כוס אמק!

BIoNdY

New member
כוס אמק!

הוציאו אותי מהארון אפשר לומר שכל השכבה שלי יודעת וזה עדיין של יום שומיים שכל בצפר ידע איזה יופי רק זה מה שהיה חסר לי עכשיו

James Hammerton

New member
איך זה קרה?

תרחיב קצת... זה משהו שעשו לך בכוונה או מישהו פלט בטעות? איך מגיבים לזה?

וואו...

שמע.. אין ספק שזה שוק טוטאלי, אבל אני מבטיח לך שאיך שזה לא קרה זה יהיה לטובה. תמיד בהתחלה זה מאוד קשה, אבל אחר כך אתה מבין שזה רק לטובה ואתה תשמח שזה ירד מליבך.. איתך בלונדי

1דו צעיר

New member
BioNdY...

היי... אני רוצה לספר לך סיפור קצר (אני חושב שהוא יהיה מוכר לך).. אני דו כמו שאתה מבין מהקינוי.. אני למדתי בב"י ליד היישוב שאני גר בוא ובכיתה ט' יצאתי מהארון כולם יודעים ההורים שלי החברים וגם כל אלה שאין לי מוסג מי הם... עברתי בי"ס לא כדי לברוח אלה כדי להצליח בבגרות ואני עדיין בקשר ממש טוב עם חברים שלי ואני עדיין הולך עליהם לבי"ס ואני עדיין מדריך בתנועה... אז נכון אתה צודק זה שונה כי אותך הוציאו מהארון ואני הוצאתי את עצמי אבל מה מעניין אותך מה אחרים חושבים הכי חשוב זה שמי שימשיכו לשמור איתך על קשר הם החברים האמיתיים שלך! כל מי וינתק איתך את הקשר לא שווה את זה! ותאמין לי יש לך הרבה חברים
נ.ב אתה מוזמן לדבר איתי מתי שבא לך אני מאמין שיש לך ת'מספר שלי כל מה שאתה צריך אני כאן רק תגיד (ואני גיליתי היום בטעות אחרי שנים שלא כתבתי פה פשוט ראיתי את התמונה שלך וזהו...

אור פרא

New member
מה שעשו לך

זה אכזרי ורע, אבל אתה יכול להתנחם בעובדה שכבר אין לך יותר מדי מה להפסיד... זה אולי לא הכי מנחם, אבל חבל לך להתבאס על דברים שכבר קרו ובלתי ניתנים לשינוי. בהצלחה. יהיה בסדר

idonkey

New member
בקטנה

מה שצריך לקרות, קורה. ומניסיון שלי, לצאת מהארון בבית ספר זה פצצות! אנשים היום ממש נאורים חח למרות שאתה צריך להיות מוכן לזה נפשית וזה שהוציאו אותך די מעפן. אבל אם כבר אז כבר... תהנה מזה!

Only Dreaming

New member
תקשיב,

אוקיי, אז הוציאו אותך מהארון. וזה בטח נורא מבאס, ואני לא יודע בדיוק כמה נאורה השכבה שלך, אבל בכל מקרה, לא משנה כמה גרוע זה, זה לא עד כדי כך נורא. אז כולם יודעים. זה תיכון. תוך חודש, אף אחד בכלל לא ידבר על זה יותר, וגם אם כן, זה לא כאילו יקרה משהו. ובכל מקרה, יודעים או לא, ולא משנה כמה גרוע זה, אחרי קצת זמן, אתה פשוט תתרגל על זה ולא תשים עליהם. (זה מה שקרה לי...) זה יכול להיראות ככה בהתחלה, אבל זה לא סוף העולם. באמת שלא. הכל יהיה בסדר.
אם אתה רוצה מישהו לדבר איתו או משהו, המסנג'ר שלי בפרטים שלי. עומר.

BIoNdY

New member
אז ככה:

בקשר לזה שזה שוק טוטאלי אני מסכים איתכם בקשר לשאר אני לא יודע... אני מפחד... אני צריך לצאת עוד כמה דקות לבצפר ורועדות לי הרגליים.... אני לא יודע מה לעשות... חברים שלי סבבה עם זה והכל ובאמת שאף אחד עוד לא דפק לי "בונא אתה הומו אל תתקרב אלי" או משהו כזה... אבל זה בגדר החברים... אני לא רוצה ללכת לבצפר... אני מפחד.... =[ חוץ מזה.... אני לא רואה איך יכול לצאת מזה משהו טוב בדיוק?!

Only Dreaming

New member
נו, זה לא כזה נורא.

החברים שלך לא הגיבו קשה, וזה מה שהכי חשוב. בקשר לכל שאר השכבה - הם לא יעשו לך חיים יותר מדי קשים, במיוחד לא לאורך זמן. מה הכי גרוע שכבר יכול לקרות? ספר לנו איך היה.

spt Peper

New member
טוב לשמוע ממך נועם גם שזה לא משהו

שמע דברים כאלה תמיד קורים לטובה. אני לא יתחיל לזיין לך תמוח עם קלישאות כמו הכל לטובה וכאלה פשוט תחשוב על הצד החיובי של העניין תוכל להיות יותר חופשי ליד החברים שלך שמקבלים אותך לא תרגיש כאילו אתה משקר אותם- מנסיון אני אומר לך..... שהייתי בבית דרור בימים הראשונים הרגשתי כל כך רע שאני משקר לחברים הכי טובים שלי שהיו הייתי בתקופות הכי גרועות שלי..... רק שסיפרתי להם את האמת והם ביקרו אותי שם והכל הרגשתי ממש טוב.... בקיצור טוב שזה קרה באיזשהו שלב היית מספר להם.... לא שומעים ממך דבר מתישהו... יאיר(אם אתה לא זוכר)

מזל טוב

אני משתתף בצערך. החלק הרע הוא שבשבוע שבועיים הראשונים יהיה אפילו לא נעים להסתכל על אנשים, וההרגשה של "אני רוצה שהאדמה תבלע אותי" ! זה עניין של זמן.......מתרגלים בסוף לכל...... אולי בעתיד יזרקו לך איזה משפט מרגיז ופוגע ......אז אתה תשתדל להיות כמה שיותר בטוח בעצמך ולא מעורער בנושא. אנשים מנצלים מרמרות של אחרים וזה כבר לא באמת משנה להם מה אתה העיקר אפשר להשתעשע על חשבונך... לרוב הם לא רעים, פשוט מחפשים על מה לצחוק ולרכל...מחפשים עניינים...... זה מצויין סך הכל.. ומה כבר יעשו לך חמוד חח, אצלנו למשל יש איזה הומו אבל לא נראה לי מציקים לו כי מי שיציק לו יראה סתם אידיוט או ילדותי ואולי הומו בעצמו =) (אגב, מה שרשמתי זה בגדר השערה בלבד, לא התנסתי בזה, זה לא קרה לי) בהצלחה...

moshe butt

New member
מממ... לא נעים...

זה באמת איום ונורא. אבל, זה לא סוף העולם...! זה מפחיד- ואני יודע כמה שמצב כזה יכול להיות מפחיד- אל תעשה פעולות דרסטיות כמו; לעבור בית ספר או משהו כזה... לדעתי, תראה לכולם שהעובדה שהם יודעים עלייך פשוט לא מזיזה לך... תיהיה- כמו שאומרים- גאה
תנסה להסתכל על זה בצורה חיובית. בסופו של דבר אני בטוח שזה רק לטובה... נ.ב תגיד לי מי עשה לך את זה ואני כבר אטפל...
משה

TLF

New member
ילד,

כאחד שמכיר את בית הספר המדובר, ואת השכבה שלך ספציפית - אין לך הרבה מה לדאוג. יהיו הערות, יהיו לחשושים, יהיו שאלות מביכות ושאלות שלא יהיה לך מושג איך להגיב עליהן ["תגיד, אתה מגרגר לבנים את הביצים?", או "רגע, אז כבר זיינו אותך או לא?" או "אז אתה מרגיש כמו אישה כלואה בגוף של גבר?" ><], אבל זה הכל עובר תוך שבוע-שבועיים, ואחר כך לאף אחד כבר לא באמת אכפת. פשוט תנשום עמוק ותעבור את התקופה הקצרה הזאת, כל רגע בנפרד. ואל תפחד. אם תראה לילדים [שהם עם רע] שאתה מפחד, הם סתם יתקיפו יותר. תחייך כרגיל, תדבר כרגיל, תעמיד פנים שאתה פשוט לא שומע את הדברים שאתה לא רוצה לשמוע. ומקסימום - אם מישהו ממש מציק לך, אני אשב איתו לשיחה או משהו. אתה יודע איפה למצוא אותי. [חמישים מטר שמאלה, יב'3, במקלט של יב']. TLF

אממ

תראה אותי לא והציאו אבל יצאתי מהארון ת'אמת היה ממש לא קל.. אבל הראתי שאני באמת גאה בזה, שלא אכפת לי מה שאומרים ושצחקו או כל מיני דברים על זה חייכתי או שלפעמים גם אני צחקתי.. ולפעמים אם שואלים אותך שאלות(נורמליות ולא "האם שכב ת עם גבר", לפעמים זה כי באמת מתעניינים, אנשים לא באמת יודעים מזה להיות הומו ומזה הומו , אני תמיד עונה להם קצת נבוך אבל עונה.. אם אתה שלם עם זה תהיה גאה בזה ואל תראה שזה מפריע לך, קיצר תוך שבועיים ככה ירדו מזה, כל הבית ספר יודע עלי ואפילו המורים והיה לי קטע ממש מביך שהיה איזה סרט שהיה קטע של הומואים ופתאום כל השכבה הסתכלה עלי, אזמה? אל תיחס אליהם, אני מראה שלא אכפת לי ומי ש"מתרחק" כי מפחד להתקרב אלי.. או שאחרים אומרים לו מה אתה חסר חיים אפשר לחשוב מה יקרה לך או שאני אומר מטומטם.. קיצר אל תיקח את זה קשה, תלמד להסתדר עם זה..

yotem 16

New member
גם לי זה קרה.../images/Emo83.gif

התחלתי לספר לחברים וכאלה, ואז פשוט כולם ידעו. בהתחלה הייתי בלחץ מטורף, חשבתי שהחיים שלי נהרסו ושאין מצב שאני דורך שוב בבית ספר. את האמת? זה לא כל-כך עניין אף אחד. יום למחרת הייתי בבית ספר והכל היה פשוט רגיל. פה ושם היו מבטים, אבל לא משהו שאין בדר"כ. כשנמצאים בארון זה בעצם הסוד הכי גדול שיש, ונראה כאילו צריך לשמור עליו מכל משמר ומכל בן אדם, ושכולם יעשו מזה מטעמים כשיגלו. אני לא חושב שזה ככה. מדברים על דברים כאלה כמה ימים, עד שמגיע משהו, איזה סיפור או רכילות אחרת שדוחקת את מה שקרה אתמול והופכת להיות במקום הראשון. ככה זה בבית ספר- ילדים משתעממים, ובאמת שסיפורים כאלה לא מעניינים לאורך זמן. תהיה בטוח שחצי מהמבטים שיזכו אותך בהם בימים הקרובים יהיו סתם פרשנות שלך בגלל שאתה מפחד מהתגובות של אנשים. אז נכון, אולי יהיו אנשים שיעירו הערות מגעילות פה ושם, אבל זה משהו שיהיה בכל מקום וכל הזמן. הסערה הגדולה, אם בכלל תהיה כזאת, תעבור לפני שבכלל תרגיש. זה נראה כמו סוף העולם, אבל זה בהחלט לא! אני מבין לחלוטין את ההרגשה שלך, וגם אני הייתי ככה, אבל אחרי שראיתי את המצב ואת הילדים בבית ספר הסתכלתי אחורה וגיחכתי שנלחצתי ככה בכלל.

../images/Emo23.gif

אני לא מבין, מי הכלב שעשה לך את זה? זה ממש מגעיל, ושילכו להזדיין כולם. אל תשים עליהם ותהייה חזק. אני פה בשבילך.. Mr. Optimistic אור. [הייתי xLovExMexNoTx ושיניתי..]

למעלה