כוריגון

א י נ ס

New member
כוריגון

הרופא שלי משגע אותי. הוא חושב שהכל אני יכולה לבד. E2 היה 821 LH 18 רירית 9.4 וזקיק אחד מוביל של 17 מ"מ מחר ומחרתיים הוא מזמין אותי להזרעה. ואומר שלא צריך כוריגון כי ה-LH עלה לבד. אני שואלת האם הכוריגון לא נחוץ לפריצת הביצית מהזקיק. האם יש סיכוי לביוץ טוב בלי הכוריגון? יש לי בבית 2 אמפולות של 5000 אולי לקחת לבד?

באאבו

New member
אמיצה שכמוך!

לקחת לבד כוריגון בלי הוראת הרופא?? לא נראה לי שכדאי. מוזר לי שהוא מזמין אותך להזרעה בלי כוריגון ועל סמך בדיקות הדם בלבד. אבל, אחרי הכל - בואו לא נשכח שהוא הרופא ואנחנו המטופלות.... הוא בטח יודע מה הוא עושה, תהיי רגועה. אבל - אני יודעת שאני מקשקשת שטויות, ושלא תרגעי עד שתקבלי דקירה כוריגונית. לדעתי, תדברי איתו. תגידי לו שאת הרבה הרבה יותר רגועה עם כוריגון ושאת מתעקשת לקחת. יענו, תקחי ותודיעי לו, תקחי אחרי שתסחטי ממנו אישור. ככה אני עושה... שיהיה בהצלחה, באאבו

עמית@

New member
אפשר לשאול אותו שוב אבל לעולם לא

לקחת תרופות לבד!! רצוי שתבקשי שוב ותשאלי ותמיד תעמדי על שלך אבל לקחת לבד זה מאוד לא מומלץ עמית

א י נ ס

New member
עמית איך נראים פרמטרים אלו

ליום 12 של המחזור, במידה ואת יודעת? האם יתכן שיקרה ביוץ עצמוני ללא כוריגון? הבעיה היא שעכשיו אני זקוקה מאוד לכן, כי הרופא שלי עושה כמה ימי מרפאה, היום זה לא היום שלו, והוא נמצא בבית חולים, ולשם אני ממשה לא יכולה לצלצל עכשיו. אז בבקשה, תנו לי כל אינפורמציה שאתן יודעות.

dandushx

New member
זה נשמע מבטיח../images/Emo45.gif

מה שנחוץ לפריצת הביצית זה LH ואת זה נראה שיש לך מספיק ,וכוריגון זה גם LH אז בשביל מה את צריכה עוד? אל תקחי תרופות על דעת עצמך , זה מסוכן , זה יכול לגרום לגירוי יתר או לדיכוי (להורמונים יש השפעה בריבאונד-אם יש יותר מידי הם מדכאים את ההפרשה של עצמם), את עלולה להזיק לעצמך, שמעי לעצת הרופא .
דנדוש

באאבו

New member
בטח שיכול להיות ביוץ עצמוני

מה קורה אצל כל הנקלטות טבעי?? לדעתי, כדאי מאד שתהיי רגועה ותבטחי במה שהרופא אמר לך לעשות, אחרי הכל, את בטח לא "המקרה" הראשון שלו. תרגעי, תסמכי עליו ויהיה בסדר. בהצלחה

אינס,כמה היה הפרוגסטרון?

אני יודעת שאצלי התחיל ביוץ (הפרוגסטרון נתן קפיצה וה-E2 התחיל לרדת) ובכ"ז הייתי צריכה לקחת כוריגון. תשאלי שוב אם את לא משוכנעת שזה בסדר!

א י נ ס

New member
אוח לא שאלתי

בעת הביוץ ה-E2 יורד, והפרוגסטרון עולה? תמיד הרופא המסוים הזה טוען שאם ה-LH עלה לבד, לא צריך כוריגון. רופאה אחרת בטיפול של חודש שעבר כן נתנה כוריגון. אז מה, זה לא חד משמעי הכוריגון? בשלב של יום 12 למחזור, איזה הורמון מעיד על ביוץ?

בד"כ כשהפרוגסטרון עולה מעל 1

זה אומר שהביוץ מתחיל. מעל 5 זה אומר שהוא כבר היה. אם את משווה את זה לרמת ה-E2, שאמורה להתחיל לרדת כשהפרוגסטרון מתחיל לעלות, זה נותן יותר מידע. אני ידעתי שהתחלתי לבייץ כי בבדיקת דם ביום ה-13 היה לי E2 618 ופרוגסטרון 0.97, ולמחרת, ביום ה-14, ה-E2 היה 594 והפרוגסטרון 1.97. אלה שינויים קטנים, אבל משמעותיים... באותו יום קיבלתי כוריגון, וההזרעה היתה למחרת, מה שלי נראה מאוחר מידי, אבל...

yala75

New member
היי אינס, שיהיה בהצלחה אבל

לא לקחת לבד כוריגון. זו בכל אופן המחשבה שלי. בהצלחה.

אושרתת

New member
../images/Emo57.gif על הרירית,,אפשר להוציא כפיל

יש פה כמה שישמו לקבל
נראה לי מוזר שלא צריך כוריגון אבל מי יודע,,,הוא הרופא בטח יודע יותר טוב מאיתנו. אני פעם אחת חטפתי קריזה על תוצאת האולטראסאונד והחלטתי שאני מוסיפה אמפולה של מנוגון נוספת... אבל כוריגון אין לי אומץ כי כוריגון גורם לביוץ ואם הוא אמר לך שיש לך ביוץ לבד אז למה להתעסק עם תוצאות מוחשיות? בהצלחה אינס מחזיקה גם לך אצבעות

א י נ ס

New member
תודה מתוקה

קחו רירית כמו שלי (וזה מחודש ללא תרופות כלל) ותנו ביצית חתיכית וצעירה.

אושרתת

New member
הכל פה במדינה שלנו קח ותן הא?

הייתי תורמת לך את שלי אבל במדינה שלנו זה לא מקובל! כל אחד וחבילתו הוא

באאבו

New member
אם תקחי כוריגון לבד, זה עלול לשבש

את הביוץ הטבעי שהרופא שלך בונה עליו, זה יכול לדחות אותו, ואז ההזרעה לא תהיה רלוונטית.... קחי בחשבון. אני בטוחה שהרופא בטוח במה שהוא עושה, את תראי שתעשי אולטראסאונד ויהיה ביוץ.

TWEETY =^.^=

New member
לכל רופא שיטה משלו,,,,,

וזה מדהים אותי כל פעם מחדש. הכוריגון ניתן לא רק לביוץ אלא גם כתמיכה לרירית, אני הייתי שואלת שוב. ובעניין שיטות עבודה - שלי למשל נגד תמיכה אחרי, הוא טוען שזה לא הוכח מדעית כמועיל. בקיצקצ הם עושים לנו סלט מטבוחה במוח, וסלט חששות בלב.

רחלי*

New member
תרגעי

אנחנו כבר המכרנו להורמונים ולא סומכות על הגוף שלנו אבל שנים שהוא מתפקד לבד ומבייץ ללא עזרה- מקווה שבכך מדובר. אם הרופא אמר כנראה שהוא מבין ולבד לא הייתי מחליטה כי באמת זה יכול לשנות את מועד הביוץ. גם לי האחות אמרה פעם לא לקחת כי זה היה כבר קרוב כל כך לביוץ וזה היה משבש ענינים. בכל זאת דברי אתו שתהיי רגועה.

למעלה