כופרים??

TISAN1234

New member
סלחו לי.התגובה היחידה הנורמלית

היתה של "איש של אור". לכל מי שמנסה להלביש הומואיות על אחרים אז כנראה הוא מנסה להתנחם בכך שאחרים הם כאלה{ותודה לה' אני ממש לא כזה} בכלל לא מעניין אותי עניין ההומואים במדינה. אין לי שום כוונה להיכנס לפורום הזה יותר ואשמח אם המנהל יחסום אותי. מה שכן צדק איש של אור כשאמר אל תדון אדם עד שתגיע למקומו. מן הסתם כמו שאני אוהב את חברה שלי אז אתם בדיוק רק על בנים. ושיהיה לכם לבריאות. מה שאני התעצבנתי עליו היה זה שאתם קוראים לעצמכם דתיים ובכך אתם נותנים לכאורה גושפנקה מדאורייתה למעשיכם דבר שלא יעלה על הדעת. לכאן אני כבר לא נכנס. שבוע טוב.

TISAN1234

New member
עוד הערה.אין לי שום בעיה עם הומואים

יש לי בעיה כשהם מצהירים שהם דתיים. בדיוק כמו שאין לי בעיה עם חילוני שמחלל שבת כך בדיוק אין לי בעיה עם חילוני הומו. מה שכן אל תתימרו לתת אישור דתי על זה. תודיעו שזה לא לפי רוח התורה וסותר את התורה ואז מבחניתי אין לי שום בעיה איתכם.שבוע טוב

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תומך בך חבר

SmartToyBoy

New member
בסדר גמור...

אף אחד לא אמר שהכל לפי רוח התורה. נמצאים כאן אנשים בשיאי ההתלבטות שלהם בחיים, שמנסים למצוא "פתרון" (מונח שנוי במחלוקת ולכן המרכאות) כיצד לאזן בין התורה שהיא לדעת רבים (ויסלחו לי חבריי הלא דתיים , אני רק מביע דעה
) האמת לבין התחושות, הרגשות והנטיות הפנימיות שלהם. איש כאן לא מתיימר , אני חושב, לתת להומוסקסואליות "אישור" כלשהו (ובוודאי שלא דתי...). אנשים מדברים, דנים ומקווים למצוא (אולי) את המקום שלהם בחיים. שבוע טוב

קרפדית

New member
אז מה הם, חילונים?

ודבר שני, הם הומואים אבל אין לך מושג מי שכב עם גבר ומי לא אז מה אתה מתנפל עליהם שהם לא דתיים. ממתי נטיות מראות על מצב הדת?

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמנגד-

ממפ,. רציתי סתם לפתוח הודעה, אבל אני אשאשר כבר לפה כי זה מתקשר- רציתי ממש לחזק אתכם, כי אני מניחה שעוד יותר קשה לקבל את עצמה כשאתה גיי/ביי כשאתה נמצא בחברה דתית. אז, נו, היו חזקים ונחמדים לכולם~

SimsY

New member
אתה יודע מה כל מה שכתבת אומר עלייך?

הנה כאן בתמונה - התשובה

למעלה