כוס אמק!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
כוס אמק! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא הייתי פה כולה יומיים ומישהו בבקשה יכול להביר לי WTF קורה פה?!

Charmed 4ever.

New member
אתה כלכך חכם! |חלב||מיוחדת|

אתה מגיע בדיוק עד בקטע הכי חשוב בלוג וזהו, נגמר. אתה לא רוצה שאנשים ידעו שפגעת בי ואיך, הא? רק כמה אתה מסכן. ועוד קורא לי "משחקת אותה קדושה מעונה"... תעשה טובה!

invAsion

New member
שששששש... ../images/Emo103.gif

זה בסדר, אנחנו מאמינים לך. את לא צריכה להמשיך לצעוק..

Charmed Gal

New member
ובגלל זה...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אופיר היה כל כך בשוק, ליאל לא מדברת איתך, ניצן לא מדברת איתך, אפילו סם שותפך היקר הסכים שהגיע לך באן מהערוץ עכשיו. אבל אתה צודק, אני לא בסדר. בגלל זה כולם(חוץ מסם וצחי, כמובן) עדיין מדברים איתי, ואיתך לא. נכון? נכון. אני לא בסדר. אה, כן, ובואו לא נשכח ששלחת את זיו לחתוך לעצמו את הורידים.

invAsion

New member
סם לא היה שותף שלי. ../images/Emo103.gif

ומה הקשר בכלל? חוץ מזה, שאם כבר סם, אני הייתי שותק במקומך, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר.. ** וזו ההודעה האחרונה שלי בנושא :)

Charmed Gal

New member
העיקר שאתה מחייך../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

עכשיו שכולם ראו את פרצופך האמיתי. אולי הגיע הזמן להשתנות, נדב? אבל זה לא משנה, אף אחד כבר לא יסלח לך בכל מקרה. חבל.

Only me16

New member
אני כ"כ לא מעודכן...../images/Emo107.gif

נו טוב...זה לא קשור אלי... למרות שמאוד אכפת לי מניצן (ניץ אם את קוראת את ההודעה...תדעי שאת ממש חשובה לי)

Woogyman

New member
אל תערבו אותי, בפעם המאה. ../images/Emo110.gif

אני לא מעורב בריב של נדב וגל ואף פעם לא הייתי. לא הייתי שותף של נדב וגם לא הייתי נגד גל. נכנסתי לריב הזה, בהתחלה, רק במטרה להשתיק את שניהם כי הריב הזה היה מטומטם (כשאמרתי "עוד שניה תגידו אחד לשני שאבא שלכם שוטר והוא יבוא לעצור אתכם"). אף פעם לא לקחתי צד בריב, גם כשגל התחיל עם "אני לא צריך להצדיק את עצמי בפנייך" והתעצבנתי עליו, רבתי איתו בגלל שהוא עיצבן אותי ולא בגלל שנדב שותף שלי. שנינו רבנו עם גל, אבל מסיבות שונות לחלוטין. כנ"ל לגבי הריב עם ניצן. אחר כך, נדב רב עם זיו, שזה ריב שבכלל לא היה קשור אליי בשום צורה וכן, על זה הגיע לנדב באן, כמו שמגיע באן לכל מישהו אחר שרב בערוץ עם קללות כמו שהריב הזה הגיע אליהן. גם אם זה היה גל, או גם אם זאת הייתה יערה (סתם דוגמא) או כל מישהו אחר בערוץ שהיה רב ומקלל ככה, מגיע לו באן (למרות שלא תמידי, לדעתי) כי אלה החוקים של הערוץ. אז, בבקשה, תדייקו. אני לא שותף של אף אחד ואני לא רב עם אף אחד רק כי הוא רב עם מישהו אחר. אם אני רב עם אנשים זה רק כי הם עיצבנו אותי וזה מגיע להם ואם מישהו אחר רב איתם באותו זמן, אז בכיף. אבל זה לא קשור אליי.

Charmed Gal

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

למה להתערב מההתחלה
אתה לא נמצא בערוץ כל כך הרבה, אתה לא יודע מה הולך רוב הזמן. אתה לא יודע על כל מה שקרה עם נדב גם לפני אותו יום. אז אני לא מבין למה לבוא סתם ולהתערב. אלא אם זה בשביל ההנאה. פעם באה, אם אתה לא רוצה מריבות, לא רוצה שיערבו אותך, אל תתערב.

Ophel McNeil

New member
למה להתערב? ../images/Emo28.gif

כדי ששניכם תסתמו את הפה ותפסיקו לריב, אולי? גל, לא אכפת לי מי אשם ומי התחיל וסבתא של מי ונעליים, אם הייתי אדמין ובאותו רגע הייתי בחדר - הייתי נותנת באן לשניכם.

Charmed Gal

New member

אז מזל שאת לא אדמין. וראינו איך ההתערבות של סם פתרה את הריב וגרמה לנו להפסיק. ממש. אולי זו הייתה המטרה שלך אם היית מתערבת, לא של סם בכל אופן.

Ophel McNeil

New member
תראה... ../images/Emo28.gif

סם אומר שהוא התערב כדי להפסיק, וכיוון שהוא באמת צעק עליכם להפסיק, וכיוון שאין לו בדיוק סיבה אחרת להתערב, אני מאמינה שהוא באמת רצה שתפסיקו. זה שהוא לא הצליח לגרום לכם להפסיק, זה כבר משהו אחר. דבר שני - גל, אתה חייב להודות ששניכם רבתם, ושניכם באותו רגע הייתם צריכים לא להיות בחדר. לא אכפת לי באן, קיק, לעבור לפרטי, או להפגש במיוחד בשביל ללכת מכות. אבל הריב שערכתם - לא משנה למה ולמי, היה מיותר לחלוטין לכל שאר המירק. שניכם הייתם צריכים להיות בעלי יותר טאקט, וללכת לריב במקום אחר, בעיקר ריב חסר תוכלת לחלוטין כמו שהיה לכם (ושוב, שים לב שאני בכלל לא נכנסת לפרטים ולא מעניין אותי מה קרה ואיך ועם מי, הריב שלכם לא שירת שום פואנטה, וזה ברור).

BlaT©

New member
יש ריב שכן משרת פואנטה? ../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

Ophel McNeil

New member
כן, יש. ../images/Emo28.gif

לריב כי, למשל, יש מכת ספוילרים בלתי מסומנים, ויש רצון למגר את התופעה. יש ריבים עפ פואנטה, תכלית כלשהי, שיש מאחוריהם רעיון. לריב הזה לא היה.

BlaT©

New member
אולי להם היה... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

משו שאת לא יודעת? את לא בראש שלהם, את לוכולה לדעת... בכל מקרה, את לא היית פה בזמן הריב, אז אני מציעה לך לא להתערב.

Charmed Gal

New member

"שים לב שאני בכלל לא נכנסת לפרטים ולא מעניין אותי מה קרה ואיך ועם מי, הריב שלכם לא שירת שום פואנטה, וזה ברור". זה פשוט הציק לי, שאחרי המשפט הזה את שופטת את ההתנהגות שלי(או שלנו) ואומרת אם הייתה פואנטה או לא. אם את לא יודעת מה קרה בכלל, איך את שופטת?
ובכלל, לדעתי גם לא הייתה פואנטה. לא יודע מה הכוונות הנסתרות של נדב חוץ מלהוריד לי את האופ. מאיפה הכל התחיל בכלל, אין לי מושג. נדב מוצא על מה לריב איתי כל יום שני. אני אפילו לא יודע על מה זה היה הפעם. עם צחי זה ריב של חודשים כבר מאז מה שקרה עם ה"פ. סם את יודעת מה הוא אומר. ולין... לין רק באה, בעטה בי כמה פעמים ונתנה באן, והלכה לה. נחמד.

HuGo Hell

New member
למה אני רואה מההודעה הזאת

עוד מלא תגובות וריב מתקרב?

למעלה