש גם מכון לנשים בלבד - מעל השופרסל ברחוב כץ 35
ר רוני ודי New member 10/8/09 #4 כמה מקומות - אורלייף בשפירא - בגד מכנס ליידיס פיטנס (זה לא חדר כושר, זה שונה) - יש את הספינינג של בועז בכפר גנים
כמה מקומות - אורלייף בשפירא - בגד מכנס ליידיס פיטנס (זה לא חדר כושר, זה שונה) - יש את הספינינג של בועז בכפר גנים
2 2004נטע New member 10/8/09 #5 רוני, במה שונה "ליידיס פיטנס" מחדר כושר? אומנם כתבתי לה על המקום הזה...אבל, לא מתוך היכרות אישית (כלומר, לא הייתי שם). לכן, אשמח אם תפרטי את המתכונת של המקום. לא שאני חובבת כושר...אבל, זה נמצא לא רחוק מביתי...אז, אולי עוד ניפגש שם
רוני, במה שונה "ליידיס פיטנס" מחדר כושר? אומנם כתבתי לה על המקום הזה...אבל, לא מתוך היכרות אישית (כלומר, לא הייתי שם). לכן, אשמח אם תפרטי את המתכונת של המקום. לא שאני חובבת כושר...אבל, זה נמצא לא רחוק מביתי...אז, אולי עוד ניפגש שם
R rs1984 New member 11/8/09 #6 תיקון טעות זה לא בשבילי אלא לבעלי, והיא לא מסוגל להיות בחדר כושר, יש המלצות לחוגים מסויימים?
ר רוני ודי New member 11/8/09 #7 ליידיס פיטנס זה רק לנשים וזה לא מכשירים כמו הליכון אופניים וכאלו אלה מתקנים אחרים, זה עובד על סבב של 30 דקות מכשירים ואירובי ביניהם. יש גם חוגים שונים. הנה האתר שלהם.
ליידיס פיטנס זה רק לנשים וזה לא מכשירים כמו הליכון אופניים וכאלו אלה מתקנים אחרים, זה עובד על סבב של 30 דקות מכשירים ואירובי ביניהם. יש גם חוגים שונים. הנה האתר שלהם.