כוס קפה ועוגה

כוס קפה ועוגה../images/Emo96.gif

אם היה לכם את ההזדמנות, אם איזה מאמן מהעולם הייתם רוצים לשבת על כוס קפה ועוגה וסתם לדבר? אני הייתי רוצה לדבר עם קאפלו, הוא נשמע לי כמו קבלן לתארים. מעניין אותי יותר לעומק מה הגישה שלו לכדורגל.
 

קטלוני

New member
כמה שאני אל אוהב אותו.....אבל

הייתי רוצה לשוחח עם מוריניו הוא לפי דעתי בעל מוח מבריק בהבנת הכדורגל למרות שאני לא סובל אותו אני חייב להודות שהוא יודע כדורגל
 
עוגה זה טוב

פרנק רייקארד הייתי מציע לו את עצמי כעוזר מאמן. צריך רק לדחוף חומרים מסויימים לכוס של רייקארד, (יאק! כמה שזה נשמע גיי) ואחרי זה כשהוא לא יהיה שפוי הוא יקבל אותי בברכה. ואתם תראו אותי כל יום שבת בערוץ5 (או בלייב ספורט) עם ראסטות, יושב בספסל של בארסה עם מחברת ועיפרון ביד.
 

שומו

New member
רפאל בניטז ודני בלינד.

הראשון אולי המאמן הטוב בעולם- פשוט גאון, השני חדש בעסק, יהיה מעניין לראות את ההשקפה שלו בנושא.
 

mongol1

New member
ניר קלינגר

כדי לשאול אותו פעם אחת מי נתן לו רשיון לאמן
 

chingoya

New member
על כוס בירה ובוטנים

את מרקו ואן בסטן, גיבור ילדות שיצעיד את הולנד לתואר אלופת העולם בקיץ הבא. לשאול אותו איך זה יצא לו, הגול ההוא בגמר של 88'.
 

קרייטון

New member
ובזה הזכרת לי שהייתי רוצה לשוחח עם

יוהן קרויף, גדול שחקני ומאמני הולנד. ועם כבר, אז עם לאדרופ גם כן.
 
למעלה