כוס אמק!!!......

Green_Shadow

New member
כוס אמק!!!......

חלום רגיל. זה היה במרפסת בבית שלי אמא שלי וכמה חברות שלה דיברו וגם אחותי הייתה שם. אני לרגע הלכתי לשם ושמעתי שהם רוצות לסוע לארצות הברית כדי לשתות כוס קפה, לא כדי לטייל או משהו, רק לשתות כוס קפה. בכל מקרה, כאני שמעתי שהן מדברות על לסוע לחו"ל ישר גם אני רציתי גם לסוע. והן שכנעו אותי לא לבוא (לא זוכר מה היה הנימוק שלהן) ואז היה משהו עם כוסות שקשור לכרטיסים. זה עדיין היה בבית שלי והיה שם מישהו לא מוכר. אחותי החזיקה ביד שלה כוס וגם אמא שלי והוא אמר שהן לא יכולות לסוע לארצות הברית עם כוס כזאת (אני חושב שהיתה כוס כזאת אתמול בארוחת חג) אלא רק עם כוס "זהב". ואז (אני לא זוכר מי) הראה לנו את כוס ה"זהב". זאת כוס של קוקה קולה שיש לי בבית הרבה. ואחר כך גם אח שלי ואבא שלי הצטרפו לשיחה ואבא ניסה לשכנע את אמא שלי שזה יקר והם לא יספיקו ושצריך לתכנן, וכל מיני דברים. ואח שלי שאל אותי למה אני רוצה לסוע אז אני זוכר שצרחתי בהתלהבות: "ארצות הברית!!! כאילו דההההה". ואז הוא הבין למה. ואז הגיע החלק האחרון של החלום: אמא שלי והחברות שלה ואחותי רצו להשאר לבד במרפסת כדי להחליט אז הם אמרו לכולם ללכת. ואחותי בדקה אם אבא שלי לא מציץ מהאמבטיה. ואחי הלך לחדר שלו או שנשאר במטבח. ואני ניסיתי להתחבא במטבח. והן דיברו אני לא זוכר על מה. בעצם הן לא דיברו על כלום כי הן ידעו שאני מתחבא שם. ואז זהו ישר התעוררתי וזכרתי הכל וכתבתי..... לסיכום: שוב, כמו בחלום הרגיל הקודם. היו כמה דברים לא הגיוניים כמו החברות של אמא שלי שאני לא זיהיתי ואני לא חושב שאני מכיר אותן. וגם האיש עם הכוסות שזה בכלל לא היה הגיוני וברוב טיפשוטי לא עשיתי בדיקת מציאות. נו, טוב, בפעם הבאה....... נ.ב. היה לי לפני החלום הזה עוד חלום שהתעוררתי אחרי שהוא נגמר ורציתי לכתוב ביומן אבל לא היה לי כח ואמרתי לעצמי שאני אזכור את החלום אבל אני לא זוכר עכשיו כלום, ממש כלום. מוזר.......

שריר

New member
טוב כמה דברים

כמה זמן אתה כבר בעסק אני מתאר שאפילו פחות מחברך ליאור אז הסיכוי שתעשה בדיקת מציאות כל כך מהר הוא דיי אפסי דבר שני גם אם תעשה זה לא אומר שתצליח אני למשל עשיתי בערך פעם אחת עשיתי בדיקת מציאות בחלום זה הלך כך שתבין מה אני מנסה להגיד כמה חברים שלי היו בבית שלי והם היו על המחשב אני אל הייתי שם ואחד מהם צעק לי שהשני שם לי וירוס במחשב אז התעצבנתי ועליתי למחשב וצעקתי עליו ואז התסכלתי על השעון והוא הראה משהו מוזר ואז הסתכלתי עוד פעם בכלל משהו אחר הוא כתב ככה 4 פעמים אז ניסתי להכניס את היד לקיר ולא ממש הצלחתי אז אמרתי לעצמי לא זה לא חלום ככה שייקח לך זמן אבל אל תתיאש זה שווה את זה

למעלה