כושר קרבי , שאלות-

תעבוד על היפוטרפיה

לדוגמא: תעשה בין 6-15 חזרות עם בין 3-6 סטים לכל תרגיל. אבל זה מאוד מאוד מאוד גס. הרעיון הוא משקל משמעותי, מעט (יחסית חזרות) ויותר סטים.

EX300

New member
כושר קרבי , שאלות-

שלום לכם, אני בן 17 אני רוצה להתחיל להתכונן לצבא הבנתי שמה שצריך זה בייחוד לחזק את הכתפיים, גב בשביל שיהיה קל בסחיבת האלונקות... התרגילים שהמליצו לי עליהם הם מתח ומקבילים הבעיה שמתח אני ממש גרוע(עושה 3 אולי...) אז בניתי לי מין תוכנית אימון, רציתי שתסתכלו, תתנו הערות ותעזרו לי- מכל דבר פה אני עושה שלושה סטים- מתח-מקסימום(פעם אחת, אני לא מסוגל יותר) מתח, רק ירידה איטית מקבילים מרפקים ידיים רחבות מרפקים ידיים צמודות(יהלום) מרפקים רגיל מרפקים הפוך, כשהרגלייפ על משהו גבוה(מדרגה)(לשריר יד אחורית..) כפיפות בטן הרמת רגליים והחזקתן חצי דקה באוויר איך זה? ועוד שאלה על שכיבות שמיכה, שאני עושה אותן רגילות אני מזיז את המרפקים לצדדים כאילו כמו ברחבות(שריר חזה), וחבר שלי משאיר אותן צמודות לגוף ושאני עושה זאת אני לא מרגיש שאני עובד מספיק, אז מה יותר טוב איך לעשות? והבנתי שמומלץ לעשות את האימון הזה פעם ביומיים, השאלה שלי אם למתח שאני ממש גרוע בזה זה יהיה אפקטיבי כי אני לא כל כך עובד על זה, אולי עשיף מתח כל יום? יש משהו שעדיף כל יום? זה מספיק? כדאי להכניב עוד תרגיל? משקולות?

ואני רק אוסיף

שאנחנו לא יכולים לקבוע משהו ודאי כי אנחנו לא מכירים אותך ולא אפילו בנתונים פיסיים בסיסיים (גובה, משקל, אחוזי שומן וכו')

למעלה