כוס אמק

כוס אמק

הסתיים 1-1. איך מול עשרה שחקנים של קבוצה דרג ז´ הם לא מצליחים לנצח!? ראיתם את ההחמצות שלהם!?

!PuMiCkY

New member
א-נ-י-...

ש-ו-נ-א-ת---א-ת---נ-י-מ-נ-י---
גררררררררררר

מ י ר י

New member
אתם שונאים את כולם

בת שאן בת שאן בת שאן..... חחחחחחחחח איזה נשמה איתן טייב חחחחחחחחחחחחחחחחחח בת שאן תודה לך....... אדום מי אוהב אותך תודה לך נמני איזה גולללללללללללללל

z O e i

New member
.....

אווווףףףף, חרא חרא, איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוסי אבוקסיס

הוא השחקן הכי חכם שיש. ראיתם איזה מסירות יש לו? הבחור פשוט ענק!

!PuMiCkY

New member
נימני פשוט...

מטומטם
כל החיים שלו זה נבדלים... לא נוגעים לו בקצה האצבע והוא מתגלגל על הדשא כמו איזה אהבל... אני פשוט רותחת כשאני רואה את זה...
הוא מחזיק מעצמו יותר ממה שהוא, והוא חושב שמותר לו לפתוח ת´לוע ש´לו על כל העולם... אוווווווווף
~עדי
עצבנית~

ארוכה הדרך לתהילה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

איזה משחק טוב היה אתמול לפועל. לחמו האדומים שלי ניסו וניסו אבל כנראה צריך גם טיפת מזל. מכבי שיחקו ממש גרוע .אבל ברגע של חולשה ברגע של אובדן ריכוז איבדנו שתי נקודות יקרות. אבל אתם יודעים מה . אני עדייין מאמינה בלב שלי שאפשר אפילו שקשה הדרך כי איך אפשר בלי מתח במדינה הזאת . להגיע לאליפות. אדומים שלי תהיו חזקים תתעודדו לקראת אשדוד. בעזרת אמונה אופטימיות ותקווה אפשר עוד להציל משהו. ולך באד בוי קמע מתוק שלי אתה רואה התחלקנו .חחחחחח בנקודות . מתגעגעת אליך המונים נשייקות וחיבוקים. אין לי ארץ אחרת ואין לי קבוצה אחרת באש ובמים נתגבר על כל המכשולים ונתגבר על כל היריבים כינרת אחרת האדומה וקצת עצובה
חמסה חמסה שום בצל יין

Gershenman

New member
חחחחחח

הגיע לכם..איזה שער של נמני כפרה עליו... עוד פעם הורסים להפועל..... שונא הפועל בדם שגאה להיות היחיד שהיה בסאן סירו שעודד שם את מילאן

yonini

New member
עוד טמבל בא לפורום....

היחיד? היו שם אולי 100 אוהדי מכבי חיפה. מה אתה מחפש בפורום הזה אם אתה לא אוהד? זרקו אותך מפורום מכבי? אני מרחם על כל המסכנים האלה,אולי זה השמאלני(הילד בן-12)?

תקשיב

אתה מדבר כאילן הפועל חייבת לך משהו . אז יצאו תיקו מה קרה אתה היית בדרבי? עודדת? אנחנו חייבים להפועל ולא ההיפך

yonini

New member
אלו יחסי גומלין....

אנחנו לא יכולים בלי הפועל-הפועל לא יכולים בלי אוהדים.

פרישה מוקדמת :)

נרשתי הרגע...ואני עוזב גם חחח יש פה שכונה סוג ד´ מהסוג הרע כולם פה חושבים שהפועל חייבים להם משהו ואני בטוח שכולם פה מתים על ההנהלה וכל הבית שלהם זה כתר אז....... מצטער על ההפרעהביי אחים יאללה הפועל

למעלה