כוס אמקקקקק!!!!

Vivi Sparrow

New member
כוס אמקקקקק!!!!

הרגע הייתי ברדיו... ב99FM. ניסיתי לזכות בפרס הגדול אבל האמא המטומטמת שלי גרמה לי להפסיד!!! נפסלתי על השאלה הראשונה כי היא כל הזמן אמרה לי "כן כן כן יש שם ככה וככה" וזה בכלל לא היה נכון ובקושי הצלחתי לשמוע את הקריין וכל המדינה שמעה את השידור הזה.....
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
איך אני כועסת ואני עם דמעות בעיניים כי אמא שלי הורסת לי את החיים בצורה כזאת. אני כל כך מדוכאת בגללה (וזה לא רק בגלל המקרה הזה) זקוקה לתמיכה

קחי נשימה ../images/Emo24.gif

תנשמי.....תרפי את הגוף. החיים לא נהרסו
אבל לגבי אמא שלך. איזה עזרה את רוצה? למה את מדוכאת בגללה?

mikko1

New member
תרגעי....

בסך הכל הפסדת פרס קחי את זה בפרופורציה הנכונה יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים...

Kiru

New member
אתה באמת חושב שכל האנשים שעברו

את זה בחרו בזה? אתה באמת, בכל הכנות חושב שכל אדם שהגיע למצב כזה אכן העדיף אותו?

התהוות

New member
אין לי כל דרך לענות על השאלה

הזאת. אלא אם כן באופן מאוד תאורטי...... מאוד... לא יודעת במה "אנחנו" "בוחרים" ו"למה". ואני גם לא יודעת מה זה "זה". בקיצור, רוב המילים בשאלה שלך לא מסתדרות לי מספיק בשביל לענות תשובה שתראה לי מציאותית. אני לא יודעת אם יש בחירה חופשית מלאה. אני לא יודעת למי אתה מתכוון באנחנו (אולי אתה מתכוון גם ל"אני העליון"- שאין לי מושג מי זה או שאתה אולי מתכוון למשהו אחר). אני לא חושבת שלשאלה הזאת -> "למה?", יכולות להיות תשובות שתואמות את המציאות. בגלל שאני יודעת שאני לא יכולה לתפוס את המציאות. אז ה"למה?" הזה מקבל תשובה מאוד חלקית ומתקבלת על הדעת (ולמה שהעולם יתקבל על הדעת?! זאתצ שאלה רטורית). ואני גם לא יודעת מה זה בדיוק "זה"-> מה אלו בדיוק המצבים האלה שתיארתי (אונס/אלימות קשה וכו')-> אני לא יודעת איך הם מרגישים ומה יש בהם.

למעלה