כוס עמק eBay ! (מחפש תמיכה)

כRובי

New member
כוס עמק eBay ! (מחפש תמיכה)

איזה לחץ הכניסו אותי - איזה מתח ! הפסדתי ב-14 שניות האחרונות של המכרז, קליפר ברמבו 4 בוכנות שנמכר, בסופו של דבר, ב-64 יורו בלבד! הפסדתי אותו בהפרש של יורו אחד בודד! 5 דקות אחרונות של המכרז אני יושב ומרפרש ללא הפסקה כדי לתפוס את הבנזונה שיעז לעלות את המחיר (ועוד שמתי הימור גבוה ב-14 יורו מזה שהוצג לגולשים אחרים) - ואז... נכנס גרמני זבל נאצי ושם סכום גבוה משלי...באמצע המתח והלחץ! בן זונה אנטישמי ! (וכאילו שזה לא מספיק, זכיתי במתאם של הקליפר הזה...עכשיו אני כבר חייב לקנות גם את הקליפר עצמו
) אבל איך התימני אומר? תגיד תודה, חסכת עכשיו כסף....

כRובי

New member
(אגב, מחיר המחירון של הקליפר

הוא מעל 230 יורו בשניידר)

כRובי

New member
זה עוד יותר טוב - זה מגיע

עם המשאבה שאני יכול בינתיים, להסתדר בלעדיה (והיא מייקרת, באופן מיותר מבחינתי בשלב זה, את העלות) ולפני שאתם קופצים וטוענים ש"זה לא שיפור ללא משאבה" אקדים ואגיד שיש לי כבר עכשיו "אפשרות עתידית" להניח ידיי על משאבה בקוטר גדול יותר מהמקורית שמורכבת ב-SM שלי...

alophind

New member
זה עוד יותר טוב - קליפר 8 בוכנות...

כל כל כל הסט רק 995$ לא נורא , נכון ?!

KTM620SM

New member
אל תשכח

אל תשכח שאם אתה קונה קליפר אתה צריך גם מתאם מיוחד. אה, בעצם כבר יש לך... חי, חי, חי....

תודה ל ebay !(מחפש הוקרה)

איזה לחץ הכניסו אותי - איזה מתח ! זכיתי ב14 שניות אחרונות של המכרז,קליפר ברמבו 4 בוכנות שאיזה מניאק ניסה לקחת לי,בסופו של קרב זכיתי בו ב 65 יורו בלבד! אךךךך ועוד ישבתי עם אבטיח ליד המחשב...ואיזה בנזונה ניסה לקחת לי אותו....הכי טוב עוד איך שזכיתי בו - נכנסתי תחת השם lik mine tuches heinz ,שם של איכר גרמני רק ליצור אנטגוניזם לגרמנים (נקמה אישית..) אבל איזה מניאק לקח לי את המתאם !!! זון מניוק. מה אני עושה עכשיו ?

yules

New member
למכירה!!!!!

קליפר פצצות לדיסקיות 4 בוכנות של ברמבו, כחדש! 65 יורו.

למעלה