כועסססת

כועסססת

היום פגשתי גברת מבוגרת, ש"סומכת על הוטרינר שלה בעיניים עצומות". הוטרינר הזה מוציא ממנה כל שנה הון!! על טיפולים שהיא לא צריכה - לדוגמא, הכלבה מקבלת אחת לשנה חיסון נגד תולעת הפארק. כידוע, בירושלים אין תולעת פארק. נגיד שיש, החיסון החד שנתי הזה ממש לא ימנע ממנה למות מהתולעת האיומה. ניסיתי להסביר לה, אבל היא - כמו קיר. סומכת עליו. כל שנה הכלבה עוברת טיפול שיניים בהרדמה (בת 8), קציצת ציפרניים, ריקון בלוטות וכו'. הוא מעולם לא המליץ לה לשמור על בריאות השן, כדי לא לסכן את חיי הכלבה שלה אחת לשנה (מזכירה לכם ששוקו שלי מת בספטמבר האחרון, מה שזירז את מותו היה ניקוי שיניים- לקחו לו יומיים מרגע הרדמתו לפרוצדורה למות). הוא גם לא הזכיר במילה בדיקות דם לפני הרדמה. האישה בזו, יכולה בכיף להיות סבתא שלי. מדבריה היה כל כך שקוף שהבנאדם פשוט עושק אותה, ומנסה למצוץ ממנה כל אגורה. יש הרבה אנשים בתחום המכירות (ופרנסה באופן כללי), שידחפו ללקוחותיהם, ינצלו את חוסר הידיעה. אבל רבאק, האישה הזו הולכת אחריו בלי לחשוב, משלמת על דברים שהיא לא צריכה, ומסכנת את הכלבה שלה... וכשניסיתי להסביר לה, יפה ובעדינות, היא לא הסכימה לשמוע. היא סומכת עליו. שעתיים אחר כך עדיין לא יכולתי לחשוב על שום דבר אחר.

avia4pets

New member
מכעיס, ויש המון כאלו ../images/Emo4.gif

זה טוב לסמוך על הוטרינר שלך, אחרי הכל הוא איש מקצוע שלמד הרבה. אבל אף פעם אין לסמוך בעיניים עצומות ויש לבדוק כל דר קפידות, זה לא משחק וחוץ מהכסף מדובר בחיים של הכלבים שלנו.. אולי להדפיס לה מאמרים וחומר כתוב שכל מני וטרינרים אחרים כתבו? היא תשב לקרוא? חבל נורא..

lilithmm

New member
../images/Emo7.gif

מכירה הרבה מקרים של ניצול אנשים בגיל הזהב

tally3000

New member
../images/Emo24.gifמותקת

זה באמת מזעזע. סיפרתי לך כבר,אבל אספר לכולם: שבוע שעבר דיברתי עם מישהו שאמר שאימץ מעמותה גור בן חודשיים,לא זוכרת את הגזע,אבל אחד שמשתייך לכלבים ה"מסוכנים". הוא לקח אותו לוטרינר לחיסונים ובדיקה רפואית. הוטרינר אמר לו שהגור מגזע מסוכן וכשיגדל הוא יתקוף לו את הילדים
,לכן כדאי להרדים אותו כבר מעכשיו כדי למנוע בעיות אחר כך. הגור הורדם כמה דקות לאחר מכן.. עד ממש לא מזמן,חשבתי לתומי שוטרינרים הם בהכרח אוהבי חיות ובחרו במקצוע זה כדי לטפל ולעזור. היום,אני חושבת קצת אחרת.

lilithmm

New member
ממש ממש לא!

יש לא מעט וטרינרים דרעק, גם וטרינרים שממליצים שכלבה תמליט בשביל לקבל כסף על חיסון גורים. לא חסר. יש גם הרבה רופאים שונאי אדם ד.א.

להזכירכם

וטרינר זה רק מקצוע האדם מאחורי התעודה הוא החשוב, אז...כשבוחרים וטרינר כדאי מאוד לשמוע המלצות מאנשים. תעודה היא רק נייר לא לב בשר ודם

חרא! (מחילה מכבודכם, הייתי חייבת)

בתור אחד שמגדלת 2 פיטבולים, אחד מהם מגיל חודשיים וחצי, אני יכולה לומר ששימי אוהב הכל ובמיוחד בני אדם (ונעליים), ולוקה אוהבת אנשים בצורות שקשה לי לתאר, יותר מכל כלב שפגשתי. איך בכלל הוא אימץ כלב "מסוכן" מעמותה? הרי הם לא ברי אימוץ במיוחד לבובלינה! פיניתי היום את הדירה שלי אבל עוד לא מצאתי דירה. חברים של עמוס דפקו אותי. הוא בחו"ל וקישר אותי איתם כמו שסיפרתי לך כבר, אבל אתמול הם הודיעו לי שאי אפשר כי חלק מהשותפים לא אוהבים את הרעיון. חרא. מה עושים? יש לי 2 כלבים ופנסיון ב60 שקל ליום לכל כלב. אין כסף. למזלי, אלכס המדהימה שבעצם לוקה היא שלה מצאה פיתרון.... המשך במסרים

tally3000 - האם תוכלי לספר לנו מי הוטרינר

הרוצח שהרג את הגור רק בגלל? אם תרצי - אז אפשר גם במסר. על מנת להזהיר אנשים מהרוצח .

tally3000

New member
אני לא יודעת,הוא לא הסכים להגיד..

אני מניחה שהכלב היה מעורב עם אחד מהגזעים האלו ולא גזעי. זה לא הפריע לו..

אפשר שאלה?

ראשית הכעס שלך מוצדק, באמת מכעיס. שנית איך שומרים על בריאות השן?

זה אותו אחד...

שממליץ לכולם על ניתוח להסרת ציפורניים לחתולים, ומנסה לשכנע אותם ע"י תמונה של חתול ותינוק שתלויה בקליניקה שלו?

jewl1

New member
גם הוטרינר שלנו מירושלים

והוא אמר לנו לא לעקר את הכלבה בשום אופן כי זה מסוכן ויגרום לה להיות שמנה ,ויהיה לה סרטן ותהיה לה בריחת שתן. ממש ניסה להבהיל אותנו.
למזלי, אני יודעת שאין בריאה כמו כלבה מעוקרת.. היתה לי כזאת כמעט 19 שנה והיא חיה כמו מלכה... זה הוטרינר הראשון שאי פעם שמעתי שממליץ לא לעקר, וממליץ על זריקות כל 5 חודשים (שהבנתי שהזריקות האלו ממש מסוכנות!!) הוא גם אמר שאין יותר כיף מגורים קטנים בבית.. שכח לציין, שאין יותר עצוב מגורים שמושלכים לרחוב ומתים בייסורים... בקיצור, עם כל הכבוד לוטרנירים ויש כאלו שבאמת עושים עבודת קודש, לא צריך לבלוע את כל מה שהם אומרים. תמיד כדאי לשמור על ראש פתוח ולשמוע על אופציות נוספות לפני שעושים/לא עושים משהו שיסכן את הכלב/ה .

jewl1

New member
אני לא אפרסם את שמו. הוא וטרינר ידוע

ובעל ותק של למעלה מ-20 שנה. ההמלצה הכי טובה , כמו שאמרתי, זה לבדוק טוב טוב את כל הדברים שהוטרינר אומר ולא לחשוב שוטרינר הוא אלוהים.. לכלבה הקודמת שלי החלפתי 5 וטרינרים עד שמצאתי וטרינר אמפתי שבאמת אוהב כלבים(לצערי הוא פרש) אני חושבת שלגבי הכלבה שלי הוא התנגד לעיקור כי היא כלבה גזעית והוא ממש התלהב ממנה, אז הוא "בא לקראתנו" כדי שנוכל להרוויח קצת כסף על חשבון הכלבה המסכנה..

SCRATCHER

New member
למה לא לפרסם את שמו???

הוא מסכן כלבים וגורם למוות. מגיע לו שיהרסו לו את הפרנסה! פשוט גועל נפש!

למעלה