כוס עמק!!!

FreakStyler

New member
כוס עמק!!! ../images/Emo93.gif

היה צריך להיות לי פאקינג שיעור ב8.40 והמורה הזה הבריז לי!!!!!!!!!!!!!!! ואין לו עוד שיעור להיום
אוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! מה נסגר איתם????? גם המורה הקודם הבריז לי וזה מעצבןןןןןןןןן!!! שבוע הבא הוא מגיש אותי ואני גם ככה נידפקתי קצת בנהיגהההההה אוףףףףףףףףף איזה בעסות איתםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! ואני עוד קמתי מוקדם.. בשבע וחצי (ויש לי חופש כי לא הלכתי לטיול)
מעצבנים המורים האלה!

yoo

New member
זה לא יאומן...

אתה יודע, זה כמו לרמות... תראה, נכון כשאתה מבריז למורה נגיד, אתה בכל זאת צריך לשלם? אז כשמורה מבריז לך הוא צריך לתת לך שיעור חינם, כמו שאומרים "למה מה קרה?!" לפתע אני יותר גאה במורה שלי ^^

yoo

New member
תיקון תיקון תיקון סורייייי...

התייחסתי בנאמר בלשון זכר במקום נקבה, לא שמתי לב מי כתב את זה, אופס!

FreakStyler

New member
חפיף אחי......

תמיד, בכל מקום פונים אלי בלשון זכר, אפילו בטלפון, אז תרגיש חופשי... חחחחחח (לא שאני גברית או משו... ההיפך, חפיף חחחחחחחח) גם הצורה הקודם שלי הבריז ואז התעצבנתי והחלפתי! אני בחיים לא הברזתי למורה! פעם המורה העיר אותי כי שכחתי להתעורר, כמו גדולה תוך 5 דקות הייתי בחוץ, 10 ד' מהשיעור התפספס ולא עשיתי עניין. ואלה.. מרשים לעצמם יותר מידי.......... פעם הבאה אני ארגיש חופשי לבטל דקה לפני השיעור. :))

מה? אתם צוחקים?

למה שאני אשלם אם פיספסתי שיעור? כבר קרה לי שאיחרתי לשיעור והמורה פשוט נסע(ממש לא שילמתי על זה!)

FreakStyler

New member
נכון מאוד.

זה אף פעם לא קרה לי, וגם אם יקרה אני לא אשלם, למה מה קרה??? למה, אני משלמת פחות למורה שאיחר לי? לא... ו YOO, אתה שילמת פעם למורה על זה שלא באת????

yoo

New member
לא אבל...

אחת מעופפת תלמידה של המורה שלי, קבעה שיעור ולא באה, היא בכלל לא היתה בבית. אז הוא אמר לה שהוא לוקח לה כסף בכל מקרה. אבל המורה שלי סבבה בכל אופן, זה בגלל שהיא עשתה לו את זה בפעם ה 1000 ואני מעריך שהוא באמת התחיל להפסיד כסף בגללה. ד"א, מעניין אותי לדעת מה התירוץ של מורה שמבריז לך, אפשר ציטוט ? ^^

FreakStyler

New member
חחחחחח... קבל: ../images/Emo26.gif

המורה הקודם שלי שהבריז לי, התקשרתי אליו כשהגעתי הבייתה, וקבל דיאלוג: המורה: או אממממ..... כן? אני: ישראל? בוקר טוב.... המורה: בוקר טוב לך שירן. אני: קבענו שיעור היום..... בשמונה..... המורה: אא.... אמממ.... (בקול ישנוני ביותר), א...ה... מה? אה... אני: כן.... המורה: וואיייי.... באמת... אני: כן.... (עצבנית) המורה: אההה..... יואו..... טוב שהערת אותי..... אני: (עם פה פעור לרווחה במשך שתי דקות+ דחף עז להרוג מישו) אהההה כנראה... המורה: אז.... לא יהיה שיעור... אני: (טוב באמת שאתה מחדש לי) כן, הבנתי את זה.... המורה: תהיי איתי בקשר.... אני: (כן בטח...) טוב... (בקול מבועס+עצבני) -ניתוק- מאז החלפתי מורה. והנה- גם הוא עושה לי אותו דבר.

FreakStyler

New member
עם המורה הנוכחי....

הוא פשוט היה באמצע שיעור אחר. הוא התבלבל כנראה, הוא אמר לי: "סליחה, התפקשש לי" וקבע איתי למחר. לא פחות מרגיז, אבל לפחות לא הייתי צריכה "להעיר" אותו. וואט אבר.......

yoo

New member
יוו...זה כל כך...כל כך...

קורעעעעעעעעעעעעעע!! בייחוד אם מדמיינים את זה בסגנון אנימה.

FreakStyler

New member
חחחחחח כן.. אבל

באותו רגע עמדתי להתפוצץ!!!
המורים האלה....... אווווווו אי אפשר להבין אותם!!

yoo

New member
הנה הצעה מה היה כדאי לעשות לו...

לחנוק אותו בטירוף!

yoo

New member
...

לעצור בעזרתו מונית! (סדרה של 3 תמונות) תמונה מס 1

yoo

New member
או...

לדפוק אותו ברכבת ולצרוח "תמות תמות!!!!"