לוניי הטמבל הזה הסכים להצעה של דורטמונד על ויטי של 8 מיליון דולר עכשיו אני צריך חלוץ והוא גם נתן לי רקק סכום של 3.1 מיליון דולר לרכישה מה אני עושההההה בנוסף יש לי את אוקקה שהבאתי מרומא עומר גולן טוטו תמוז למישהו יש חלוץ זר להמליץ עליוו
תנסה לבקש עוד כסף להעברות... מקס' לא נותנים לך תביא את חוסה סוסה. הוא סוס בישראל... אמ, אם נותנים לך ואם לא תודיע פה.. אני ייתן לך רשימה של שחקנים טובים...
קשה להאמין שהוא הגיע לליגה הישראלית. כנראה שרומא לא נתנה לו לשחק, הוא התעצבן, רומא התעצבנה, ומפה לשם הוא הגיע למכבי. למרות שזה עדיין מאוד מאוד מוזר. החתמה ענקית.
אני כבר בשנת 2008 לקחתי את גביע וואפא שנה לפניי אז שיכנעתי אותו להגיע אליי עכשיו ויטי היה הסקורר הכי טוב שלי וכדי להתמודד בליגת האלופות אני צריך חלוץ שיעשה גולים עם קצת ניסיון יש לי עוד חלוץ זר צעיר קוראים לו תימוסלב ביוסיק הבאתי אותו מהיידוק ספליט אבל הוא פצוע ובקישור האחורי יש לי את גוארין ומנשרוב ותמיר כוהן מחליף שבחון ודיוגו מאינטרנסיונל בקו השמאלי אז אני רוצה להשקיע בחלוץ ולוני לא נותן לי כסף תנו לי שמות שאני יוכל להביא עם בערך 3 מיליון דולר