כופרים??

TISAN1234

New member
כופרים??

בטעות נכנסתי לפורום הזה ומה שאני רואה זה פשוט חילול ה' גמור. מי ייתן ותחזרו בתשובה ותפסיקו להשוויץ בפגם שלכם{ בדיוק כמו שחזיר טובל את הרגליים שלו בבוץ וצועק תראו יש לי פרסות אני כשר.} בברכת רפואה שלמה...טיסן.

יודיX3

New member
של מי המספר הזה?0547871704 (דובי)?

היית רוצה שיטרידו אותו? אז אל תטריד אותנו.

TISAN1234

New member
אני עשיתי דבר חוקי לחלוטין.

{חופש הביטוי} אתה מאיים בדבר פלילי{הטרדה}. תלונה תשלח עליך למנהלי תפוז. יום טוב.

TISAN1234

New member
את זה נשאיר למנהלי תפוז להחליט.

הוא ענה בצורה ממש לא עיניינית ולגטימית. אם אין לו תשובה לשאלה שאני שאלתי אז שלא יענה{איך הוא מסלף את דברי התורה ומשמיע אותם כאילו לכאורה מעשיכם המנוולים מצודקים??} אני לא אמרתי שום דבר נגד גייז. מה שאמרתי זה שאתם מקשרים את זה לדת כאילו לכאורה זה מותר וזה חילול ה' שהייתי חייב להגיב עליו. אין לי שום כוונה להטריד אותכם. אני יצאתי בקריאה נגד המעשים שלכם ובכך מילאתי את חובתי הדתית של הוכח תוכיח את עמיתיך. אם אתם מתעלמים זה כבר בעיה שלכם אבל אני מחיתי על חילול ה'.

JONE BOY בת

New member
צדיקים מלאכתם נעשת בידי אחרים

נכון טיסן יפה נפש? ענוג וחסוד. אצלך כבר הכל מושלם , שאתה מרגיש צורך להטיף לאחרים?

TISAN1234

New member
דרך אגב יודי.אני לא מעוניים לקבל ממ

ך מסרים בפרטי. אני מחיתי על קיום הפורום הזה ולא פתחתי התכתבות כלשהי איתך.

SimsY

New member
ב-ORF.at

האתר של הטלוויזיה האוסטרית נשלח מכתב מחאה שהקימו פורום יהדות. מה ההבדל בין המחאה שלהם לשלך ? כלום שני המחאות בסיסן הוא שנאת השונה והאחר.

SmartToyBoy

New member
באמת חברים...

מספיק להתייחס ! הוא לא ראוי לזה ! אם יש לך טענות והשגות על העניין, אתה רשאי להגיב וזו זכותך אבל אל תזרוק משפטים לאוויר , "תמחה על חילול ה'" ותמשיך הלאה מתוך צפייה שנגיב באופן רציני כי זה לא עובד ככה !!! בבקשה לא לענות לו אם זה ממשיך... סופ"ש נעים ושבת שלום

TISAN1234

New member
אני לא זורק לאוויר.אני אמרתי את זה

כי כבוד ה' באמת חשוב לי ומה שאתם עושים כאן מתפרש בעיני הציבור החילוני כהתרה של יחסים חד מיניים. ואדוני המנהל.אתה טיפש אם אתה מגיע לקללות. אני לא קיללתי אותך,אתה מקלל אותי דבר שמעיד על חוסר שליטה עצמית. שבת שלום.אם יש לכם תשובה עניינית אז תענו.אם לא אז באמת אני לא מעוניין לקבל זיבולי שכל ממכם

Nemo Boy

New member
אין כבוד

אחי הלא ממש יקר. אני לא יודע מה אתה מנסה לעשות, לשמור על כבוד ה' או להרחיקו מרבים וטובים. הצורה המתנשאת וחסרת הרגישות בה אתה פונה לחברי הפורום איננה מועילה לך ובטח שלא לנו. מה שאנחנו עושים פה זה קיום דיאלוג אמיתי וכנה ובגלל שהאמונה היא חלק אינטגרלי מחיינו. יש כלל מאוד חשוב ביהדות : "אל תדון אדם עד שתעמוד במקומו". אתה לא חי את מה שאני חי ואין לך שום זכות בעולם להעביר עליי ביקורת. אתה טוען שיש לנו סטייה, מחלה, או איך שלא תקרא לזה. אני חייב להודות שלידך אני מרגיש נורא בריא.

יודיX3

New member
בתור טרול מתחיל עברת על חוק מס' 1

כטרול חסר רגישות אתה הרי צריך להיות מודע לכך שאנחנו בסך הכל יצורים וירטואליים ולא בני אדם ולכן המשחק המשעשע והמרושע שלך יכל להיות מושלם אילו לא היית שוכח פרט אישי קטן. שיט הרסתי לך את החגיגה. להבא, אם אתה טרול שלומד לקח, אל תעבור על כלל מספר 1, ואל תפרסם פרטים אישיים (ועוד בחתימה שלך
). ובינתיים, אתה סתם טרול טיפש.

SimsY

New member
מעניין מי מדבר על זיבולי שכל ../images/Emo6.gif

אגב אתה כבר יודע מה הומופוביה אומרת עלייך נכון ? >>

טיסן היקר

דבר ראשון המוה היא "הוכח תוכיח את עמיתך" והדגש הוא על עמיתך. בשביל הוכיח מישהו ושהוא יקבל את הביקורת שלך עליך קודם כל לקרבו ולהפוך אותו לעמיתך. דבר שני המצוה החשובה ביותר היא "ואהבת לרעך כמוך" ואני חושב שדרך ההתנהגות שלך לא בדיוק הולכת לפי זה. כל עם ישראל הוא גוף אחד וכמו שאם יד ימין בטעות תחתוך את יד שמאל יד ימין לא תחתוך את יד ימין כך עלינו כהיהודים להזהר מאוד בלפגוע אחד בשני ולנהוג במירב העדינות וההתחשבות. שיהיה לך בהצלחה בחיים ותזכה להקרין הרבה אור ואהבה לאחרים שבת שלום

dkey

New member
שלום להומופוב

דרך אגב, לא יפתיע אותי אם אתה הומו וכרגע חי בהדחקה גמורה. סטרייטים לא נכנסים ולא כותבים בפורומים אלה. הם מכבדים את הזולת ומבינים את הצורך של אדם לאהוב ולהיות נאהב. לעומת זאת ידוע כי אצל הומואים רבים בשלב הראשון של גילוי הנטיה אצלם יש שנאה עצומה לעצמם ולאחרים דומים להם. לא אופתע אם זה אתה. הייתי מציע לך להתעדכן לגבי הומוסקסואליות שאינה ניתנת לשינוי. יש תשובות לשאלות רבות בשער הכניסה לפורום. לחץ למעלה על דתיים גאים.

למעלה