כוס קפה...

רויתקה

New member
כוס קפה...

חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שבא לי קפה... אבל אין לי חופש אז לא מתחשק לי קפה... אוףףףף גם כן חופש גדול

רויתקה

New member
לא

לא בוא נשתה שוקו עם משהו טעים עוגת שוקולד אני בבולמוס אכילה חייבת למה? בעיית נשים ידועה ....

רויתקה

New member
אוחי ;-)

תקשיב ותקשיב לי טוב אתה לא יכול לפרוש מנשים כי אני חייבת כלה לא.... אז קדימה לעבודה...

רויתקה

New member
שו גיסה?

מה גיסה? שו גיסה? אני צריכה כלה?... תמצא לך כלה במקביל....

חחחהה הבנתי הבנתי..

את רוצה שתהיה לי תינוקת בשביל החתיך שלך.. {רק שלא ישלח ידיים כי אני אהיה אבא שמרן... ובכלל..מה יהיה אם יהיה לי בן...? ובכלל..בשביל לעשות לך כלה אני צריך קודם אשה לא? אפרוח מישפחתי !!

רויתקה

New member
כלה

קדימה תתחיל לחפש ברצינות כלה לעצמך... כבר דיברנו על זה שהייתי שמחה אם היו לך קצת.... חיים משל עצמך אחרי מה שקרה לכם אז קדימה אפרוח משפחתי אני רוצה לראות תוצאות ומידדדדדדדדדדדד אז כמו תמיד ביי ריתושקה שאוהבת אותך

לא יכלתי לחפש נשמה...

חרפתי עד 9 בערב !! את בסביבה? ואיפה מכורה לאהבה? ואפרת המנהלת? איפה? אפרוח בוקר טוב

רויתקה

New member
ישנוני

טוב שאתה ישן אני הרגע התעוררתי תשאל למה? בטח שאלת ואת התשובה בטח יודע... לא נורא אני אמא לטוב ולרע הלוואי עלי לישון עוד שעה בטח אישן שוב... לילה טוב

רויתקה

New member
אפרוח

איפה אתה???????????????? אני עדיין פה ערה..... אוף איתך.... חפש אותי אחותך הקטנה

רויתקה

New member
חיפשתיך

משמעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לייייייייייייייייייייי והוא לא מראה סימני עייפות... איפהההההההההההההההה אתההההההההההההההההה? תשעשע אותי

רויתקה

New member
עברה שעה

עברה שעה ואני עדין פה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני עייפה....

רויתקה

New member
אני עדין פה

הוא חתיך עם טיטול בלבד... למות עליו יו.... אני מתה.... וואלה איזה חתיך עולמי חחחח עושה לי עיניים לא עומדת בפניו

למעלה