כושר מוגבל לקצונה- עזרה

Limori 1

New member
כושר מוגבל לקצונה- עזרה

אהלן, אני זקוקה לעזרה ממש דחופה וחשובה. האם יש מקום בו אוכל לדעת בוודאות את הבירוקרטיה המלאה על ההבדל בין כ"מ 1 לבין כ"מ 2, שבאים לידי ביטוי בקורס קצינים וההכנה שלו? זה ממש חשוב לי תודה מראש

omernaor

New member
תחפשי באתר את דפי הכושר

של כ"מ. חוץ מזה, בקורס עצמו, במסע פתיחה עושים רק את סוף המסלול... לא נראה לי שיש משהו מיוחד חוץ מזה.

duvdevanim

New member
בגדול..

כ"מ 2 - לא מדיחים עם כושר.. הם צריים לסיים 4 קילומטר בהליכה+פקלים (ללא הגבלת זמן/מספר פקלים) - רק להראות שהם מנסים .. ומשתדלים.. כ"מ 1 - עושה פקלים.. עם אפשרות לנוח 5 שניות בין פקל לפקל (אאל"ט) + עושה את ה 4 בהליכה מהירה - עם זמנים.

Bitch47Percents

New member
נממ נממ

Danihell1

New member
חח לעזאזל עם כל הראשי תיבות האלה

אני רואה כ"מ ובכלל עולה לי "כוחות מיוחדים"..

כ"מ 2 לא צריכים לעבור בר-אור

וגם במדסים בבה"ד 1 הם עושים הליכות וכ"מ 1 עושים ריצות יש גם אפוד מוקל לבנות (אבל זה גם ל1 וגם ל2) בעיקרון לכ"מ 2 מותר לרוץ עד 200 מטר לכ"מ 1 מותר הרבה יותר... וזהו בערך בהצלחה ואם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול...

Limori 1

New member
תודה לכולם אבל אני צריכה

איזה קובץ או מקור מדויק שממנו מוגדרים כל המותר/אסור/מקל על הכ"מ.. אם יש למישהו או יודע מאיפה אוכל להשיג תודה מראש

ירדן52

New member
בתור כמ 2 שסיימה בהד 1

כל מה שכבר כתבו פה הוא נכון. את לא צריכה לעבור בר אור רק לעשות פקלים ולסיים את ה- 4 ק"מ הליכה. חוצמזה יש הקלות מסויימות בנוגע לסחיבת משקל ופטורים בשמירות. מטעמי ב"מ אני לא אפרט. בהצלחה!!!

Limori 1

New member
אפשר לשאול על מה קיבלת כ"מ 2?

ואיך הסדרת אותו.. אפילו אולי אם תשלחי לי בפרטי.. אם את מסכימה תודה מראש

למעלה