כושר ל02 כלצ

a c l s

New member
כושר ל02 כלצ

ה עושים בטירונות כזו בקיץ רצים כמה 2 4 6 קמ מה קורה עם משהו לא עובר בוחן בראור ובכללמה הדרישות הגופניות כוללות? כי יש לי כושר על הפנים.......... ומשהו יכול לא לעבור טירונות(חבר ביקש לשאול את זה),נכון התשובה זה לא?

Seventeen1

New member
חס וחלילה...איך אתה מדבר?

להגיד דברים איומים כאלה בלילה מה קרה לך?? למה אתה מפחיד אותי עם 2 4 6 ק"מ? ומה פתאום לעבור בראור?

עודד86

New member
טירונות קלה ואפשרות למלא פטורים

ואין מצב שמישהו לא עובר אותה אלא עם כן באמת הוא לא יכול לרוץ 200 מטר ולעשות איזה 20 שכיבות סמיכה, שגם על זה אתה יכול להוציא פטור, חבר שלי עשה טירונות והוציא פטור מלרוץ, משכיבות סמיכה, אפילו מלעמוד בשמש, עזוב זה בדיחה אחי

Seventeen1

New member
איך הוא הוציא?

מלרוץ, שכיבות סמיכה ולעמוד בשמש? (סתם לידע כללי חחח...)

עודד86

New member
הוא היה אמור להיות במטכ''ל

אבל היו לו שברי מאמץ ולכן היה לו קל להוציא אבל יש לו מסמכים על הכול בקיצור אתה לא יהיה לך כזה דבר אבל תדע שאתה לא צריך פטורים הריצה הכי ארוכה שלכם תהייה לחד''א יש לכם איזה יום שדה אחד שאתם ישנים מחוץ לבסיס,אחי אבטלה של טירונות אם אתה לא צריך פטורים אל תוציא,אבל עם אתה רוצה זה קל ממש

Seventeen1

New member
תודה על העידוד!!

וגם ריצה לחדר אוכל זה בטח לא קל! מה אם אין בחדר האוכל מזגן?!! אתה מתאר לעצמך?! חחח... מי שעשה טירונות קשה יותר, ואז עושה 02 רואה את טירונות 02 כקלה, אבל מי שהתחיל עם 02 ירגיש שהיא קשה... ועל זה נאמר "כל הטירונויות יחסיות!"

עודד86

New member
אחי איך שלא תסתכל על טירונות 02

מכל כיוון אחי מכל כיוון היא קלה, טירונות שיכולה להגמר בשבוע אבל מורחים אותה כדי להרגיל אותך להיות חייל אחי מה זה כבר חודש? מתוך זה 3 שבועות אתה בבית(שישבת) עם לא עשיתה בעיות ודיפקו אותך שבת, ז''א אחי 24 יום בטירונות, זה כלום!!!!!! זה אבטלה קחו את זה בחיוך ותעשו רק צחוקים

עודד86

New member
02 ויצאתי מהצבא בלי קשר אני עושה

שירות לאומי, יותר מועיל מאשר להיות ג'ובניק, רציתי ללכת לשריון שזה בערך היה החלום שלי מכיתה י''א אבל בעיות בגב עשו אותי ג'ובניק ולא שרדתי שם, לא כיף..!

Seventeen1

New member
לפחות אתה מרוויח...

יותר כסף מקרביים... ואתה לא תקוע בטנק בלי מזגן באמצע הקיץ...

עודד86

New member
לא ידוע לי ולא מאמין אחי נראה לי

400 ש''ח כמו ג'ובניקים וגם זה סכום סביר...

עודד86

New member
אני מתקשה להאמין, הלואי אחי

אבל אין על להיות קרבי, הוואי חבר'ה אחי זה ה-דבר. ג'ובניק= גועל נפש,תלוי איזה ג'וב

Seventeen1

New member
לא יודע...

לסכן את החיים בשביל להכיר חברים חדשים לא נראה לי הגיוני... ותכלס אף אחד לא מעריך אותך ומתחשב בך, ואתה נדפק יותר במילואים.. ככה שאני לא יודע אם זה ה-דבר. אבל זאת רק דעתי...

עודד86

New member
איך הגעתה להיות ג'ובניק?

תראה כל אחד ודעותיו עם לא מתאים לך קרבי? סבבה ג'ובניק מה שבא לך...אבל תדע לך שמה זה סיכון? היום בכביש יש סיכון יותר מהצבא אחי אני אומר לך...סיכון קיים בכל מקום אחי,באמת!

Seventeen1

New member
אולי אתה צודק...

באיזה כבישים אתה נוסע?
אני אישית רואה את זה כמו משחק של רולטה רוסית (אולי בגלל השעה חחח..), הכביש הוא כדור אחר, הצבא הוא עוד כדור.. אתה בטח מבין כבר את העקרון... כמה שיותר כדורים אתה מכניס לאקדח ככה הסיכויים להידפק גדולים יותר, ולדעתי עדיף לא לחפש בעיות.. ככה אני רואה את הדברים. אבל כל אחד שיעשה מה שבא לו, אני מסכים איתך...

עודד86

New member
חח אחי אתה צודק 100% אכן מפחיד

להסתכן אבל עם לא תסתכן אז איך תחייה את החיים, כל דבר הוא סיכון, היום ללכת לקניון זה סיכון, אם חס וחלילה יבוא מחבל, היום ללכת לבלות במועדונים ואולי מישהו יתחיל איתך וידקור אותך זה סיכון, בכל דבר יש סיכון אפילו שאתה הולך הביתה איזה שיכור מסומם או חולה נפש ידקור אותך או אפילו סתם טיול עם הכלב שלך איפושהוא יוביל למכות ולרצח, יש לי עוד מלא דוגמאות, העולם מסוכן...מנסים להתגבר..

למעלה