כוס קפה..

נסיכה 5

New member
כוס קפה..

2 סוכר וקרוואסון חם עם שוקולד מטפטף על הבוקר ו......עשיתם לי את הבוקר, מזמינים?

אפרת.א

New member
מזמינים בטח מזמינים....אבל מפאת

השעה תצטרכי להסתפק רק בי - הולך???

נסיכה 5

New member
אני חושבת

שנסתדר רק שתינו על כוס קפה ו... בכל זאת יש קרוואסון אחד ..

אפרת.א

New member
העיקר החברותא:) מוותרת על הקרואסון

מביאה סנדוויץ מהבית (רוצה חצי?)

נסיכה 5

New member
כמה נדיב מצדך

סוף סוף מצאתי חברת אמת.... בפעם הבאה אני הסנדוויץ עלי מה יש בפנים?

אפרת.א

New member
חכי עם הבפנים...

5 שכבות דקות של לחם צרפתי מעודן פריך רך וחם כל שכבה מרוחה בשוקולד בלגי נפלא כשחוצים אותו באלכסון מקבלים מממממ.....תאווה! והריח...חבל"Z עוד?!?

נסיכה 5

New member
אל תשאלי

לקח לי המון זמן הכנתי לנו ארוחה והמון המון קפה... ועכשיו את מי מזמינים?

letter5

New member
לפי סדר ה-א´ ב´

תיצתרכי לחשוב איך להזמין את הכותבים ששמם באנגליתתתתתת

אפרת.א

New member
לא שואלת

הרגת אותי, מה אני בצום?!? מה השאלה? - מזמינים את כווווווווווווווולם! חלקתי הזמנות, יש לכל אחד מקום ישיבה - מול מראה גדולה (שנראה מה אנחנו מכניסים לפה...אולי נעצור שניה לפני:) שנתחיל?

עדןe

New member
יאללה אם זה ככה אני באה

במיוחד שאפרת הבטיחה להכין קפה אז סבבה

נסיכה 5

New member
אז יש מסיבה

או לא? אפרת מה קורה עם ההזמנות? ולמה חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי ומי לא בא???

אפרת.א

New member
יו...מה חיכית - מה בכית?

תגידי, זה מה-
או שהיית כל כך עייפה שהאמנזיה עובדת אצלך שעות נוספות אה? בטח...תראי את הפרשי השעות מאז שחגגנו ועד עכשיו
אוףףףף שאני אבין את רוצה עוד סיבוב?? הפעם עלייך ההזמנות - עלי המטבח! (אמממ..לא כל כך אהבתי את המשהו הזה
שצף במרק -מה זה היה??)
אני אפילו את עוגת השוקולד השארתי לעדן - (נסיכה יקירה - אולי זה בגלל ..האפון?!?)

נסיכה 5

New member
אולי האפון

מה את רוצה להגיד לי שפספסתי את כל האקשן? יו......איזה דיכאון תמיד זה קורה לי כששולחים אותי למטבח אני שוכחת לחזור... הורסת מסיבות שכמותי. אז איך היה? פעם הבאה המטבח עליך, שוב פיספתי את החתיך הנועז? ואת נהנית מכל העולמות- איזה גורל אכזר

אפרת.א

New member
רק אחד??? היו כמה ../images/Emo99.gif

חתיכים נועזים כל אחד בפני עצמו "מתת אל" שאין בילתו! וואללה מסטולית , זה בטח האפון! בפעם הבאה שמה לך שעון כזה עם קפיץ על היד שמאותת ועושה עור של ברווז. בשביל לדעת איך היה נשמה, צריך שידור חוזר והפעם המטבח עלי! חחחחחחח איך שלא יהיה ומה שלא יהיה - אני תמיד נהנית מכל העולמות
תפתחי ת´ארון יש שם הפתעה עבורך
(איך אני בשבילך אה?)

אפרת.א

New member
חחחחחח......מתוקה, אם היית מכירה

אותי היית יודעת שאני לא מבטיחה מה שאינני יכולה לקיים:)) בדקת טוב טוב? תבדקי שוב! חחחחחחחח (הוא בטח מתבייש...:)) אופס...
אגב, אם לא תמצאי אותו אהההה, את ההפתעה - תקראי לי , אני באה בריצה! שכחתי לשאול...יש לך זכוכית מגדלת?!?

נסיכה 5

New member
רגע אחד

כשפתחתי את הארון הוא התבייש ויצא (היה שם משה שלנו עם החבר שלו...וסוף סוף יצא מהארון) אבל זכוכית מגדלת? אה מצאתי את
נחום, זאת ההפתעה- לא יפה מצידך את יודעת שאנחנו לא מסתדרים כי כל פעם שאני מנשקת אותו הוא מסרב להיות הנסיך... אני רוצה הפתעה אחרת... אולי
קטן

אפרת.א

New member
ואוווווווווו - - זה היה מהיררררר!

תנוחי קצת , בטח מה זה רצת. חכי, תנשמי עמוקקקקקקקק , כן ככה! הזכוכית מגדלת היתה בשביל האפון של שאול לא בשביל נחום שמסרב בטח מסרב , איך לא יסרב תמיד מגיעה אליו אחרי שאכלת מרק שום...חכי - תני לו להסתגל:)) איך פיקששתי - איזו אכזבה, אז משה הביא בסוף גם את החבר שלו אה? ואני לתומי חשבתי, וואללה דיכאון. עכשיו מה? אוף, איך הסתבכתי איתך! וכולה ארוחה חה! בפעם הבאה שלא תעזי להכנס למטבח! (יאללה לחפש ת´אפון של שאול!)

למעלה